View Full Version : مشكل اجراي ريپورت ايجاد شده توسط Crystal Report در كامپيوتر ديگر(يا همونActiveX Error)
moeinjoon
سه شنبه 20 اسفند 1387, 23:34 عصر
سلام به دوستان گل:قلب:
من يه دو هفتست دارم تو سايت راجع به اين قضيه كه "ريپورت ايجاد شده توسط كريستال ريپورت در كامپيوتر كسي كه اين نرم افزار رو نصب نداره مشكل اجرا داره" تحقيق مي كنم.
راه هاي مختلفي ارائه شده اما همه راهها يه مشكلي داره
البته در هيچ مقاله اي به صورت جامع هم توضيح ندادن فقط گفتن از wise استفاده كنيد و از اين قبيل موارد!
مي خواستم ببيننم بالاخره كسي يه راه ساده و بي درده سر پيدا كرد؟ (دوستان هرچه سريعتر اقدام كنيد چند قدم ديگه مونده راهي ديونه خونه بشم):عصبانی++:
reza_mn
چهارشنبه 21 اسفند 1387, 00:45 صبح
دوست عزیز معمولا نرم افزارهای ساخت Setup این موارد رو با اضافه کردن خودکار اکتیو ایکس ها و دی ال ال های استفاده شده در برنامه تان حل میکنند .
حال مشکل شما اول اینست که برای پروژه خود یک نرم افزار برای ساخت Setup انتخاب کنید (من شخصا اینستال شیلد رو ترجیح میدم). در صورتیکه بعد از استفاده از این گونه برنامه ها مشکل باقی بود مطرح کنید.( کار با اونا هم زیاد پیچیده و مشکل نیست .)
moeinjoon
چهارشنبه 21 اسفند 1387, 01:06 صبح
مشكل من همينه ديگه! اگه شما ميتوني به من هم ياد بده...
moeinjoon
چهارشنبه 21 اسفند 1387, 01:12 صبح
راستي من ميخوام يه ستاپ داشته باشم كه تمام ActiveX هاي مورد نياز براي نمايش ريپورت هاي ايجاد شده توسط Crystal Report 10 رو نصب كنه آخه اونجوري واسه هر نرم افزار بايد يك ستاپ درست كنم
در ضمن راه اصلي هم همينه كه حتي در سايت كريستال ريپورت ارائه شده فقط مشكل اينجاست كه ستاپي كه در سايت گذاشته شده حدود 50 مگابايت حجم داره كه خيلي از اكتيو ايكس هاي غير ضروري رو هم نصب ميكنه!
butterfly8528
چهارشنبه 21 اسفند 1387, 01:21 صبح
سلام دوست عزیز
ممکنه آدرس سایت کریستال ریپورت رو بزاری :خجالت:
reza_mn
چهارشنبه 21 اسفند 1387, 01:32 صبح
راستي من ميخوام يه ستاپ داشته باشم كه تمام ActiveX هاي مورد نياز براي نمايش ريپورت هاي ايجاد شده توسط Crystal Report 10 رو نصب كنه آخه اونجوري واسه هر نرم افزار بايد يك ستاپ درست كنم
در ضمن راه اصلي هم همينه كه حتي در سايت كريستال ريپورت ارائه شده فقط مشكل اينجاست كه ستاپي كه در سايت گذاشته شده حدود 50 مگابايت حجم داره كه خيلي از اكتيو ايكس هاي غير ضروري رو هم نصب ميكنه!
دوست عزیز معمولا برای هر پروژه یک ستاپ مستقل ایجاد میکنند نه اینکه یک ستاپ برای پروژه های مختلف.
در ضمن شما نرم افزار install shield رو جستجو کنید چند مورد راهنمایی تو سایت هست .
moeinjoon
چهارشنبه 21 اسفند 1387, 13:02 عصر
گفتم كه راه منطقي هم همونه گفتم خو كريستال ريپورت هم ، همين راه رو ارائه ميده
چون من ميخوام از ريپورت ها به صورت Run Time استفاده كنم
اگر راهي كه گفتم رو ياد نداري بگذار دوستان ديگه زحمتشو بكشن!
----------------------
راستي آقاي Mbt925 (http://www.barnamenevis.org/forum/member.php?u=34702) من به دليل بازديد كم از مبحث گزارش سازي اين سوال رو در قسمت "مباحث مربوط به برنامه نویسی در VB" مطرح كردم
mom alone
چهارشنبه 12 فروردین 1388, 14:57 عصر
من این مشکل رو داشتم اما حلشد
می دونی چطوری در هنگام ساخت ستاپ برای برنامه ام یه جایی مشخص کردم که نیاز به کریستال دارم
و اون در هنگام ساخت ستاپ
یه فابل دیگه به من میده که dll های کریستال رو نصب میکنه
روی پروژه ستاپت راست کلیک کن و در قسمت prerequisities
گزینه کرستال ریپورت رو تیک بزن
و در قسمت پایین آن رادیو باتن وسطی رو انتخاب کن
حالا ستاپ رو بیلد کن
میبینی در کنار ستاپت یک پوشه هست که .......
اگه مشکلی بود pm خصوصی بزن
البته من ستاپ برنامه رو با خود دات نت درست کردم
اگه تو نخواستی اینجوری ستاپ درست کنی یه ستاپ بساز تا اون فایلو بهت بده
بعد هر کار خواستی بکن
hamidshahram
یک شنبه 21 تیر 1388, 19:01 عصر
پسر خوب بايد با ويژوال استديو يه ستاپ بسازي و در قسمت prerequstices گزينه هاي crystal رو انتخاب كنيه
همه چيز حله ديگه:بوس:
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.