ورود

View Full Version : مشکل در جابجایی کنترلها در هنگام طراحی یک صفحه وب

slashslash2009
پنج شنبه 15 اسفند 1387, 19:31 عصر
سلام من خیلی تازه کارم می خوام بدونم چه جوری میشه یه کنترل مثل لیبل رو در موقع طراحی با بردن ماوس روش و کشیدن به یه جای دلخواه رو صفحه انجام داد نمیدونم چرا نمیشه فقط میشه بالا و پایین ببرم با VS2008 کار می کنم . مثل طراحی فرمها تو c# نیست
مرسی از کمکتون واقعا دچار مشکل شدم

mh19842008
پنج شنبه 15 اسفند 1387, 19:37 عصر
سلام دوست من
در این مورد قبلا بحث شده کمی جستجو میکردی به نتیجه میرسی
با این حال در وب برای قراردادن یک کنترل در مکان مناسب باید از CSSاستفاده کنی به همرا کنترل هایی نظیر panel ,div,table
موفق باشی

بیتافرهی
پنج شنبه 15 اسفند 1387, 23:24 عصر
در صفحه ی design در منوی Layout به گزینه ی position بروید تا منوی دیگری باز شود.بعد Auto-Position Options را انتخاب کنید،تا پنجره ای باز شود در حالی که سمت چپ CSS انتخاب شده است،
از قسمت سمت راست ،منوی پایین افتادنی ،فلش را فشار دهید و گزینه ی Relatively positiond یا Absolutely Positioned را انتخاب کنید و ok کنید.
با این کار کنترل ها قابل جابه جایی هستند.:لبخندساده:

slashslash2009
جمعه 16 اسفند 1387, 09:42 صبح
منوی layout کجاست نمیتونم پیداشن کنم . تو صفحه design هستم ولی منوی layout رو نمیبینم کجاست ؟ :گیج:

m.hamidreza
جمعه 16 اسفند 1387, 10:25 صبح
در صفحه ی design در منوی Layout به گزینه ی position بروید تا منوی دیگری باز شود.بعد Auto-Position Options را انتخاب کنید،تا پنجره ای باز شود در حالی که سمت چپ CSS انتخاب شده است،
از قسمت سمت راست ،منوی پایین افتادنی ،فلش را فشار دهید و گزینه ی Relatively positiond یا Absolutely Positioned را انتخاب کنید و ok کنید.
با این کار کنترل ها قابل جابه جایی هستند.:لبخندساده:

این کار باعث میشه تا خود VS کد HTML شما را اتوماتیک تولید کنه که هم مدیریتش سخت هست و هم حجم فایل شما با تگ های غیر ضرورری ای که اضافه میشه افزایش پیدا میکنه؛ کلا روش حرفه ای و استانداردی نیست. علت وجود این روش بیشتر به این خاطر هست که کار رو برای برنامه نویسان سرورسایدی که از HTML و CSS اطلاعات کافی ندارن راحت کنه.
بهتره شما با استفاده از کدنویسی HTML در محیط Source موقعیت کنترل ها رو با استفاده از table ها یا تگ div بصورت دستی مدیریت کنید که پیش نیازش مطالعه HTML و CSS هست.
موفق باشی.

slashslash2009
جمعه 16 اسفند 1387, 11:40 صبح
این منوی layout در 2008 وجود نداره باید چی کار کنم کمک لطفا؟

slashslash2009
جمعه 16 اسفند 1387, 18:24 عصر
اینجوری خیلی کار کردن سخته نمیشه کاری کرد. تو VS2008 باید چی کار کرد . منوی layout وجود نداره . کسی نمیدونه چارش چیه ؟مرسی

slashslash2009
شنبه 17 اسفند 1387, 16:10 عصر
واقعا کسی بلد نیست شایدم همتون با 2005 کار میکنید در 2008 که منوی layout وجود نداره هر چی هم میگردم تو منوها چیزی در این رابطه پیدا نکردم کمک کنید

slashslash2009
شنبه 17 اسفند 1387, 18:54 عصر
یه چیزی پیدا کردم ولی اصری نداشت به این مضمون change posation to absolute for controls added using... که تیکشو زدم ولی اصری نکرد یعنی شماها همتون با 2005 کار میکنید . یعنی برم دی وی دی 2005 رو بگیرم نصب بکنم ای بابا. هلپ لطفا

slashslash2009
شنبه 17 اسفند 1387, 19:03 عصر
با این حال در وب برای قراردادن یک کنترل در مکان مناسب باید از CSSاستفاده کنی به همرا کنترل هایی نظیر panel ,div,table
موفق باشی
این کارو چه جوری انجام بدم css چیه من با پانل کار کردم نشد همونجوری بودش اصلا این div چیه مثل یه پانل میمونه . اگه کنترلای دیگه رو در اون نزارم براشون خودش یه پانل دیگه میزاره به نام p یه جورییه . مثل frontpage می ساختنش بهتر بود

آرام جان گل
یک شنبه 18 اسفند 1387, 11:33 صبح
سلام
در asp.net شما باید برای راحت کار کردن و جای دادن کنترل هایی مثل lable یا textbox از table بندی استفاده کنید. دقیقا مثل table بندی که د رhtml انجام می دهید .
و بعد در هر td یک کنترل قرار دهید. (هر کنترلی)

باید برحسب نیاز و بر حسب طراحی تان به td ها و table ها width بدهید

این کار به راحتی در قسمت طراحی (نه ;کد) در قسمت (source) انجام می گیرد

<table width="100%">
<tr>
<td align="right">
<asp:ObjectDataSource ID="ObjectDataSource1" runat="server"></asp:ObjectDataSource>
<asp:ObjectDataSource ID="ObjectDataSource_FinancialYear_FinancialYearList" runat="server"
SelectMethod="Get_FinancialYear_FinancialYearList" TypeName="BLL.Datum.FinancialYear">
</asp:ObjectDataSource>
<bdg:frmTitle ID="FrmTitle1" runat="server" Text="سال مالي" />
</td>
</tr>
</table>

slashslash2009
یک شنبه 18 اسفند 1387, 18:02 عصر
مرسی از جوابتون ولی نوشته بودم که خیلی تازه کار هستم هنوز اول کارم کاش راه آسونتری هم بود

mh19842008
یک شنبه 18 اسفند 1387, 19:09 عصر
این فایل کمی در مورد css تو ضیح داده شده
شما برای اینکه بهتر با مفهوم table و div و panel و..آشنا بشی چند کتاب مطالعه کن و در همین سایت یا کلا اینترنت پروژه هایی دوستان زحمت کشیدن دانلود کن تا بهتر متوجه بشی

ennovation
یک شنبه 18 اسفند 1387, 23:10 عصر
سلام
من هم توصیه میکنم که در مورد table , div ... مقداری مطالعه کنید. ولی در مورد VS2008 یک راهی که بتوانید کنترلها را جابجا کنید اینه که در پانل Design روی کنترل موردنظر کلیک کرده و در از منوی Format گزینه Position را انتخاب کنید
حالا میتوانید با انتخاب موارد Absolute یا Relative (لازم به ذکر تفاوت این دو مورد در اینجا نیست !!) مکان مورد نظر را با تغییر کوردیناسیون انتخاب کنید.
عکس ضمیمه برای بهتر متوجه شدن
موفق باشید.

slashslash2009
دوشنبه 19 اسفند 1387, 16:52 عصر
پزیشن غیر فعال هستش نمیشه انتخاب کرد . بعضی از کنترلامو میتونم تکون بدم ولی اون پایین فرم کنار body و html که نام کنترل مربوطه رو مینویسه کلمه style هم داره کنارش. ولی بقیه که ندارن این کلمه رو , نمیشه تکونشون داد posation شون هم غیر فعاله ولی اونایی که دارن posationشون هم فعال هست کار میکنه

slashslash2009
دوشنبه 19 اسفند 1387, 18:48 عصر
با posation تونستم این کارو انجام بدم ولی نمیدونم روی همه کنترلها بشه انجام داد حد اقل که روی labelها نمیشه