PDA

View Full Version : از كار افتادن شبكه با اوراكل 9i

alireza586
سه شنبه 13 اسفند 1387, 17:02 عصر
:عصبانی++:با سلام

من يك سرور HPML370 G5 با ويندوز سرور 2003 و اوراكل 9i راه اندازي كردم
اما شبكه من بعد چند ساعت از كار مي افتد و سرور هنگ مي كند لطفا اگر كسي اين موضوع را تجربه كرده به من كمك كند چون من حتي سرور را با يك سرور هم مدل اون عوض كردم باز هم همين مشكل مشابه را پيدا كردم يعني مطمئن هستم كه سخت افزاري نيست

aidin300
چهارشنبه 14 اسفند 1387, 16:19 عصر
سلام
مي شه alert_log و فايل هاي trace مربوطه و نسخه كامل ديتابيس رو ارسال كنيد؟

alireza586
شنبه 17 اسفند 1387, 08:15 صبح
با سلام و تشكر از شما

ديتابيس من 6 گيگابايت مي باشد امكان ارسال نيست
اما log ها منظور شما log هاي ويندوز مي باشد يا خود اوراكل اگر log هاي ويندوز را مي خواهيد
هيچ log در ويندوز ساخته نمي شه .

aidin300
شنبه 17 اسفند 1387, 12:14 عصر
سلام
منظورم log هاي مربوط به اوراكل هست نه چيز ديگه اول با اجراي دستور زير در sqlplus محلي كه اين log ها نوشته مي شند رو پيدا كن بعد فايل مربوطه رو بفرست

SQL> show parameter background_dump_dest;

alireza586
شنبه 17 اسفند 1387, 15:07 عصر
با عرض سلام و تشكر از شما

من سيستم عامل سرور را عوض كردم و برگشتم روي ويندوز 2000 مشكل قطع كل شبكه و هنگ كردن سيستم عامل برطرف شد اما در بعضي از محاسبات كلاينت ها كه مثلا 10 دقيقه طول مي كشد اتصال اون كلاينت از ديتابيس قطع مي شود.

LOG فايل مربوطه به اين مشكل پيوست مي باشد و متاسفانه من log هاي مشكل قبل را ندارم چون ديتابيس هاي قبلي را فقط export اطلاعات را دارم.

با تشكر

aidin300
یک شنبه 18 اسفند 1387, 09:04 صبح
سلام
بهتر قبل از هر كاري نسخه ديتابيس رو از 9.0.1.1.1 به 9.0.2 (با patch 8) ارتقاء بديد. احتمالا مشكلات اين نصب و نصب قبل هم حل بشه.

alireza586
سه شنبه 25 فروردین 1388, 17:12 عصر
با سلام و با تشكر از كاربر aidin 300

من مدتي با ويندوز 2000 و همان نسخه اوراكل يعني 9,0,1 كاركردم و هيچ مشكلي پيش نيومد
بعد از مدتي نسخه 9,2,2 اوراكل را گرفتم و دوباره اون را با ويندوز 2003 نصب كردم مجددا همان مشكل
هنگ كردن ويندوز پيش اومد براي مدتي ويندوز هنگ مي كنه و اوراكل به كار خودش ادامه مي ده و بعد از چند ساعت ديگه اوراكل هم كار نمي كنه .
log جديدي هم نمي سازه كه بخوام ارسال كنم .
با تشكر

esfehani118
شنبه 02 خرداد 1388, 15:04 عصر
من یک سوال در رابطه با alert_logدارم کسی هست جوابم بده من تازه عضو شدم زیاد وارد به ان سایت نیستم متشکرم

babila
یک شنبه 03 خرداد 1388, 10:53 صبح
هر برنامه ای موقع اتصال به اوراکل یک Session ایجاد می کنه که شما می تونین از قسمت Enterprise manager اوراکل Instance و شاخه Sessions تعداد اونها رو ببینید. اگر Connection های سمت برنامه تون درست مدیریت نشن این Session ها تعدادش به صورت صعودی بالا می ره و موجب از کار افتادن (کمبود منابع) سرور می شه. می تونین موقع از کار افتادن سرو رتعداد این Session ها رو چک کنین. اگه برنامتون تحت وب است می توننین با دستور IISRESET وب سرور رو ریست کنین و اگه مشکل حل شد. دلیلش همونی که گفتم.
چون با ریست کردن IIS تمامی این Session ها قطع میشن و منابع سرور آزاد می شن.

habel_star
چهارشنبه 09 شهریور 1390, 16:30 عصر
سلام
من یک برنامه با #c نوشتم و دیتا بیس ان هم اوراکل هست من میخواهم دیتابیس این برنامه رو روی سرور نصب کنم و برنامه رو روی بقیه کلاینت ها روی شبکه نصب کنم
حالا میخواهم بدونم برای کلاینتها چه برنامه های نصب کنم.ایا ماننده sql server فقط از طریق کانکشن میتوان با دیتابیس برنامه ارتباط برقرار کرد؟
من با sql توی شبکه زیاد کار کردم اما با اوراکل نه. با تشکر از هماری شما