View Full Version : سوال: این پیغام به خاطر چیه چطور رفعش کنم
n_samay
دوشنبه 19 اسفند 1387, 09:47 صبح
از موقعی که سرورمو با خاصیت ادیشنال عوض کردم همچین مشکلی پیدا کرده یوزر رو میسازه اما خیلی طول میکشه یعنی در آن واحد نمیتونه بسازه که پیغام هم همین رو میگه چطور رفش کنم تو رو خدا کمک کنید
persiankeo
دوشنبه 19 اسفند 1387, 20:13 عصر
شما راه اضافه کردن User هاتون رو از طریق فایل bat. هم امتحان کردید .
شما از طریق تنها یکفایل میتونید کلیه user هاتون رو تعریف کنید .(حالا نمیدونم این راه جواب مشکل شما هست یا نه ولی امتحانش ضرر نداره)
برای اطلاع:
یک فایل test ایجاد کنید و با همچین ساختاری که یک مثالی از اون رو اینجا میزارم میتونید داخل AD تون user با مشخصات شخصی که میخواید وارد کنید :
مثال :
dsadd user CN=8612340594,OU=student,DC=pna,DC=com -samid 8612340594 -upn 8612340594@pna.com -pwd 1332 -fn 8612340594 -display "Ayat Shafiee" -pwdneverexpires yes -canchpwd no
برای اطلاع بیشتر :
http://windowsitpro.com/article/articleid/40363/how-can-i-add-a-user-to-active-directory-ad-from-the-command-line-without-using-a-script.html
و بعد از انجام تغییرات مورد نظرتون باید فایل رو به یک فایل bat. تبدیل و اجرا کنید .(فقد کافیه پسفند رو تغییر بدید .)
امیواردم این راح حل کمکتون بکنه .(منتظر نتیجه کارتون هستم)
n_samay
سه شنبه 20 اسفند 1387, 09:03 صبح
ممنون از لطفتون دوست عزیز اینو امتحان کردم دیگه به همچین پیغامی برخورد نکردم ولی مشکل من این که من یک سری تنظیمات روی یوزر هام انجام دادم و از یکی کپی میگیرم و بعدی رو میسازم و اینکه کلیه یوزرها رو به صورت کامل با اسکریپتی که نوشتم میتونم بسازم در ضمن من میخوام ببینم مشکلم در چیه یا به چه خاطر هستش
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.