ورود

View Full Version : سوال: آموزش راه اندازی ویدئو کنفرانس

baghmalek
سه شنبه 20 اسفند 1387, 15:49 عصر
با سلام
آموزش و توضیحاتی در مورد راه اندازی ویدئو کنفرانس.

vahidm
سه شنبه 20 اسفند 1387, 22:21 عصر
سلام
دوست عزیز من که فکر می کنم ابتدا باید مجوز گرفت و اینکه باید با کمک مخابرات و صدا و سیما این کار انجام بشه فکر نکنم کار ساده ای باشه
بازم منتظر حرف دوستان می مونیم

online_mansoor2007
سه شنبه 20 اسفند 1387, 23:29 عصر
سلام
دوست عزیز من که فکر می کنم ابتدا باید مجوز گرفت و اینکه باید با کمک مخابرات و صدا و سیما این کار انجام بشه فکر نکنم کار ساده ای باشه
بازم منتظر حرف دوستان می مونیم

چند تا از پست های شما رو امروز خوندم . شما مطمئنی که حالت خوبه؟ تعجب می کنم وقتی می بینم افرادی در مورد چیزی اطلاعات ندارند و اظهار نظرهای عجیب غریب می کنند !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bijibuji
چهارشنبه 21 اسفند 1387, 08:26 صبح
سلام
اگه منظورتون راه اندازی ویدئو کنفرانس توی شبکه داخلی (LAN) هستش که این کار با نصب نرم افزار Microsoft Office Communications Server 2007 R2 عملیه.
حتی می شه اون رو به محیط خارج از سازمان هم توسعه بدید.
نکته قابل تأمل پیچیدگی این سلوشنه.
منظورم اینه که هیچ وقت اون رو با نصب ویندوز یا پیاده سازی سلوشن های دیگر مایکروسافتی مثل Exchange Server و ... مقایسه نکنید. مستلزم صرف وقت و دقت زیاده.
می تونید از اینجا شروع کنید:
- نسخه Standard اون رو دانلود (http://www.freshwap.net/forums/applications/70147-office-communication-server-2007-standard-edition.html) کنید (البته این لینک R2 نیست. اگر لینک R2 رو پیدا کردید ممنون می شم اینجا قرار بدید تا بقیه دوستان هم استفاده کنند).
(می تونید با نسخه Enterprise هم شروع کنید که البته ابدا این کار رو بدلیل پیچیدگی های 2 چندان اون توصیه نمی کنم.)
- برای این که بدونید دقیقا چطور باید این سلوشن رو پیاده سازی کنید، باید حتما (باز هم می گم حتما) مستندات نصب و پیاده سازی اون رو بدقت مطالعه کنید. این مستندات رو می تونید از اینجا (http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=760A3FF9-7F82-4A5F-841D-5E528B1DA334&displaylang=en) دانلود کنید.همچنین واسه اینکه بدونید چطور این مستندات رو مطالعه کنید، یه نگاهی به این (http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=3FE6FEE9-2342-4726-AF48-11B57D1FC9E7&displaylang=en) بندازید.
مشکلی بود مطرح کن.
سعی کن زود به زود به این صفحه سر بزنی تا من هم رغبت کنم بیام.
موفق باشی
پیمان

vahidm
چهارشنبه 21 اسفند 1387, 23:31 عصر
سلام
دوست عزيزم online_mansoor2007 ببينيد من از خودم نمي گم دوستم كه خبرنگار صدا و سيما هستش اينو مي گفت كه هزينه بسيار زيادي رو هم در بر داره من كه تو اين فكر ها نيستم
موفق باشيد

welcome
پنج شنبه 22 اسفند 1387, 06:14 صبح
سلام
........
دوست عزیز شما برای ایجاد یک ویدیو کنفرانس همون طور که این دوستمون هم گفتند می تونید با Microsoft Office Communications Server 2007 این کار رو انجام بدید،البته پیکر بندی این برنامه تا حدودی مشکل هست وکسی می تونه این رو راه اندازی کنه که متخصص شبکه در امر AD وDomain باشه،من این برنامه رو فعال سازی کردم و با تمام امکانات اون هم کار کردم شما با این برنامه و Microsoft Office Communicator اون می تونید وب کنفرانس- ویدیو کنفرانس و... رو اجرا کنید.البته من از هر کسی که پرسیدم و توی اینترنت هم جستجو کردم کسی نتونسته این رو Configuration کنه،حالا اگر سئوالی داشتید در خدمتیم.

.........
باتشکر

online_mansoor2007
پنج شنبه 22 اسفند 1387, 08:05 صبح
سلام
دوست عزيزم online_mansoor2007 ببينيد من از خودم نمي گم دوستم كه خبرنگار صدا و سيما هستش اينو مي گفت كه هزينه بسيار زيادي رو هم در بر داره من كه تو اين فكر ها نيستم
موفق باشيد

سلام .
دوست عزیزم برای راه اندازی یک ویدیو کنفرانس حتی از یک IP Cammera هم میشه استفاده کرد . پس آنچنان هزینه بردار هم نیست . سخت هم نیست . مجوز هم نمی خواد . شما این قضیه رو با صدا و سیما مقایسه نکنید . صدا و سیما برای انتقال صدا و تصویر از ماهواره و مایکروویو استفاده می کنه و این کار هم به تجهیزات گران قیمتی نیاز داره همون طور که خودتون فرمودید . اما اینجا معمولاً دوستان با خطوط دیتا و اینترنت سر و کار دارن و برای تامین خواسته هاشون از این خطوط بهره می برند که در این صورت هزینه بسیار بسیار کاهش پیدا می کنه .

bijibuji
پنج شنبه 22 اسفند 1387, 11:52 صبح
سلام
........
دوست عزیز شما برای ایجاد یک ویدیو کنفرانس همون طور که این دوستمون هم گفتند می تونید با Microsoft Office Communications Server 2007 این کار رو انجام بدید،البته پیکر بندی این برنامه تا حدودی مشکل هست وکسی می تونه این رو راه اندازی کنه که متخصص شبکه در امر AD وDomain باشه،من این برنامه رو فعال سازی کردم و با تمام امکانات اون هم کار کردم شما با این برنامه و Microsoft Office Communicator اون می تونید وب کنفرانس- ویدیو کنفرانس و... رو اجرا کنید.البته من از هر کسی که پرسیدم و توی اینترنت هم جستجو کردم کسی نتونسته این رو Configuration کنه،حالا اگر سئوالی داشتید در خدمتیم.

.........
باتشکر

اگر موافق باشید با کمک شما یه آموزش MCS راه بندازیم تا دوستان انجمن بتونن استفاده کنن.

welcome
پنج شنبه 22 اسفند 1387, 14:54 عصر
سلام
.......
البته من بیشتر کارم برنامه نویسی هست وبعضی مواقع شبکه و لی چون یه 9 سالی هست که کم و بیش کار شبکه می کنم و کتابهای MCSE رو هم خوندم (البته وجدانن بدون تعریف از خود)حاضر هستم که این کار رو بکنید ،البته چیز زیادی بلد نیستم ولی مشکلی باشه در خدمتم.

.......
باتشکر

hghyami
پنج شنبه 22 اسفند 1387, 15:22 عصر
سلام
........

.........
باتشکر

اولا اينكه يعنى چى سخته. هر چيزى كه بلد نباشى سخت هست. اگر شخصى كه تازه شبكه رو شروع كرده و نميدونه كه Domain/ad/iis/voip/IIS گيره چى هست معلوم هست كه سخت خواهد بود. ولى نياز هم نيست براى نسب MSC شما حتما GURU باشيد تو network، تا زمانى كه منطق كار رو بدونيد و با كمى كمك از طرف هميشه يار گوگلِ ميشه حالش كرد. تو تهران من چندين شركت رو ميدونم كه دارن ازش استفاده ميكنند بدون هيچ مشكلى و دارن باهاش كار ميكنند. من يك بر هم اينجا يك توضيح خلاصه براى نصبش دادم.
اگر همون توضيح من رو درست دنبال كنه دوست عزيز مون راحت نسب ميشه.

توضيح مجدد

چندین سوال ??

1. اول کدوم نسخه؟ (Standard/Enterprise )
2. چی کار میخوای بکنی باهاش؟
3. چند تا اوسر؟
4. میخوایUser hat Remote access داشته باشند؟
5. میخوای Userها کنفرانس کنند؟
6. میخوای از VOIP استفاده کنند؟

نصب کلیش زیاد سخت نیست, فقط قبلش باید مطمئن باشی که دمایین درست ستوپ شده مثل DNS, IIS, CA( داری), User/Group Permission و غیره.

نسبش هم به صورت زیر.

1. با آدمین لگین کن

2. ستوپ رو رون کن

3. بعدش دیگه License از این حرفا

4. فقط یک جا میگه Service Account میخوام. پیشنهاد من این هست که که User ممولی بساز. روی هر جایی که این رو نصب میکنی تو Local Group Policy User رو به Login Locally وLogin As Service اضافه کن و از اون User استفاده کن.

5. بعدش ازت FQDN رو میخواد همون( IIS Server خودت). اگر هم میخوای تو DNS یک A رکورد بساز مثلا به اسم COMMS بساز و توی اونجائی که اسم میخواد COMMS رو بده. اگر Domain درست نصب شده باشه و User هات از DNS سرور استفاده کنند مشکل نخهند داشت.

6. بعدش دیتابیس

همین

بقیاعش دیگه Setup کردن صدا و تسویر/ و مبیقش هست. خواستی باز هم کمکت میکنم. تا حالا چندین مورد باهاش کار کردم و آخرین بر برای یک جایی که حدود 600 User Internal و External دارن نصب کردم. فقط حواست به دیتابیس باشه که اندازه فضا کافی داشته باشه و اگر میتونی دیتابیس رو روی یک سرور دیگه نصب کن

vahidm
دوشنبه 26 اسفند 1387, 00:01 صبح
سلام
خب اميدوارم كه فهميده باشيد كه من منظورم چيز ديگه اي بود
موفق باشيد

Ali.Afzal
دوشنبه 25 خرداد 1388, 11:21 صبح
با سلام و خسته نباشید،

کسی عکسی از محیط برنامه نداره!

با تشکر!

رافعی احسان
یک شنبه 19 اردیبهشت 1389, 16:17 عصر
از دوستان خبره و کاربران دائمی دیگه بعیده
نسب ----> نصب

anoor_h
دوشنبه 04 مهر 1390, 11:49 صبح
سلام به دوستان خواهشا خیلی حرفه ایش نکنین من نصب کردم ولی گیج شدم برنامه دیگه ای داره نمیدونم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟