PDA

View Full Version : سوال: اضافه کردن کد

firststep
دوشنبه 19 اسفند 1387, 09:51 صبح
سلام بر همه مخاطبین این سایت
من می خوام بدونم ایا کامپوننتی تویه زمینه کامپایل کردنه یک سری کد در زمانی که بر نامه به اتمام رسیده باشه هشت یا نه
ببین واضح تر بگم
من یه برنامه نوشتم که تو یه او یک جایی رو می خوام تعریف کنم که کاربر با وارد کردن یک سری کد در زمانه کار کردنه برنامه بتونه نتیجه وارد کردنه او کرو نشون بده
مثلاً اینکه کاربر بتونه بگه اگه من توی ادیت این کلمرو وارد کردم این کار انجام شه
البته این مشکل توی گسترش یک نرم افزار هم داشتم>> مثلاٌ یک برنامه نوشته بودم و بعداً در زمانی برنامه کامپایل شده بود می خواستم یک چیز رو به بر نامه اضاف کنم مجبور بودم برم توی دلفی اون رو اضاف کنم و بعد کام÷ایل کنم و بعد کل نرم افزارو برای مخاطبم ارسال کنم ولی اگه مشد که مثلا یک کد رو توی برنامه زد و او ن تغییرات اعمال می شد انقدر دردسر نمی خواست!!!!
:عصبانی++:شرمنده من یکم که چه عرض کنم خیلی انشام ضعیفه اگه:عصبانی++: نتونستم منظورمو درست بگم .......:افسرده:
اگه مطلبی توی سایت دراین زمینه هست لطفاٌ یک سری کلمات کلیدی رو به من بدین ممنون می شم

ممنونم از تمامی شما ها!!!!!!!!!!
بدرود فعلن:قلب:

vcldeveloper
دوشنبه 19 اسفند 1387, 10:41 صبح
البته این مشکل توی گسترش یک نرم افزار هم داشتم>> مثلاٌ یک برنامه نوشته بودم و بعداً در زمانی برنامه کامپایل شده بود می خواستم یک چیز رو به بر نامه اضاف کنم مجبور بودم برم توی دلفی اون رو اضاف کنم
این مشکل نیست! طبیعی که شما باید برای هر تغییر به برنامه کد اضافه کنید، و کد را کامپایل کنید.

من یه برنامه نوشتم که تو یه او یک جایی رو می خوام تعریف کنم که کاربر با وارد کردن یک سری کد در زمانه کار کردنه برنامه بتونه نتیجه وارد کردنه او کرو نشون بده
برای همچین کارهایی از Script استفاده میشه. انواع و اقسام کامپوننت Script نویسی برای دلفی وجود داره. PascalScript یکی از نمونه های رایگانش هست. در این مورد قبلا بحث شده که می تونید با جستجوی همون عبارت PascalScript تاپیک های مربوطه را پیدا کنید.

hadisalahi2
دوشنبه 19 اسفند 1387, 21:06 عصر
در تكميل عرايض آقاي كشاورز از اين آدرس مينوني چند تا مثال رو ببيني
http://wiki.lazarus.freepascal.org/Pascal_Script_Examples