View Full Version : کپی یک فایل بر روی desktop همه کلاینت ها
rahjoya
چهارشنبه 21 اسفند 1387, 13:43 عصر
با سلام
قبل از هر چیز اگر سوالم خیلی مبتدی است ببخشید چون من اطلاع چندانی از شبکه ندارم برای همین هم به مشکل خوردم.
می خواهم یک فایل را بر روی desktop کلیه کاربران یک شبکه کامپیوتری کپی کنم (در واقع نسخه جدید یک برنامه است) آیا میتوانم از طریق سرور این کار را انجام دهم که دیگه لازم نباشه یکی یکی برم پشت دستگاه کاربران و این فایل را از روی سرور بیارم روی desktop آنها؟
اگر راهی هست آیا حتما باید به سرور دسترسی از نوع admin داشته باشم ؟
bijibuji
چهارشنبه 21 اسفند 1387, 15:04 عصر
سوال اولت خوب بود و اصلا ابتدایی نبود.
سوال دومت اما جای بحث داره.
فکر می کنی آیا ممکنه بدون اینکه Admin باشی، بتونی در محتویات دسکتاپ تمام یا حتی یکی از سیستم ها تغییر بدی؟
فکر می کنی اگه امکان این کار باشه چه اتفاقاتی می تونه در یک شبکه 20حتی نفره رخ بده؟
حالا جواب سوال اول:
قبل از هر چیز ببخشید که فضولی می کنم. اما بهتر نیست این فایل رو بذاریش روی سرور و به کلاینت هات بگی که از اونجا دانلودش کنن یا حتی به صورت خودکار از همون محل نصبش کنن، تا اینکه بخوای کپی اش کنی روی هارد دیسک همشون؟؟
اما اگه مصممی که این کارو بکنی راهش اینه:
- باید فایل رو بذاری یه جایی روی سرورت.
- بعدش یک اسکریپت خیلی ساده بنویسی که فایل رو از محلش Save کنه روی Desktop کاربر جاری.
- بعدش بری توی سرور Active Directory یا همون Domain Controller ات و در قسمت Active Directory Users and Computers روی Container ی که می خوای این تنظیمات به کاربران داخلش اعمال بشه (مثلا OU یا گروه کاربران) کلیک راست بکنی.
- بعدش Properties رو بزنی و به برگه (tab) آخر یعنی Group Policy بری و در اونجا روی ِDefault Policy کلیک کنی و Edit رو بزنی تا یه صفحه جدید باز شه به نام Group Policy Object Editor یا به اختصار (GPOE) . در این جا می ری به قسمت
User Configuration > Windows Settings > Scripts (Logon/Logoff) > Logon
در این قسمت Script مورد نظر رو اضافه می کنی.
n_samay
چهارشنبه 21 اسفند 1387, 17:15 عصر
جواب دوستمون کاملا صحیح هستش اما کار راحتر برای شما که به شبکه زیاد آشنا نیستین از نرم افزار های جانبی استفاده کنید که من net support school رو پیشنهاد میکنم که کار رو خیلی راحت میکنه
rahjoya
چهارشنبه 28 اسفند 1387, 09:55 صبح
از راهنماییتون متشکر
فکر می کنی آیا ممکنه بدون اینکه Admin باشی، بتونی در محتویات دسکتاپ تمام یا حتی یکی از سیستم ها تغییر بدی؟
من فکر میکردم سطوح دسترسی مختلفی در شبکه میشه تعریف کرد که بطور مثال، دسترسی تعریف بشه که تمام اختیارات کامل Admin را نداشته باشد برخی از اختیارات مثل کپی فایل روی کامپیوترهای کاربران را داشته باشه(چون همانطور که گفته بودم اطلاعاتی راجع به شبکه ندارم)
بهتر نیست این فایل رو بذاریش روی سرور و به کلاینت هات بگی که از اونجا دانلودش کنن یا حتی به صورت خودکار از همون محل نصبش کنن
متاسفانه کاربرانی هستند که برای انجام همین اندازه کار آنقدر باید به تک تکشان توضیح بدهم که بیشتر از اینکه روی کامپیوتر تک تکشان فایل را کپی کنم باید زمان بگذارم
بعدش یک اسکریپت خیلی ساده بنویسی که فایل رو از محلش Save کنه روی Desktop کاربر جاری.
میشه بیشتر راهنمایی کنید که این اسکریپت را کجا و چه جوری بنویسم
و آیا نمیشه که از اول فایل را روی desktop کپی کنم؟
hghyami
چهارشنبه 28 اسفند 1387, 15:29 عصر
جالب بود اين سوال. و اينكه نظر يك سرى ديگه جالب تر از همه.
۱. اين برنامه كه ميخواى رو desktop بذارى چى هست. (install ميشه/stand آلونِ/etc)
۲. shabakat چى هست (دامين خدا كنه)
۳. اگر دامين هست چرا از login script استفاده نميكنى كه آسون ترين هست.
مثلا
روى سرور baranamat رو بذار.
بعدش روى client ها drive مورد نظر رو map كن
<br>net use /PERSISTENT:Yes N: \\servername\share name
<br>copy n:\program.xx "%USERPROFILE%\Desktop"
<br>start "%USERPROFILE%\Desktop"\program.xxx
hamedehsanzadeh
سه شنبه 04 فروردین 1388, 12:52 عصر
دوست عزیزم اولا سال نو مبارک
می تونی از نرم افزار Lan Chat Enterprise استفاده کنی که به صورت رایگان در اینترنت قابل دانلود هست .
این برنامه اسم تمامی کلاینت هات رو بهت نشون می ده و تو میتونی با انتخاب هرکدومشون فقط با یک بار کلیک فایلتو به هرکدومشون که میخوای بدی که به طور پیش فرض فایل توی دسکتاپ کلاینت ها قرار میگیره . حتی می تونی اسم همه رو باهم انتخاب کنی
خود من از همین نرم افزار استفاده می کنم و کاملا ازش رازی هستم . قربونت:چشمک:
hghyami
سه شنبه 04 فروردین 1388, 17:51 عصر
majani nist $12.00
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.