View Full Version : ایجاد بخش برنامه نویسی موبایل
Developer Programmer
چهارشنبه 02 دی 1383, 09:48 صبح
از سرورم حاج آقا کرامتی
می خوام که به صلاحدید خود بخشی را واسه آشنایی با سیستم عامل Symbian و برنامه نویسی برای موبایل , UIQ ایجاد کنند
ممنون
مهدی کرامتی
چهارشنبه 02 دی 1383, 17:14 عصر
چه کسانی در این سایت با سیستم عامل Symbian و برنامه نویسی آن آشنایی دارند تا بتوانند دیگران را راهنمایی کنند؟
MM_Mofidi
چهارشنبه 02 دی 1383, 19:56 عصر
غیر از Symbian سیستم عاملهای دیگری هم برای موبایل هست(کم هم نیست) علا وه بر آن Java Mobile programming را هم دیگر الان میشود بعنوان زبان مناسب برای mobile و Pda و ..نامبرد.
فکر کنم اگه محدود به یک سیستم عامل یا زبان یا ابزار نشود بیشتر مورد استقبال قرار گیرد.
Developer Programmer
چهارشنبه 02 دی 1383, 21:46 عصر
چه کسانی در این سایت با سیستم عامل Symbian و برنامه نویسی آن آشنایی دارند تا بتوانند دیگران را راهنمایی کنند؟
راستش نمیدونم چی بگم ... حق با شماست
چند روزه که با بچه ها در مورد پروژه ای در زمینه برنامه نویسی موبایل و سیستم عامل symbian صحبت کردیم :kaf: خوب مثل همیشه اولین مرجع که به فکرم رسید برنامه نویس بود! اما متاسفانه چیزی یافت نشد
تا اینکه با اجازه سرورم چند سطری رو سیاه کردم و به بخش مقاله ها ارسال کردم تا حداقل چیزی باشه! :wink:
حتما غیر از من کسان دیگری هم هستند که با این سیستم عامل سر سوزنی آشنایی دارند! :oops: هرچند در آغاز راهیم وای بالاخره باید از یه جایی شروع کرد و به نظر این حقیر برای سایت تخصصی برنامه نویسان ایران حیفه که چنین بخشی نداشته باشه! :موفق:
vadood
چهارشنبه 02 دی 1383, 22:19 عصر
من با .Net Compact Framework کار می کنم
مهدی کرامتی
پنج شنبه 03 دی 1383, 01:35 صبح
به نظر این حقیر برای سایت تخصصی برنامه نویسان ایران حیفه که چنین بخشی نداشته باشه!
منم بدم نمیاد، اما در صورت نبود کاربران به تعداد کافی، میشه یک بخش مربوطه و تشریفاتی.
Rambod
چهارشنبه 16 شهریور 1384, 09:57 صبح
سلام. با توجه به پیشرفت در زمینه سیستمهای عامل موبایل مثل سیمبین و ... از مدیران تقاضا میکنم یک بخش به این موضوع اختصاص دهند. من فکر میکنم الان دیگه توی این سایت افرادی باشند که توی این کار وارد باشند.
مهدی کرامتی
چهارشنبه 16 شهریور 1384, 11:23 صبح
بخشهای مربوطه ایجاد شد: http://www.barnamenevis.org/forum/forumdisplay.php?f=87
در پناه حق.
Rambod
چهارشنبه 16 شهریور 1384, 15:47 عصر
آقای کرامتی از شما ممنونم. امیدوارم بخش پرباری بشه...
Developer Programmer
چهارشنبه 16 شهریور 1384, 20:13 عصر
بخشهای مربوطه ایجاد شد: http://www.barnamenevis.org/forum/forumdisplay.php?f=87
در پناه حق.
جناب کرامتی ... مدیر بخش کیست ؟
لطفا مقاله ای رو که قبلا در مورد Symbian نوشته شده بود رو به این بخش منتقل کنید
با سپاس فراوان
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.