ورود

View Full Version : سوال: اشكال در اجراء برنامه با ASP

shervin farzin
دوشنبه 19 اسفند 1387, 00:50 صبح
با سلام
احتراما ، من با استفاده از Delphi .NET نگارش 2007 سعي كردم يه برنامه ساده بنويسم .
در زمان اجراء اون بعد از حدود 20 ثانيه كه صفحه Internet Explorer خالي ميمونه پيغام خطايي
به شكل زير رو نمايش ميده .

Server Error in '/WebApplication2/WebApplication5' Application.
--------------------------------------------------------------------------------

Configuration Error
Description: An error occurred during the processing of a configuration file required to service this request. Please review the specific error details below and modify your configuration file appropriately.

Parser Error Message: An error occurred while attempting to initialize a Borland.Data.BlackfishSQL.RemoteClient object. The value that was provided for the connection string may be wrong, or it may contain an invalid syntax.
Parameter name: ConnectionString

Source Error:

Line 172: <remove name="AspNetAdoRoleProvider"/>
Line 173: <add name="AspNetAdoRoleProvider"
Line 174: type="Borland.Web.Security.AdoRoleProvider, Borland.Web.Provider, Version=11.0.5000.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=91d62ebb5b0d1b1b"
Line 175: connectionStringName="BlackfishSQLAspNet"
Line 176: applicationName="/"/>

Source File: C:\Inetpub\wwwroot\WebApplication5\web.config Line: 174

--------------------------------------------------------------------------------
Version Information: Microsoft .NET Framework Version:2.0.50727.42; ASP.NET Version:2.0.50727.42
من دو سوال داشتم . اول اين كه در مورد خطاي فوق لطفا من رو راهنمايي بفرماييد .
سوال دوم اين كه آيا حدود 20 ثانيه طول كشيدن براي نمايش فرم طبيعيه يا در حال حاضر
به خاطر اشكال فني ، زمان زيادي مي بره .لازم به ذكره كه من در فرم برنامم فقط يك دكمه
گذاشتم و هيچ كدي نداره .
با تشكر .

shervin farzin
سه شنبه 20 اسفند 1387, 12:43 عصر
سلام
بعد از جستجو در Google در يك سايت راه حلي رو ارائه كرده بود كه گفت چند فايل DLL رو بايد در پوشه Bin از برنامه كپي كنم .
ليست فايلهاي DLL اين هاست :

Borland.Delphi.dll
Borland.VclDbRtl.dll
Borland.VclRtl.dll
Borland.Web.Provider.dll
Borland.Data.BlackfishSql.localclient.dll
من علاوه بر اين كه نميدونم كه اين فايلها چي هستن ، فايلي رو كه با رنگ قرمز مشخص كردم رو در هيچ مسيري پيدا نميكنم .
از راهنمايي دوستان سپاسگذارم .

vcldeveloper
سه شنبه 20 اسفند 1387, 17:33 عصر
من علاوه بر اين كه نميدونم كه اين فايلها چي هستن ، فايلي رو كه با رنگ قرمز مشخص كردم رو در هيچ مسيري پيدا نميكنم .
اینها اسمبلی های Borland هستند که برای اجرای برنامه، علاوه بر اسمبلی های مایکروسافت که با دات نت فریم ورک نصب میشند، اینها هم باید نصب بشند. فایل قرمز شده اسمبلی مربوط به بانک اطلاعاتی BlackFish هست که فقط زمانی بهش نیاز دارید که از این بانک اطلاعاتی در برنامه استفاده کرده باشید.

بهتر هست بجای Delphi.Net ارائه شده با دلفی 2007، از Delphi Prism استفاده کنید.