View Full Version : سوال: يك مشكل در كامپيوتر
SamaPic
یک شنبه 18 اسفند 1387, 09:20 صبح
با سلام خدمت دوستان عزيز.
من در كامپيوتر خود دچار مشكل شدم.
هر چند دقيقه اروري به شكل زير به من مي دهد.
من آنتي ويروسي به نام Symantec در كامپيوتر خود نصب نكرده ام.كلا هيچ آنتي ويروسي نصب نكرده ام.
من فكر مي كنم كامپيوترم و.يروس شده چون تمام علايم ويروس را دارا مي باشد.
اگر ممكن است نام ويروس را بيان كنيد و همچنين راه مقابله.چون تا كنون مانندئ اين را نديده ام.
با تشكر.
خدانگهدار.
blue_lotus
یک شنبه 18 اسفند 1387, 12:37 عصر
سلام
باید از سیستم عاملتون باشه گاهی بعد از بستن برنامه ها یا مشکل درونی این ارور رو میده.
این ارور اصلا مربوط به سیمانتک نیست یا این آنتی ویروسی که نوشتید.
اگر می بینید مشکل داره یک آنتی ویروس نصب کنید و به روزش کنید بعد ویروس یابی کنید. چون حتما ویروسی هست سیستمتون چون به اینترنت وصل هستین و فایل میگیرید ولی آنتی ویروس ندارید.
اگر نشد سیستم عامل رو عوض کنین که آخرین پک باشه. اگر بازم مشکلتون حل نشد از سی دی نصبیتون باید باشه که سیستم عاملش مشکل داره و یک سی دی دیگه بگیرین.
اگر هر کدوم از اینکارا رو کردین جواب نداد بعدی رو انجام بدین تا حل بشه. اگر پس از این کارها حل نشد باز مطرح کنین
SamaPic
یک شنبه 18 اسفند 1387, 20:09 عصر
با سلام خدذمت دوست عزيز.
متشكرم از پاسختان.
من حدود 9 ماه است كه بدون آنتي ويروس دارم وارد اينترنت مي شوم و تقريبا در اين گمان خود مبني بر ويروسي بودن سيستمم به يقين رسيده ام.
من مي خواستم بدانم چه ويروسي است؟
گاهي اوقات در بين كار ناگهان ريست مي كند ( مانند وقتي كه خود دكمه ي ريست را مي زنيم ، نه وقتي كه از طريق ويندوز اقدام مي كنيم.) گاهي موس قطع مي شود و گاهي نيز صفحه كليد.
قبل از اين كه اين نامه را بنويسم تازه كامپيوتر را روشن كرده بودم و قصد ورود به اينترنت را داشتم ولي تا اينكه IE را باز كردم ريست كرد.(مشكل از سي پي يو نيست )
هر ويندوزي را كه نصب مي كنم تا مدتي خوب است و پس از حدود 4 تا 5 ماه همين اتفاق برايش مي افتد.
من به وسيله ي كاسپر ، نوود و دكتر اسپير (نمي دانم اسمش همين بود يا نه) ويروس كشي كردم و لي نتيجه اي نديدم.(دكتر اسپير يك ويروس پيدا كرد و ديگر هيچ)
در مورد نصب وينوز هم تا كنون XP 2004 ، سرويس پك 3 و هر موردي را كه به دستم رسيده را نصب كرده ام (حدود 6 مورد) ولي باز هم جواب نمي دهد.
جديدا پس از اينكه 1 ساعت از روشن بودنش مي گذرد هنگ مي كند بطوري كه هيچ كار جز ريست باقي نمي ماند.
هر مشكلي كه بگويي دارد .
مشكل از كجاست؟
خدانگهدار.
xxxxx_xxxxx
یک شنبه 18 اسفند 1387, 20:16 عصر
با برنامه هايي مثل Process Explorer و Process Monitor اوضاع رو چك كنيد ببينيد چه خبره.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.