View Full Version : sql server 2000 E_E
hbi
جمعه 04 دی 1383, 08:01 صبح
میبخشد من در این قسمت یک تازه وارد هستم
یک سیدی sql خریداری کردم که روی جلد آن نوشته sql sener 2000 enterprise edition نصب میشه اما در هرموردی که مییام کار کنم خطا میگیرد اگر دوستان نظری دارند یا این که کن سیدی را اشتباه هریداری کرده ام لطفا مرا راهنمایی کنند و یا اگ ممکنه یه بنک خیلی کوجک که با sql server 2000 است برام بزارند تا ان را استفاده کنم یا یان که اگر چیزی برای راهنمایی میدانند مرا کمک کنند :گیج: :cry: :reading:
hbi
جمعه 04 دی 1383, 08:10 صبح
میبخشید یک سئوال دیگر آیا sql server 2000 محیط خاصی را میخواهد من در win 98 اجرا میکنم ایا میشه یانه :embr: ::نوشتن::
AminSobati
جمعه 04 دی 1383, 15:54 عصر
دوست عزیزم،
Enterprise Edition فقط روی ویندوزهای سرور مثل Windows 2000 Server قابل نصبه. ولی Personal Edition رو برای ویندوز 95 به بالا میتونین نصب کنین.
اگر ممکنه متن پیغام خطا رو پست کنین اینجا تا بشه راهنمایی کرد..
موفق باشین
hbi
دوشنبه 07 دی 1383, 05:14 صبح
باز هم ببخشید
اگر منیک کتاب sql server 2000 تهیه کنم آیا کاملا آن را توضیح داده و در سرور میتوان استفاده کرد :گیج:
AminSobati
پنج شنبه 10 دی 1383, 15:42 عصر
دوست عزیزم،
هیچ کتابی کامل نیست. شما دنبال چه چیزی در SQL Server هستین؟ بفرمایید تا من بتونم منبع خوبی به شما معرفی کنم.
hbi
جمعه 11 دی 1383, 04:22 صبح
استفاده از sql و دستورات آن را تا حدی بللدم اما میخواهم جهت استفاده در vb و بانکهای اطلاعاتی و در server بلد باشم
میشه لطفا بگید چه کتابی بخرم :sunglass:
AminSobati
جمعه 11 دی 1383, 19:15 عصر
دوست عزیزم،
موضوعی که بیشتر از هر موضوع دیگه به نیاز شما مرتبط باشه، ADO هستش. هر کتابی که در این رابطه مطالعه بفرمایید، قطعا به شما کمک قابل توجهی خواهد کرد.
اگر کتاب ترجمه شده مد نظرتون باشه، کتابهای انتشارات SAMS بسیار عالیه. کتابهای این انتشارات با نام معروفی مثل: ADO در 21 روز، SQL در 21 روز، در بازار موجود هستند. ولی اگر کتاب انگلیسی بخواین، کتاب Hitchhikers guide to sql server and visual basic از انتشارات Microsoft (که ترجمه نشده) خیلی عالیه.
موفق باشید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.