ورود

View Full Version : سوال: خرید قفل

Mask
پنج شنبه 22 اسفند 1387, 23:42 عصر
با سلام به دوستان
بنده در سال جدید برنامه ای رو به تعداد زیادی دارم به فروش می رسونم.
و در گذاشتن قفل روی برنامم مشکل پیدا کردم.
رفتم سراغ قفل اینترنتی که به اندازه خودش مشکل های زیادی داره.... که وقتم کمه برا راه اندازی و درست کردن این مدل قفل.
از دوستان عزیز هر کسی قفل نرم افزاری یا سخت افزاری یا اینترنتی آماده و مطمئن با قیمت مناسب داره ، بنده درگیر خرید این قفل هستم لطفا با پیغام خصوصی بنده رو مطلع و شماره تماس بدید باهاتون تماس می گیرم.
با تشکر

mithridates
سه شنبه 27 اسفند 1387, 17:03 عصر
خودت بنویسی هر چقدر هم ضعیف حداقلش اینکه آموزش برای شکستنش نیست

Nima NT
سه شنبه 27 اسفند 1387, 18:15 عصر
فرقی نمیکنه , اگر قرار بشکنه میشکنه حالا چه با فیلم و آموزش و چه بدون اینها.:چشمک:

mithridates
چهارشنبه 28 اسفند 1387, 17:27 عصر
نیما جان یه آدم تازه کار دانلود کرک یا آموزش که تو آموزش بگه برو فلان خط 74 رو بکن 75 براش سخت تره یا اینکه هیچی پیدا نکنه بخاد خودش کرک کنه !

kiarayan
دوشنبه 03 فروردین 1388, 01:32 صبح
من خیلی تحقیق کردم و تقریبا بهترین راهی که به نظر می رسه اینه که از قفل سخت افزاری و نرم افزاری همزمان استفاده کنیم و توابع متغیر در قسمت های مختلف برنامه قرار بدین که به صورت رندوم کار کنه این بهترین راهه ! نقل قول از یک هکر ==== > اگر یک هکر رو خسته کنید و نتواند در کوتاه مدت کل کد ها رو پیدا کنه اونوقت خسته میشه و میره پی کارش! اگه سوالی داشتین پیام خصوصی بدین (حتی برای انجام این امور) موفق و سربلند باشید

mithridates
دوشنبه 03 فروردین 1388, 22:05 عصر
همه نمیرن پی کارشون بعضی ها لذت میبرن وقتشون رو واسه قفل ها بکشن ! عشقشون هست!

queenmitra
شنبه 15 فروردین 1388, 10:28 صبح
قطعا قفل سخت افزاری نسبت به قفل نرم افزاری امنیت بیشتری داره . قفل داخلی هم می تونید پیدا کنید که هم امنیت بالایی داشته باشه و هم قیمت مناسبی. منظورم از داخلی قفل ایرانی هست.

mithridates
شنبه 15 فروردین 1388, 13:38 عصر
ولا قفل های نرم افزاری خارجی معمولا وقت گیر تر از قفل های سخت افزاری داخلی هستند. ولی از اونجایی که قفل داخلی پشتیبانی بهتری میتونه داشته باشه بد نیست. همچنین برای کسانی که میخواهند کاربرها از cd کپی نگیرن قفل سخت افزاری و اینترنتی کاربرد بیشتری میتونه داشته باشه.
چون همه میتونن cd کپی کنند ولی همه نیمیتونن usb کپی کنن یا قفل اینترنتی بشکونن. در واقع هنوز روش های دور زدن این مدل قفلها دست همه نیست