View Full Version : تنظیمات SQL روی شبکه LAN
sm
جمعه 04 دی 1383, 12:49 عصر
باسلام
من توی برنامه ام (ASP.NET) می خوام از SQL استفاده کنم البته جایی که هستم شبکه داره و می خواهیم SQL رو روی سرور نصب کنیم و همه از اون استفاده کنیم چندتا مشکل هست
یکی اینکه چه نسخه ای از SQL رو باید روی سرور نصب کنیم و بعد اینکه چه چیزهایی رو با تنظیم کنیم که همه بتونن به بانک دسترسی داشته باشند ؟
لازم به ذکر است که الان روی همه Client ها SQL نصبه آیا باید اینا رو که نسخه Personal هم هستند پاک کنیم یا اینکه مشکلی نداره
ممنون می شم کامل راهنماییم کنین.
فقط اگر امکان داره زود آخه دستم لای دره !!!!!!!!!!!!!
AminSobati
جمعه 04 دی 1383, 16:10 عصر
دوست عزیزم،
شما نه تنها میتونین روی هر کلاینت یک SQL Server داشته باشین، بلکه میتونین روی هر کلاینت، 16 تا SQL Server نصب کنین! اما وقتی قراره همه کلاینتها از یک منبع اصلی اطلاعات رو دریافت کنن، داشتن بیش از یک SQL Server باعث میشه اطلاعات شما غیر متمرکز باشه.
پس بهتره یک SQL Server در کل شبکه داشته باشین تا فقط اون به کلاینتها سرویس بده.
زمانیکه از ویندوز استفاده میکنین، یعنی پروتکل TCP/IP در شبکه شما شناخته شده هست و SQL Server به طور پیش فرض از TCP/IP و Named Pipes استفاده میکنه، لذا به تنظیم اضافی نیاز ندارین. مگر اینکه Admin شبکه شما تنظیم خاصی انجام داده باشه.
Enterprise Edition فقط روی ویندوزهای سرور مثل Windows 2000 Server قابل نصبه. ولی Personal Edition رو برای ویندوز 95 به بالا میتونین نصب کنین.
موفق باشید..
امین ثباتی MCSD
sm
شنبه 05 دی 1383, 13:51 عصر
آقای ثباتی ممنون
امتحان می کنم بر می گردم
sm
شنبه 05 دی 1383, 14:03 عصر
امین آقا اگه لطف کنین و در مورد nimed pipes توضیح بدین ممنون میشم
روی چی باید تنظیم بشه ؟
الان روی دستگاه من اینه : \\.\pipe\sql\query
ممنون
AminSobati
پنج شنبه 10 دی 1383, 15:25 عصر
BOL > Installing SQL Server > Basic Installation Options> Network Libraries
hmm
شنبه 12 دی 1383, 07:52 صبح
BOL > Installing SQL Server > Basic Installation Options> Network Libraries
به این میگن آموزش ماهیگیری بجای تقدیم ماهی :flower:
AminSobati
جمعه 18 دی 1383, 13:08 عصر
به قول همون ضرب المثل چینی:
اگر میخواهی کسی را یک روز سیر کنی، به او یک ماهی بده، اگر میخواهی تمام عمر سیرش کنی، به او ماهیگیری یاد بده :)
BOL دوست همیشگی برای کسانیه که با SQL Server کار میکنند...
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.