ورود

View Full Version : report builder and reporting model

ساراساراسارا
شنبه 17 اسفند 1387, 20:49 عصر
با سلام به دوستان

1. یک مدل با ریپورت مدل درست کردم. حالا کی خوام از همین مدل برای یک دیتا سورس دیگر که دقیقا مشابه دیتا سورس همین مدل است فقط نام آن متفاوت است استفاده کنم .اما هر کار می کنم نمی شود . راهنمایی کنید

2. گزارش هایی که با ریپورت بیلدر از طریق همین مدل درست کردم در server ودر واقع بر روی سایتی به نامreport manager ذخیره می شود . می خوام بدونم روی هارد به چه صورت و کجا ذخیره می شود

خواهش می کنم کمک کنید خیلی فورس ماژور است

ساراساراسارا
چهارشنبه 21 اسفند 1387, 10:20 صبح
با سلام به دوستان

1. یک مدل با ریپورت مدل درست کردم. حالا کی خوام از همین مدل برای یک دیتا سورس دیگر که دقیقا مشابه دیتا سورس همین مدل است فقط نام آن متفاوت است استفاده کنم .اما هر کار می کنم نمی شود . راهنمایی کنید

2. گزارش هایی که با ریپورت بیلدر از طریق همین مدل درست کردم در server ودر واقع بر روی سایتی به نامreport manager ذخیره می شود . می خوام بدونم روی هارد به چه صورت و کجا ذخیره می شود

خواهش می کنم کمک کنید خیلی فورس ماژور است

واقعا کسی نمی دونه آدرس سایت (که فکرمیکنم به صورتdatabase) است کجا ذخیره شده
هر چی می گردم پیدا نمی کنم:عصبانی++:

masoud.ramezani
چهارشنبه 21 اسفند 1387, 16:00 عصر
سلام

فکر کنم وقتي از روي يک report model هر گزارش را که بسازيد در روي reporting server و با نوع rdl ذخيره و deploy ميشود. اگر اين نوع فايل را جستجو کنيد شايد آن را پيدا کنيد.
يه سر به وبلاگ من بزنيد. در ضمن سوالتون واضح نيست. دقيقا ميخواهيد چه کنيد؟

ساراساراسارا
دوشنبه 26 اسفند 1387, 13:49 عصر
سلام

مرسی

حداقل یک پیدا شد جواب منو بده
بازم مرسی

اما حالا:
من دو تا مشکل بالا رو برطرف کردم .اما می شه توی این قسمت کمکم کنی.

چه جوری microsoft report viewer چند زبانه کنم.در واقع این کامپوننت چند زبانه بودن را برای نمایش گزارش ها ساپورت می کنه؟
مرسی.

masoud.ramezani
سه شنبه 27 اسفند 1387, 10:23 صبح
سلام

راستش اگر منظور شما اینه که بتونیم toolbar اون رو فارسی کنیم باید بگم که نه نمیشه. راستش ما یه دو سالی هست داریم باهاش کار میکنیم و حالا هم با نسخه 2008 اون کار میکنیم ولی هنوز این مشکل موجوده و ما راه حلی برای اون پیدا نکریم.

ساراساراسارا
سه شنبه 27 اسفند 1387, 10:57 صبح
مرسی

من برای نمایش یا همون(windows application)گزارش هایی که در ریپورت بیلدر ساختم از microsoft report viewer که یکی از کامپوننت های visual studio 2008 استفاده کردم. می خوام محیط microsoft report viewer رو فارسی کنم

masoud.ramezani
سه شنبه 27 اسفند 1387, 11:26 صبح
سلام
خواهش میکنم. به هر حال من که نتونستم راه حلی برای این کار پیدا کنم. اگر شما راهی پیدا کردید در همینجا بیان کنید تا دیگران هم از آن استفاده کنند.

ممنون

ساراساراسارا
سه شنبه 27 اسفند 1387, 18:37 عصر
بازهم از راهنمایتون ممنون آقای رمضانی

اگر راه حلی پیدا کردم حتما در همین قسمت برتون قرار می دم

masoud.ramezani
شنبه 15 فروردین 1388, 11:35 صبح
سلام

مطلبی در این زمینه نوشتم. لطفا ببینید :

SQL Server Reporting Service چیست؟ (http://sqlserver2008.persianblog.ir/post/30/)

ساراساراسارا
پنج شنبه 20 فروردین 1388, 11:14 صبح
سلام

ممنون

خیلی مفید بود.

یک سوال:

درreport builder در toolbar (موقع اجرا) برای چارتها دکمه nextرا چگونه فعال کنم؟ چون وقتی اطلاعات که قرار است روی چارت نمایش داده شود رنج بالایی دارند . همه اطلاعات را نشان نمی دهد.
مرسی از راهنماییتون.

masoud.ramezani
پنج شنبه 20 فروردین 1388, 15:16 عصر
سلام

منظورتون رو متوجه نشدم.

ساراساراسارا
شنبه 22 فروردین 1388, 06:58 صبح
به فرض می خوام مدت کارکرد ماشین آلات رو روی چارت نمایش دهم. تعداد این ماشین آلات زیاد است .اگر گزارش بگیرم چند صفحه می شود که با دکمه next به صفحه بعدی می روم . اما برای چارت همه اطلاعات رو روی چارت اول نمایش نمی دهد دکمه next هم غیر فعال است چه طور همه اطلاعات رو نمایش دهم.

مرسی مهربان

masoud.ramezani
یک شنبه 23 فروردین 1388, 15:44 عصر
سلام

راستش با این مشکل برخورد نکرده ام. ولی شما برای هر Axis میتوانید یک Interval تعریف کنید. که یک مقدار از شما میگیرد و بیان کننده این است که در هر صفحه از چارت چه تعداد از داده ها نمایش دادهشود و اگر تعداد از این مقدار بیشتر شود عملا گزارش page میخورد. امیدوارم کمکتون کنه.