PDA

View Full Version : شماره خودکار

ادیسون
سه شنبه 20 اسفند 1387, 12:57 عصر
سلام دوستان من دارم یه پروژه برای یه آموزشگاه می نویسم .
می خوام که کد دانش آموزی به صورت خودکار داده بشه.
کد دانش آموزی مثل شماره دانشجویی از ترکیب سال و فصل وغیره است.
به طوری که اول سال و بعد شماره فصل و بعدحرف اختصار ی رشته و بعد عددی مثلا کسی که در این فصل برای رشته کامپیوتر ثبت نام کندبه این شکل است 50ک874 و کد دانش آموزی نفر بعدی در رشته کامپیوتر در این فصل 51ک871 هست من یه procedure براش نوشتم ولی درست کار نمی کنه .از دوستان هرکس می دونه ممنون می شم کمک کنه

xxxxx_xxxxx
سه شنبه 20 اسفند 1387, 13:48 عصر
سلام
اگه procedure خودتون رو ميزاشتيد بهتر بود
اين نمونه رو نگاه كنيد:
اول فايل bat رو اجرا كنيد تا Shamsi.dll رجيستر بشه

ادیسون
پنج شنبه 22 اسفند 1387, 20:51 عصر
این هم پراسیجری که نوشتم که سال و شماره فصل و حرف اختصاری رشته رو از برنامه دریافت می کنه و مثلا کد آخر رو خودش باید بفرسته و البته این رو هم بگم که ممکنه در یک روز 2 نفر ثبت نام کنند ولی رشته آونها کامپیوتر و حسابداری باشه و امکان داره کد دانش آموزی این دو یکی باشه و فقط در حرف اختصاری رشته فرق داشته باشه

xxxxx_xxxxx
پنج شنبه 22 اسفند 1387, 21:21 عصر
نمونه اي كه تو پست قبل ضميمه كردم چطور بود؟

ادیسون
سه شنبه 27 اسفند 1387, 10:54 صبح
از کدی که داده بودید ممنون
ولی متاسفانه مشکلم رو حل نکرد
در هر سازمانی امکان توسعه وجود دارد پس نمی شه اسم رشته ها را در برنامه نویسی نوشت بلکه باید از دیتابیس بخونه
من مشکلی در تولید 4 رقم اول ندارم مثلا ک874 ، مشکل من در تولید کد بعد از حرف اختصار هست که متاسفانه پراسیجری که نوشتم فقط یک را برمی گرداند اگه دیده باشید در پراسیجر از like استفاده کردم ولی باز هم نمی شه

xxxxx_xxxxx
سه شنبه 27 اسفند 1387, 13:46 عصر
سلام
اون فقط يه مثال بود من كه بانك شما رو نداشتم
باز هم نمي دونم بانك رو چطور طراحي كرديد ولي اگر براي هر رشته يك جدول درست كرديد بايد تو كوئري تون شماره فصل رو هم باهاش And كنيد
اما اگر همه رشته ها تو يه جدول هست علاوه بر شماره فصل، نام رشته رو هم بايد And كنيد.
و چون id يك مشخصه منحصربه فرد هست از عملگر like استفاده نكنيد بهتر هست