View Full Version : گزارش گیری با crystal report
saba_rgh
چهارشنبه 21 اسفند 1387, 15:11 عصر
سلام دوستان
من باید یه گزارشی با vb و crystal reportدرست کنم که اطلاعات فرد رو از یه table و لیست سفرهای سالانه فرد را از یک table دیگه خونده و نمایش بده .ولی ارتباط جداول و ایجاد recordsource گزارش را نمیدانم (database را با access ایجاد کردم) .ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.
m_vb1386
پنج شنبه 22 اسفند 1387, 10:16 صبح
مقادیر مورد نظر رو باهم join کن و در record selection formolu استفاده کن
sh2007
پنج شنبه 22 اسفند 1387, 11:07 صبح
اگه منظورت ارتباط جدولهاست كه با رليشن شيپ اكسس راحت ارتباط يك به چند رو برقرار كن و براي Sql از امكانات كوئري خود اكسس مي توني كدهاي اس كيو ال را توليد كني
amirj00n_001
سه شنبه 11 فروردین 1388, 15:20 عصر
سلام من میخواهم صفحه گزارشم رو به دو قسمت تبدیل کنم یعنی در هر صفحه 2 گزارش چاپ کنم لطفا مر راهنمایی کنید
hasan_esfahan
چهارشنبه 12 فروردین 1388, 12:57 عصر
سلام من میخواهم صفحه گزارشم رو به دو قسمت تبدیل کنم یعنی در هر صفحه 2 گزارش چاپ کنم لطفا مر راهنمایی کنید
دوست عزیز شما چندین پست در تاپیک های دوستان ایجاد کردید شما بهتر است یک تاپیک ایجاد کرده و سوال خود را مطرح کرده البته با توضیح کامل
hasan_esfahan
چهارشنبه 12 فروردین 1388, 13:01 عصر
سلام دوستان
من باید یه گزارشی با vb و crystal reportدرست کنم که اطلاعات فرد رو از یه table و لیست سفرهای سالانه فرد را از یک table دیگه خونده و نمایش بده .ولی ارتباط جداول و ایجاد recordsource گزارش را نمیدانم (database را با access ایجاد کردم) .ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.
سری به این مقاله بزن
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=148812
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.