View Full Version : ثبت رکورد جدید بعد از اجرای شرط در ساب فرم
fazl11
سه شنبه 20 اسفند 1387, 20:51 عصر
با سلام
دوستان عزیز من یه برنامه پرسنلی دارم که دو تا مشکل برام ایجاد شده
1- توی یه فرم آدرس های پرسنل را وارد می کنم ، می خوام فقط آخرین آدرس را نشون بده (جدیدترین آدرس)
2- در یک ساب فرم دیگه می خوام سوابق کاری پرسنل را نشون بدم بطوریکه در ساب فرم ایجادی پس از ثبت تاریخ خروج بتوان رکورد جدید یعنی انتقال به شعبه دیگه را انجام داد نه اینکه اگه پرسنلی تاریخ خروج نداشته باشه نشه به شعبه دیگه ای انتقالش داد (پس از اعمال شرط خروج)
مهدی قربانی
سه شنبه 20 اسفند 1387, 21:52 عصر
سلام
جناب fazl11 شما که دست به آچار هستید ، بهتره سئوال رو در غالب نمونه مطرح کنید .
fazl11
سه شنبه 20 اسفند 1387, 22:50 عصر
سلام آقای قربانی
ممنون از حسن توجه شما . می خوام توی فرم شغل پرسنلی تا تاریخ خروج ثبت نشده رکورد جدید ایجاد نشه و همچنین در فرم آدرس فقط آخرین آدرس (جدیدترین) آدرس دیده بشه نه کل آدرس های پرسنل
fazl11
چهارشنبه 21 اسفند 1387, 19:35 عصر
جناب آقای قربانی من منتظر راهنمایی شما هستم
البته اگه دیگر دوستان هم راهنمایی کنند ممنون میشم
fazl11
دوشنبه 26 اسفند 1387, 19:44 عصر
جناب آقای قربانی
سلام
من همچنان منتظر رهنمودهای شما هستم:تشویق:
dadsara
سه شنبه 27 اسفند 1387, 09:23 صبح
سلام
دوست عزيز در نمونه ضميمه فرم 1 را اجرا كن خواهي ديد كه براساس شماره پرسنلي آخرين آدرس ( بزرگترين تاريخ) در قسمت آدرس نمايش داده مي شود
راهنمائي :
1- در يك Select ابتدا به ازاء هر كارمند آخرين تاريخ را استخراج مي كنيم
2- در Select بيروني آنرا با Select داخل ، جوين كرده ( شماره كارمند و تاريخ ) و آدرس را استخراج مي كنيد
3- كل Select را داخل يك ركوردست ريخته و فيلدهاي متناظر را نمايش مي دهيم
4- براي شغلها نيز مي توانيد ابتدا يك سلكت نوشته كه براساس شماره كارمندي جستجو كند آيا ركوردي وجود دارد كه فيلد تاريخ خروج آن خالي است اگر پاسخ مثبت بود كه به شما اجازه ندهد و يك پيام ظاهر گردد در غير اينصورت بتوانيد ركورد جديد ايجاد كنيد
fazl11
جمعه 07 فروردین 1388, 12:34 عصر
دوست عزیز ضمن تبریک سال نو من چند روزی نبودم در صورتی که مشکلی داشتم باز هم مزاحمتون میشم
fazl11
یک شنبه 16 فروردین 1388, 17:43 عصر
dadsara عزیز با تشکر از کمکی کردید متاسفانه نتونستم قسمت دوم سوالم را عملی کنم
من می خوام در یک جدول ورود و خروج (انتقال به شعبه ) پرسنل را به یک شعبه ثبت و کنترل کنم در نتیجه ابتدا کارمندی تاریخ ورود دارد و در صورتی که تاریخ خروج نداشت نشه به شعبه دیگه انتقال داد و رکورد جدید براش ثبت کرد (البته مشخص هست که در صورت خروج از شعبه یا به شعبه دیگه انتقال داده میشه یا اینکه به منطقه دیگه انتقال داده میشه که همزمان می بایست با خروج از شعبه انتقال صورت بگیره)
dadsara
دوشنبه 17 فروردین 1388, 07:44 صبح
سلام
در نمونه ضميمه فرم2 را اجرا كنيد
ابتدا شماره پرسنلي 361615 را وارد نمائيد ، سپس شماره پرسنلي 123456 و بعد 234567 را وارد نمائيد بجاي پيامهاي ظاهر شده مي توانيد عمليات مورد نظر خود را درج نمائيد
دقت داشته باشيد شماره پرسنلي اولي يك رديف دارد كه تاريخ انتهاي اشغال نشده است
شماره پرسنلي دومي تمام رديفها تاريخ انتهاي آن اشغال شده
شماره پرسنلي سومي يك رديف دارد كه تاريخ انتهاي اشغال نشده است
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.