View Full Version : قطع ارتباط وی پی ان با کانکشن از نوع bridge
viper911
پنج شنبه 22 اسفند 1387, 23:28 عصر
با سلام
دوستان مشکلی دارم اونم اینه که تو سرور من زمانی که من اکانت و ی پ ی ان به مشتری میدم اون یوزرهایی که کانکشن اینترنتشون به صورت bridge هست وقتی کانکت میشن به سرور من ارتباط اینترنتشون قطع میشه و به محض اینکه از سرور من دی سی میشن اینترنتشون بر میگرده حالا سوال من اینه مشکل از تنظیمات سرور منه یا اینکه اونا تو تنظیمات مودم باید کاری کنن چون کسی که از کانکشن nat استفاده میکنه این مشکل رو نداره چون کانفیگ کردن کنسول rras چیز خاصی نداره یا من چیز پیچیده ای توش ندیدم
سوال دوم اینه که میشه تونرم افزار Nttac+ واسه یوزر ip خاص تعریف کرد اگه جواب مثبت چطور میشه؟
ممنون میشم کمک کنید
viper911
دوشنبه 26 اسفند 1387, 10:05 صبح
سلام
خوشحالم از راه اندازی مجدد سایت
ممنون میشم سوال منوپاسخ بدین
shervin_agh67
سه شنبه 27 اسفند 1387, 00:35 صبح
نه مشکل از سرور شما نیست(یا لااقل تا اونجایی که به نظر من میرسه) اونا باید تغییر ایجاد بکنن. چند تا حالت داره :
1 . بعد از وصل شدن با vpn پینگ هم جواب نده . یعنی به هر سایتی که پینگ کنی جوابی دریافت نمیشه . در این حالت tracert کن ببین از کدوم مسیر می ره .
حالت دوم اینه که پرت 80 سیستم یا http جواب نمیده . یعنی شما پینگ دارید ولی مرورگر هیچ چیزی نمایش نمیده . در این حالت در تنظیمات مرورگرت ممکنه که از اکانت vpn برای اتصال استفاده بکنه .
من یک موقع این مشکل رو داشتم دقیقا یادم نیست چجور حل شد ولی یادمه که جدول مسیر یاب سیستم مقصد رو به صورت دستی دستکاری کردم . ولی الان هر چی فکر می کنم جزئیاتش یادم نیست شرمنده .
viper911
سه شنبه 27 اسفند 1387, 00:42 صبح
اقا ممنون
پس رو سرور نباید چیزی رو دست کاری کنم ؟
سوال دوم کسی می تونه راهنمایی کنه
مرسی
shervin_agh67
سه شنبه 27 اسفند 1387, 12:45 عصر
شما یک virtual pc ایجاد کن و این مورد رو تست کن تا مطمئن بشی . شاید مشکل شما از سرور باشه مطمئن نیستم .
viper911
سه شنبه 27 اسفند 1387, 12:56 عصر
مشکل من اینه که اینترنتم به صورت وایرلس از جایی دیگه میاد
در واقع مودم جای دیگه است و من نمیتونم کانکشن اینترنت با بوجود اوردن پی سی مجازی تغییر بدم ضمن این که پی سی تو محل کارم زیاده
اما حالا یسوال اگه سرور نیاز به تنظیمات خاص داره چیرو باید کانفیگ کرد ؟
shervin_agh67
سه شنبه 27 اسفند 1387, 14:45 عصر
مطمئن شو که اینترفیسی که کابرا باهاش به سرور تو از طریق وی پی ان وصل میشن DHCP نداشته باشه چون اونم می تونه یک عاملش باشه . متاسفانه هر کاری کردم نتونستم رو سرور VPN رو فعال کنم نمی دونم چه مرگش شده وگرنه به صورت عملی تست می کردم و بهت می گفتم .
viper911
سه شنبه 27 اسفند 1387, 17:21 عصر
سلام
منظورتون تو تب ip تو قسمت ip addres assignment ?????
اگه منظورتون اونجاست اونجا رو DHCP تنظیم شده
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.