ورود

View Full Version : سوال: مشکل قطع و وصل شدن مکرر در Site To Site VPN

Mahyaa
چهارشنبه 21 اسفند 1387, 09:46 صبح
سلام به همه

لطفا به این سناریو(!) توجه کنید :
شرکت ما دوتا دفتر داره در دو نقطه متفاوت از شهر، این دو دفتر از با استفاده از Site to Site VPN با هم مرتبط هستند. مسئول IT شرکت ما معتقد هست که تنظیمات شبکه و ... به درستی انجام شده و مشکلی وجود نداره غیر از کند بودن سرعت که به سرویس دهنده مربوط میشه (یکی از دفتر ها با سرعت 4 mbps که ADSL هست و دیگری 2 mbps که BroadBand هست) .
وقتی من سعی میکنم از یک دفتر ، سرور دفتر دیگر رو با سوییچ -t پینگ کنم، به شکل تصادفی گاهی Reply و گاهی Time Out میگیرم !
وقتی این مشکل رو با مسئول IT در میون گذاشتم، گفت این رفتار طبیعیه و به شکل معمول باید همینطوری باشه و چون شبکه ما کند هست، کار بیشتری نمیشه کرد.

من زیاد راجع به شبکه مطلع نیستم ولی میخوام مطمئن بشم که چیزی که بهم گفته شده درست و منطقی هست یا خیر.

آیا این سرعت (یکی از دفتر ها با سرعت 4 mbps و دیگری 2 mbps ) برای ارتباط دو دفتر کار با 90 کارمند در مجموع، کم هست ؟
آیا مشکلی که من در پینگ کردن سرور گفتم، میتونه با کند بودن ارتباطی داشته باشه .

پ.ن : لازمه راجع به Brand سوییچ و کلا سخت افزار شبکه اطلاعاتی بدم ؟

ممنون

online_mansoor2007
چهارشنبه 21 اسفند 1387, 10:18 صبح
ترافیک شبکه رو بررسی کنید . احتمال خیلی زیاد ترافیک بالاست و وقتی ترافیک بالا باشه این تایم اوت ها کاملاً طبیعی هست . خارج از ساعت اداری این کار رو انجام بدید، وقتی که مطمئن هستید هیچ ترافیکی رد و بدل نمیشه ، ببینید بازم اینطوری هست یا نه .

Mahyaa
چهارشنبه 21 اسفند 1387, 10:43 صبح
ترافیک شبکه رو بررسی کنید . احتمال خیلی زیاد ترافیک بالاست و وقتی ترافیک بالا باشه این تایم اوت ها کاملاً طبیعی هست . خارج از ساعت اداری این کار رو انجام بدید، وقتی که مطمئن هستید هیچ ترافیکی رد و بدل نمیشه ، ببینید بازم اینطوری هست یا نه .

دیشب آخر وقت این رو امتحان کردم و همین نتیجه رو گرفتم (هیچ کس تو دفتر نبود)

Mahyaa
چهارشنبه 21 اسفند 1387, 13:36 عصر
اگر این مشکلی که در پینگ کردن گفتم ، مربوط به ترافیک شبکه باشه، باید وقتی هر آدرسی رو خارج دفتر پینگ میکنم، به همون شکل باشه (یعنی گاهی Timeout بده و گاهی Reply) . این حرف من درسته ؟

online_mansoor2007
چهارشنبه 21 اسفند 1387, 18:04 عصر
سلام

ببینید دوست عزیز شرایط بهینه وقتی هست که هم شما که پینگ می کنید ترافیک نداشته باشید و هم اون هاستی که پینگ می شه . پس اگر در این میان حتی یکی از شما ها ترافیک داشته باشه بازم پینک به همین صورت خواهد بود . اگه می تونید در هر دو دفتر بر روی آی پی 4.2.2.4 پینگ بزارید و نتیجه رو اینجا قرار دهید .

online_mansoor2007
دوشنبه 03 فروردین 1388, 13:29 عصر
سلام

دوستان لطف کنید وقتی مساله ای را مطرح می کنید و سپس به نتیجه می رسید و مشکلتون حل میشه ، شیوه حل مشکلتون را هم اینجا بنویسید تا تاپیک به نتیجه برسه و دیگران هم بهره ببرند .