ورود

View Full Version : سوال: دسترسی به دیتابیس لوکال از طریق اینترنت، چگونه؟

hoooya
چهارشنبه 14 اسفند 1387, 17:12 عصر
با سلام خدمت دوستان.

من زياد شبکه کار نکردم . مدتي است که موردي ذهن مرا مشغول کرده است . مي خواهم بدانم از چه طريقي مي توان آن را پياده سازي کرد . لطفا به شکل زير نگاه کنيد .

http://hooya.persiangig.com/document/test/questoin.jpg

من مي خواهم به اطلاعاتي که در پايگاه داده mySql کامپيوترم ذخيره شده است از طريق ورود به سايتم دسترسي داشته باشم و بتوانم اطلاعات را پيمايش و ويرايش کنم . کامپيوتر در مکاني ديگر قرار دارد .

يکي از دوستان مي گفت که بايد براي کامپيوترم يک ip ثابت بگيرم و آن را به صورت سرور درآورم . آيا از لحاظ هزينه مقرون به صرفه است؟ آيا مي توان راهي ساده تر،امن تر و يا کم هزينه تر يافت؟

متشکرم

sasite
چهارشنبه 14 اسفند 1387, 17:43 عصر
با سلام,

شما می توانید یک سرویس ADSL با یک IP Valid بگیرید - استاتیک هم بود که چه بهتر, البته در نظر داشته باشید که در صورتی که مودم شما قطع نشود IP اختصاص داده شده از طریق ISP ثابت می ماند و اگر مودمتان قطع شد یک نفر باید IP جدید را برای شما در حالی که در مسافرت هستید اعلام کند -
دقت کنید که کامپیوتر شما باید connect شود (کانکشن از طریق ویندوزصورت بگیرد و نه از طریق حالت AUTO CONNECT در مودم)

در این حالت تقریبا همه چیز محیای یک ارتباط است.
اگر ویندوز دارید که remote desktop گزینه خوبی برای برقراری این ارتباط میتواند باشد.

موفق باشید
S.Kazemi

hoooya
چهارشنبه 14 اسفند 1387, 18:39 عصر
مشکل همان یک نفر است که در صورت قطع شدن باید ip را اعلام کند.
می خواهم کامپیوتر فقط روشن باشد و به اینترنت متصل باشد.
و من در هر ساعت شبانه روز بتوانم دسترسی داشته باشم

vahidm
چهارشنبه 14 اسفند 1387, 19:04 عصر
سلام
من شنيدم يه برنامه اومده كه اين كار رو مي كنه اسمش هم به ياد نميارم اگر مي خواين مي پرسم و اطلاع مي دم
موفق باشيد

hoooya
چهارشنبه 14 اسفند 1387, 19:25 عصر
بی صبرانه منتظرم

vahidm
چهارشنبه 14 اسفند 1387, 19:42 عصر
سلام دوست عزيز
اسم برنامه File Torent مي باشد
موفق باشيد .

hoooya
چهارشنبه 14 اسفند 1387, 19:57 عصر
نه ، ببین سایت من با php & mySql هست . من پس از لوگین کردن و رفتن به پانل کنترل می خواهم رکوردهای اطلاعاتی روی کامپیوتر لوکال رو ببینم و ویرایش کنم .
حالا می خواهم بدانم با چه تکنیکی کامپیوتر لوکال به اینترنت متصل باشه. همین

misagh1359
چهارشنبه 14 اسفند 1387, 23:38 عصر
ببين دوست عزيز لازمه اينكار دو چيز هست
اول اتصال دائمي و دوم تنظيم كردن يه ip valid روي سيستمتون
اولي كه از طريق ADSL مهياست ولي دومي رو هم مي توني از ISP كه ADSL گرفتي درخواست IP valid كني اين راه معمولا مقرون به صرفه نيست (‌حدودا ماهي 40 الي 50 هزارتومان ) و هم اينكه يه دونه VPN بايه IP dedicated كه گمونم هزينش ماهيانه 9000 تومان هست بگيري ، طبيعي كه با اتصال IP ، VPN سيستم شما همون IP مربوط به VPN مي شه ، و شما با اعمال تنظيمات داخل نرم افزارتون حالا هر چي كه باشه مي تونيد بصورت Remote بهش متصل بشين ضمنا كانكشم VPN رو هم در حالت Auto dial بذار كه اگه قطع شد خودش اتوماتيك وصل بشه

به همين راحتي :قلب:

sasite
پنج شنبه 15 اسفند 1387, 20:10 عصر
با سلام,

همانطوری که در post اول هم گفتم در صورتی که IP Static باشه دیگر نیازی به آن یک نفر هم برای اعلام IP نیست, چرا که در صورت قطع شدن در حالت اتصال مجدد هم IP شما ثابت خواهد ماند.

* حتما قیمت را از چندین ISP بگیر, بعضی جاها به خاطر IP Valid-Static شما را بیشتر شارژ می کنند. (به هر حال اینجا ایران است و این موارد خیلی حساب کتاب ندارد)

با احترام
س.کاظمی

accpascal
جمعه 16 اسفند 1387, 12:00 عصر
همانگونه که بعضی از دوستان گفتند آی پی ولید بهترین و مقرون به صرفه ترین راه است و من هم حدود دو سال است که دارم از آن استفاده می کنم
ضمنا بهای آی پی ولید ماهی 10 الی 15 هزار تومان بسته به آی اس پی دارد
مسئله دیگر خودت در حال مسافرت است که خوب بالطبع باید یجوری به اینترنت دسترسی داشته باشی!!