View Full Version : سوال: شبکه های حسگر بی سیم (WSN)
genral
دوشنبه 26 اسفند 1387, 09:13 صبح
مطالبی راجب شبیه سازی wsn در ns رو می خواستم
اگه کسی راهنمایم بکنه ممنون میشم
از کلیه کاربران محترم و مدیران سایت برنامه نویس سپاسگذارم
با تشکر genral
genral
چهارشنبه 28 اسفند 1387, 09:23 صبح
آقا کسی نمی خواد جواب بده
با تشکر
manvaputra
چهارشنبه 28 اسفند 1387, 14:31 عصر
دوست عزیز در چه حدی اطلاعان نیاز دارید؟ منظورم اینه که سطح آشنایی شما با نرم افزار ns چقدره ؟از طرفی حیطه کاری شما روی کدم بخش از wsn هست: routing ، QOS ، security......
javad0062
چهارشنبه 28 اسفند 1387, 14:33 عصر
در مورد شبیه ساز NS2 کتابی به نام شبیه سازهای شبکه نوشته آقای محسن صابری و دوتن از دوستان دیگر در بازار موجود است( انتشارات ناقوس)
javad0062
چهارشنبه 28 اسفند 1387, 14:37 عصر
دوست خوبم جناب آقای manvaputra اگه راجع به QOS و ad hoc مطلب مفیدی برای شبیه سازی در NS2 داری یه حالی به همه بده!
ممنون
genral
پنج شنبه 29 اسفند 1387, 12:30 عصر
دوست عزیز در چه حدی اطلاعان نیاز دارید؟ منظورم اینه که سطح آشنایی شما با نرم افزار ns چقدره ؟از طرفی حیطه کاری شما روی کدم بخش از wsn هست: routing ، QOS ، security......
اول متشکر از شما که جوابم رو داید
بعدش هم من تازه این کار رو شروع کردم و پروژه کارشناسی من هم راجب شبیه سازی wsn در Ns هستش اگه می تونین لطفا من رو راهنمایی کنین
با تشکر از شما و بقیه دوستان محترم
ghoroghchian
جمعه 30 اسفند 1387, 23:47 عصر
دوست خوب من سلام
من دانشجوی کارشناسی نرم افزار هستم.
توی درس مهندسی اینترنت استاد برای هر کدوممون یه Paper واسه تحقیق معین کرد.
که موضوع من در باره شبیه ساز های "شبکه حسگر بیسم" شد.
من تونستم شبیه ساز TOSSIM رو دانلور کنم اینم لینکش
http://www.di.unipi.it/~ste/MaD-WiSe/binaries/Madwise_v1.1.zip
بعد موقع اجرا یه پیغام میداد که فایلCygwin1.Dll رو پیدا نمیکنم
(البته فک کنمCygwinیک برنامه هست که میتونین برنامه های تحت لینوکس رو توی ویندوز اجرا کنین )
که این فایل رو هم از سایت زیر دانلود کردم
http://www.dll-files.com/dllindex/cygwin1.zip?0VFjSFVMiU
حالا توی خط فرمان (cmd) وقتی اون فایل رو اجرا میکنم البته با پارامتر های زیر کار خاصی انجام نمیده. توی شکل معلومه
madwise.tossim.exe -gui 2
http://ghoroghchian.googlepages.com/1.JPG
حالا میخواستم ببینم اگه دوستان کسی با این شبیه ساز کار کرده منو راهنمایی کنه.یا اگه سایت آموزشی بلده بزاره.
البته اگه تا اینجا درست پیش رفتم:بامزه:
ممنون
manvaputra
شنبه 01 فروردین 1388, 12:11 عصر
دوست خوبم جناب آقای manvaputra اگه راجع به QOS و ad hoc مطلب مفیدی برای شبیه سازی در NS2 داری یه حالی به همه بده!
ممنون
دوست عزیز من خودم حیطه کاریم QOS نیست ولی هر چی به دستم رسید چشم حتما برا دوستان می ذارم
manvaputra
شنبه 01 فروردین 1388, 12:16 عصر
ول متشکر از شما که جوابم رو داید
بعدش هم من تازه این کار رو شروع کردم و پروژه کارشناسی من هم راجب شبیه سازی wsn در Ns هستش اگه می تونین لطفا من رو راهنمایی کنین
دوست عزیز شما یه ایمیل به من بده تا برایت یه سری کتاب فوق العاده در زمینه WSN و AD HOC برات بفرستم تا یه دید کلی نسبت به قضیه پیدا کنید.
ghoroghchian
شنبه 01 فروردین 1388, 12:43 عصر
آقا یکی هم به داد ما برسه:عصبانی++:
manvaputra
یک شنبه 02 فروردین 1388, 12:49 عصر
آقا یکی هم به داد ما برسه
آقا یه سوال چرا خود cygwin رو نصب نمي كني؟
ghoroghchian
دوشنبه 03 فروردین 1388, 10:38 صبح
مطمئن هستین اگه Cygwin رو نصب کنم مشکلم حل میشه؟
برنامه Tossim ی که من دارم که تحت ویندوز هست!
genral
دوشنبه 03 فروردین 1388, 12:40 عصر
آقا کسی نیست شبیه سازی رو آموزش بده یا لینک مفید بده!!!!!
ممنون میشم
بازم تشکر از کاربران و اساتید محترم سایت
genral
دوشنبه 03 فروردین 1388, 12:56 عصر
دوست عزیز شما یه ایمیل به من بده تا برایت یه سری کتاب فوق العاده در زمینه WSN و AD HOC برات بفرستم تا یه دید کلی نسبت به قضیه پیدا کنید.
عزیز اینم ایمیل من :
واقعا ازت ممنونم
mrnmg2007@gmail.com
genral
جمعه 07 فروردین 1388, 12:55 عصر
کسی نیست کمکی بکنه ؟
تاپیک رو پس تخته کنین !
javad0062
جمعه 07 فروردین 1388, 14:15 عصر
کسی نیست کمکی بکنه ؟
تاپیک رو پس تخته کنین !
خوب حالا چرا ناراحت میشی؟
http://javadshoaei.persiangig.com/man/ns2-report.pdf
ghoroghchian
دوشنبه 10 فروردین 1388, 23:35 عصر
بابا دوستان یکی هم به سوال ما جواب بده:گریه: !انگار نه انگار که ما هم یه سوالی پرسیدیم ها:عصبانی++:
من حتی Cygwin رو هم نصب کردم.
حداقل بگین تا اینجا درست پیش رفتم یا نه؟
یا به قول general تاپیکو تخته کنید.:عصبانی++:
azarman
چهارشنبه 12 فروردین 1388, 03:10 صبح
من يه ارائه دارم كه موضوعش شبكه هاي بيسيم حسگره مي خوام يه مطلب جامع و كلي در اين رابطه داشته باشم درحد تاريخچه- معرفي- مكان يابي.......ممنون ميشم اگه كمكم كنين
hamishegi
چهارشنبه 26 فروردین 1388, 01:45 صبح
سلام. چطوريد؟
1-آقايون شما حالتون خوش بود روز اول عيد هي تاپيك گذاشتيييييييييين تا سيزده تدر خسته شدين ولش كردين.:گیج:
2-من كه دقيقا نفهميدم سوالتون چيه. .cygwin,tossim,wsn,ns؟!!خيلي كلي سوال كردين
3-اگه هنوز مايل به دريافت اطلاعات هستين، بگين تا اگه تونستم كمكتون كنم. يه چيزايي از اينايي گفتين بارم هست. البته با اين سوالايي كه كردين نميشه كاري كرد، باس خورده دقيقتر سول كنيد.:عصبانی++:
4-اگر دنبال شبيه سازي هستيد، ,avrora,visualsense,tossim,ns-2,omnet رو ميتونين انتخاب كنيد. اگر tossim رو انتخاب كنين، ميتونيد كدش رو مستقيماروي سخت افزار واقعي هم تست كنيد. من اين كار رو كردم.
5- اگه دنبال توليد يك سيستم واقعي در حد شبيه سازي باشيد هم tossim ايده آل است.
6-حالا ميمونه بحث سيستم عامل كه ويندوز باشه يا لينوكس. در ويندوز (تا حايي كه من ميدونم) ns و omnet برنامه setup دارند و مشكلي نيست.
در مورد tossim اگه بخواهيد در ويندوز كار كنيد بايد اول cygwin رو نصب كنيد.سپس روي cygwin سيستم عامل tinyos رو به همراه يك عالمه ابزار جور واجور ديگه نصب كنيد تا بتوانيد به زبان nesc برنامه نويسي كنيد :قهقهه:(درسته.اولش سخته ولي بعدش شيرين ميشه)
در باره محيط برنامه نويسي، و سيستم عامل هاي ديگه هم اگر اطلاعاتي خواستين بپرسين اگه تونستم در خدمتم.
genral
چهارشنبه 26 فروردین 1388, 15:56 عصر
سلام. چطوريد؟
1-آقايون شما حالتون خوش بود روز اول عيد هي تاپيك گذاشتيييييييييين تا سيزده تدر خسته شدين ولش كردين.:گیج:
3-اگه هنوز مايل به دريافت اطلاعات هستين، بگين تا اگه تونستم كمكتون كنم. يه چيزايي از اينايي گفتين بارم هست. البته با اين سوالايي كه كردين نميشه كاري كرد، باس خورده دقيقتر سول كنيد.:عصبانی++:
4-اگر دنبال شبيه سازي هستيد، ,avrora,visualsense,tossim,ns-2,omnet رو ميتونين انتخاب كنيد. اگر tossim رو انتخاب كنين، ميتونيد كدش رو مستقيماروي سخت افزار واقعي هم تست كنيد. من اين كار رو كردم.
6-حالا ميمونه بحث سيستم عامل كه ويندوز باشه يا لينوكس. در ويندوز (تا حايي كه من ميدونم) ns و omnet برنامه setup دارند و مشكلي نيست.
در مورد tossim اگه بخواهيد در ويندوز كار كنيد بايد اول cygwin رو نصب كنيد.سپس روي cygwin سيستم عامل tinyos رو به همراه يك عالمه ابزار جور واجور ديگه نصب كنيد تا بتوانيد به زبان nesc برنامه نويسي كنيد :قهقهه:(درسته.اولش سخته ولي بعدش شيرين ميشه)
در باره محيط برنامه نويسي، و سيستم عامل هاي ديگه هم اگر اطلاعاتي خواستين بپرسين اگه تونستم در خدمتم.
میشه یه ذره بیشتر توضیح بدی ......
ا""""در مورد tossim اگه بخواهيد در ويندوز كار كنيد بايد اول cygwin رو نصب كنيد.سپس روي cygwin سيستم عامل tinyos رو به همراه يك عالمه ابزار جور واجور ديگه نصب كنيد تا بتوانيد به زبان nesc برنامه نويسي كنيد :قهقهه:(درسته.اولش سخته ولي بعدش شيرين ميشه):""""
نوشتی کلی ابزار جور واجور...... خوب دقیقا لطف کن بگو که کدوم برنامه ها رو باید نصب کنیم.
با تشکر
saber_b
سه شنبه 01 اردیبهشت 1388, 20:31 عصر
ننننننننننننننننننننننننن نننننننه
ghoroghchian
پنج شنبه 03 اردیبهشت 1388, 10:16 صبح
سلام. چطوريد؟
دوست خوب من سلام
باز هم دست شما درد نکنه که حداقل یه جوابی به ما دادی؟
با این اوضاع و احوالی که در باره tossim تحت Win گفتی ما یکی که بی خیالش شدیم.
اما من درباره یه شبیه ساز دیگه به اسم Glomosim شنیدم.ولی هر چی دنبالش گشتم تا دانلود کنم نتونستم پیدا کنم تا بالاخره که یه نسخه آکادمیک شو پیدا کردم(glomosim 2.03 یا Qulnet یا یه همچین چیزی) اون هم دردی از ما دوا نکرد.
حالا میخواستم ببینم
1- اگه راجع این برنامه چیزی ،منبعی داری معرفی کنی.البته واجب تر لینک دانلودش هست.
و
2-اگه لینک دانلود ns و omnet که تحت Win هم باشه رو داری لطفا اون رو هم بزار
ممنون
Dark_Knight
جمعه 04 اردیبهشت 1388, 19:04 عصر
البته دوستان توجه داشته باشن که نصب Cygwin ، TinyOS و ابزارهای جانبی اون زیاد مشکل نیست و شما اگر یکبار دستورات موجود در http://docs.tinyos.net/index.php/Installing_TinyOS_2.0.2 رو موبمو اجرا کنید موفق به نصب خواهید شد. لینک دانلود تمام بسته های مورد نیاز هم در همونجا هست. در این باره اگر مشکلی داشتید مطرح کنید شاید از دست من کمکی بربیاد.
اون چیزی که مشکله ابتدا اینه که اولا بدونید میخواهید چکار کنید ( ایدتون چیه؟ ) برای پیدا کردن ایده باید کارهای مشابه در زمینه تحقیقتون رو بارها بخونید و مراجع اونها رو دنبال کنید. بعد برید NesC رو یاد بگیرید و بعد برنامه خودتون رو به اون زبان پیاده سازی کنید و بعد اون رو با ToSSIM یا Avrora شبیه سازی کنید و ..
برای رفع اشکال هم بهترین محل mailing list های TinyOS هست. اونایی هم که میخوان با NS2 کار کنن برای رفع اشکال عضو Mailing list های اون بشن. اینجا فروم عام برنامه نویسیه و مباحث تخصصی مثل این رو نباید اینجا دنبالش گشت. در نتیجه انتظار نداشته باشید که اینجا سریع و راحت جواب بگیرید.
ns و omnet هم تحت Cygwin میتونن اجرا بشن. یعنی اول باید Cygwin رو نصب کنید و بعد سورس مثلا ns رو بگیرید و کامپایل کنید تا نصب شه. توی همون لینکی که برای TinyOS دادم لینک دانلود Cygwin به همراه روش نصب اون در ویندوز وجود داره.
borna_booroojak
پنج شنبه 14 خرداد 1388, 04:21 صبح
salam dooste aziz,mikhastam bebinam dar morede shabih saz ( jist ) chizi midooni ya na.man proje karshenasi arshad khodam ra rooye middleware dar wsn entekhab kardam,mikhastam age etelaati dari komakam koni.dar zemn in ra begam ke man maghalat va etelaate zeiadi dar morede wsn daram ke mitoonim baham share konim.
lotfan age emkan dare ba email man dar tamas bashid,
hh.naji@gmail.com
ba tashakor
سلام. چطوريد؟
hamishegi
شنبه 30 خرداد 1388, 19:58 عصر
من شرمنده همه اونهایی هستم سوال پرسیدن و جواب ندادم. یه سفر طولانی رفته بودم و بعد از اون دیگه سری به سایت نزدم.
راستش در مورد glomosim و jist هم تجربه ای ندارم. شرمنده.
در خصوص tinyos اگه کمکی از دستم بر بیاد در خدمتم.
Neda2008
یک شنبه 07 تیر 1388, 01:29 صبح
نوشته شده توسط manvaputra http://barnamenevis.org/forum/images/buttons/viewpost.gif (http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?p=694325#post694325)
سلام
ممکنه این فایل هایی رو که گفتید برا منم ارسال کنید لاتین یا فارسی فرقی نمی کنه. ممنون میشم از لطفتون. ایمیلم neda_1985_123@yahoo.com هستش.
بازم ممنون
manvaputra
یک شنبه 07 تیر 1388, 02:02 صبح
دوست عزيز من الان ايرانم و اينجا به اينترنت سرعت بالا دسترسي ندارم ولي سعي مي كنم بفرستم اگه نشد به محض برگشتم حتما اين كارو مي كنم چون اين كتاب ارزش خوندن رو داره واقعا
ghasedak2716
یک شنبه 07 تیر 1388, 08:46 صبح
چرا کتابها و اطلاعات رو با ایمیل میفرستین خوب آپلود کنین همه استفاده کنن
manvaputra
یک شنبه 07 تیر 1388, 22:03 عصر
خوب اين سايت از قوانين كپي رايت حمايت ميكنه براي همين به ايميل اشخاص مي فرستم.
maryam_
سه شنبه 16 تیر 1388, 00:18 صبح
سلام
من cygwin و ابزار های TinyOS رو نصب کردم . ولی نمی دونم باید تو چه محیطی برنامه نویسی کنم؟
و این که برنامه ای که نوشته شده ،اگه سخت افزاری نداشته باشیم چطور باید شبیه سازی شه؟
و مراحل شبیه سازی تو Tossim چطوری هست؟
ممنون میشم اگه جوابمو بدید. مرسی
genral
چهارشنبه 17 تیر 1388, 10:36 صبح
یه تعداد مقاله در زمینه شبیه سازی شبکه های حسگر که گروه ما کار کرده
امیدورام مفید واقع شده باشه
اگه سوالی هم بود در خدمتم
دانلود 1 (http://www.box.net/shared/7gx1n9ro8a)
دانلود 2 (http://www.box.net/shared/9vxrme2n7v)
دانلود 3 (http://www.box.net/shared/j5putgdi62)
دانلود 4 (http://www.box.net/shared/34x96759r5)
تهيه كنندگان:
ناصر محمدزاده - حسين خليلي صفا - اميد مرادزاده
maryam_
سه شنبه 30 تیر 1388, 22:31 عصر
سلام
ممنون از genral
من مقالات شما رو خوندم .
من می خواستم شبیه ساز TOSSim و سیستم عامل TinyOS رو یاد بگیرم که فهمیدم این شبیه ساز فعلا فقط برای یک نوع پلتفرم قابل اجراست .
شما می دونید که NS این محدودیت رو داره یا نه ؟
و این که چطوری برنامه هایی که با NesC نوشته شدن با این شبیه ساز ، شبیه سازی شه ؟ (میخوام بدونم کار راحتیه یا نه و این که شما منبعی برای یاد گرفتن اون دارین؟)
باز هم ممنون
genral
پنج شنبه 01 مرداد 1388, 19:32 عصر
سلام
ممنون از genral
من مقالات شما رو خوندم .
من می خواستم شبیه ساز TOSSim و سیستم عامل TinyOS رو یاد بگیرم که فهمیدم این شبیه ساز فعلا فقط برای یک نوع پلتفرم قابل اجراست .
شما می دونید که NS این محدودیت رو داره یا نه ؟
و این که چطوری برنامه هایی که با NesC نوشته شدن با این شبیه ساز ، شبیه سازی شه ؟ (میخوام بدونم کار راحتیه یا نه و این که شما منبعی برای یاد گرفتن اون دارین؟)
باز هم ممنون
ns رو می تونین هم روی ویندوز با برنامه Cygwin اجرا کنین هم روی لینوکس
elagoli
سه شنبه 27 مرداد 1388, 10:31 صبح
با سلام
نميدونم درخواستم را جاي درستي مطرح كردم يا نه ولي جايي براي درخواست نديدم فقط قسمت فروش بود
شبيه سازي يك پروتکل مسيريابي ( Routing ) در شبکه هاي حسگر بي سيم ( WSN ) با شبيه ساز OMNET++ ( غير قابل تعويض با مطلب يا .... ) - پروتکل بايد توسعه يافته پروتکل LEACH و Distributed باشد. مثل B-LEACH يا V-LEACH و يا هر پروتكل ديگري از اين خانواده در محيط Windows بايد كار شود
موارد مورد نياز :
توضيحات در مورد انجام مراحل کار به صورت فارسي به صورت آموزش
فايل لاتين انجام پروژه با توضيحات کامل
کدهاي کامل - درمحيط OMNET ++ و VC++ و کليه فايلهاي ديگر که بايد ساخته شود
نتايج انجام شبيه سازي به صورت کامل
توضيح كامل در رابطه با نتايج شبيه سازي
زمان : فقط 3 روز وقت دارم - چون وقت ندارم درخواست دادم اگر نه ميدونم هر كسي بايد خودش كاراشو انجام بده ولي سر كار درگير يه پروژه هستم
samaneh1672
پنج شنبه 26 شهریور 1388, 14:07 عصر
با سلام
روی صحبتم با کاربر محترم GENERAL است
میدونم باید پیام خصوصی می دادم اما چون کمتر از خدی که بایذ پست داشتم جلوم گرفته شد.
بنده خیلی تصادفی متوجه شدم که جنابعالی در زمینه wsn کار کرده اید آیا میتونم چند تا سوال در این زمینه از تون بپرسم.
شما در کدوم لایه کار میکنید؟
شبیه ساز مناسب تر ns است یا opnet++?
آیا می تونم چند تا سوال تخصصی تز از حضورتون بپرسم ما در لایه transport هستیم و دانشجوی ارشد .
سپاسگزارم.
genral
چهارشنبه 08 مهر 1388, 07:50 صبح
ما فقط wsn رو شبیه سازی کردیم همین!!!!!!!!!!
و در جواب سوالتون باید بگم omnet چون محیط کاری و همچنین user frindly هستش بهتر هست
ns دستوراتش خیلی پیچیده و همچنین به زبان ماشین نزدیک تر هستش........
موفق باشید.....
8611670474
چهارشنبه 18 آذر 1388, 10:23 صبح
سلام.من در مورد شبکه های سنسوری بی سیم یه سری مقاله میخواستم.
من اصلا در این مورد اطلاعات ندارم.
موضوع پروژه اینه : مسیر یابی در wsn با استفاده از الگوریتم greedy (حریصانه)
لطفا کمک کنید.
atefehmahdavi
شنبه 05 دی 1388, 21:42 عصر
سلام
انجام داده؟omnet می خواستم بدونم کسی شبیه سازی با
zabasi
سه شنبه 08 دی 1388, 13:50 عصر
با سلام
اگر میشه برای من هم فایلها رو بفرستید
ممنون
ایمیل من:
zabasi@gmail.com
aref11
سه شنبه 06 بهمن 1388, 23:30 عصر
سلام و خسته نباشید به شما ها
منم روی موضوع روتینگ در WSN کار می کنم خیلی موضوع جالب و به روزی هستش تا حالا هم 3 تا مقاله دادم
شبیه سازی که من با هاش کار کردم Matlab هستش
آدرس وبلاگم http://wsnresearch.blogfa.com/
مقاله جدید خواستید یا با مشکل در مقالتون مواجه شدید خوشحال میشم بتونم کمک کنم
manhatan
جمعه 27 فروردین 1389, 19:01 عصر
سلام.من ns2 رو روی اوبونتو نصب کردم.باید الگوریتم leach رو ران کنم.ولی یاد ندارم.:اشتباه:
منو راهنماییم کنید.
shahab_sang
چهارشنبه 29 اردیبهشت 1389, 23:43 عصر
با سلام و خسته نباشید
من یک پروژه برای شبیه سازی یک محیط بوسیله wsn را برداشته ام
از دوستان خواهشمندم من را راهنمایی کنید
من هیچ چیزی در مورد انواع سنسور نمیدانم
با تشکر
borna_booroojak
سه شنبه 04 خرداد 1389, 15:27 عصر
با سلام به همه دوستان عزیز
اگر کسی تجربه کار با شبیه ساز Visualsense برای شبکه های سنسور را داره لطفا به من یه ایمیل بزنه . من برای کار پایان نامه خودم از این شبیه ساز استفاده می کنم اما یه سری مشکل دارم.
ممنون میشم اگه کسی جواب بده
hh.naji@gmail.com
raznahan
پنج شنبه 07 مرداد 1389, 10:35 صبح
سلام خدمت دوستان،
من با زبان nesC و شبیه ساز TOSSIM در لینوکس ،برای شبکه های حسگر بی سیم کار کرده ام، اگر سوالی باشه که بتونم جواب بدم خوشحال میشم .
aref11
چهارشنبه 26 آبان 1389, 15:22 عصر
سلام
به همگی من تو وبلاگ www.wsnresearch.blogfa.com (http://www.wsnresearch.blogfa.com) اطلاعات خوبی در باره شبیه سازهای شبکه های سنسوری دیدم
شما هم یه سری بزنید
در باره JSIM, MATLAB,Visual Sense و .... دیگه توضیح داده
موفق باشید
sardius
پنج شنبه 16 تیر 1390, 19:57 عصر
سلام
موضوع پایان نامه من امنیت در شبکه حسگر بیسیم و مقایسه روش های مختلف آن هستش میشه لطف کنید این کتابا رو برام بفرستید؟
f.ghaedi26@gmail.com
ممنون
sardius
پنج شنبه 16 تیر 1390, 20:02 عصر
manvaputra عزیز
سلام
موضوع پایان نامه من امنیت در شبکه حسگر بیسیم و مقایسه روش های مختلف
آن هستش میشه لطف کنید این کتابا رو برای من هم بفرستید؟
f.ghaedi26@gmail.com
ممنون
alirzn
سه شنبه 22 شهریور 1390, 22:57 عصر
با سلام:
من دارم روی بحث coverage در wsn کار میکنم. که چطور میتونیم بهترین coverage رو داشته باشیم. واسه simulation به نظر شما بهترین simulator چیه و چطور میتونم اطلاعاتی بگیرم؟
aram_2
سه شنبه 22 شهریور 1390, 23:14 عصر
دوست عزیز Omnet رو نصب کن بعد Castalia
برا سنسور خوبه
alirzn
پنج شنبه 31 شهریور 1390, 00:22 صبح
دوست عزیز Omnet رو نصب کن بعد Castalia
برا سنسور خوبه
مرسی از پاسخت. آیا شما کار کردید با castalia؟ به نظر شما واسه field coverage کدام بهتره؟ TOSSIM یا Castalia ؟
alirzn
پنج شنبه 31 شهریور 1390, 00:23 صبح
اون دوستانی که مشکل دارن واسه linux و Cygwin در windows بگن من برنامه واسه visual machine دارم واسه نصب مجازی linux که کارتونو خیلی راحت راه میندازه.
jakbarry
دوشنبه 16 آبان 1390, 14:25 عصر
سلام دوستان عزیز
میخواستم اگه ممکنه منم راهنمایی کنید
چون منم تازه میخوام با شبیه ساز j-sim کار کنم تا
شبکه های های شبیه سازی شدمو رو اینم امتحان کنم.
ممنون میشم من رو هم از تجربیات خودت بی بهره نکنید.
prisa_srr
چهارشنبه 18 آبان 1390, 08:39 صبح
سلام در پاسخ به دوستی که درمورد امنیت در شبکه های سنسوری مطلب می خواست.
من یه مدت پیش وبلاگ http://wsnresearch.blogfa.com/
رو پیدا کردم . مقالات خوبی داره . در مورد امنیت هم داشت . اگه دوست داشتی یه سر اونجا بزن
faramarz21
دوشنبه 24 بهمن 1390, 14:57 عصر
سلام خدمت دوستان،
من با زبان nesC و شبیه ساز TOSSIM در لینوکس ،برای شبکه های حسگر بی سیم کار کرده ام، اگر سوالی باشه که بتونم جواب بدم خوشحال میشم .
سلام دوست محترم. اگر ممکنه این دو مورد رو به من بصورت خصوصی آموزش بدین ممنون میشم.
drkazemainy@gmail.com
mohamadreza55
یک شنبه 07 اسفند 1390, 00:11 صبح
سلام خدمت دوستان،
با سلام
می تونم ایمیل شما را داشته باشم ایمیل من ehsan_a31@yahoo.com
hottarubi
پنج شنبه 25 اسفند 1390, 22:44 عصر
نوشته شده توسط manvaputra http://barnamenevis.org/forum/images/buttons/viewpost.gif (http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?p=694325#post694325)
سلام به دوستان
من پروژه ام در مورد شبکه های ادهاک و تشریح جزئیات معماری این شیکه ها....
اگه مطلبی داری لطف کن و به ایمیلم بفرست....iman_etehady88@yahoo.com
ممنون میشم.
fatemeh91
یک شنبه 28 اسفند 1390, 15:53 عصر
با سلام
من یه سری کتاب و مقاله ژورنال( اگه به زبان فارسی باشه که عالی میشه )در رابطه با پروتکل های مسیریابی شبکه های حسگر بی سیم می خواستم خیلی بهشون نیاز دارم ممنون میشم کمکم کنید و به ایمیلم بفرستید feskandari@rocketmail.com
sapina
پنج شنبه 10 فروردین 1391, 23:52 عصر
سلام .در خصوص این تاپیک باید بگ که اطلاعات بسیار مفیدی در این پایگاه زیر موجوده . شما میتونید به راحتی ثبت نام کنید و از خدماتش بطور رایگان استفاده کنید . منم تازه این اطلاعیه رو دیدم:
اولین انجمن شبکه حسگر بی سیم ایران آغاز به کار کرد . لطفا برای کسب اطلاعات بیشتر به ادرس زیر مراجعه کنید.
www.forum.wsnlab.ir
انجمن شبکه حسگر بی سیم
sapina
شنبه 12 فروردین 1391, 12:25 عصر
سلام دوستان عزیز
میخواستم اگه ممکنه منم راهنمایی کنید
چون منم تازه میخوام با شبیه ساز j-sim کار کنم تا
شبکه های های شبیه سازی شدمو رو اینم امتحان کنم.
ممنون میشم من رو هم از تجربیات خودت بی بهره نکنید.
سلام من با jsim کار میکنم .روش نصب، کار و تعاریف مختلفی که در این شبیه ساز مورد نیاز است رو داخل انجمن شبکه حسگر بی سیم قرار داده ام . لطفاً ملاحظه کنید :
www.forum.wsnlab.ir (http://www.forum.wsnlab.ir)
sapina
شنبه 12 فروردین 1391, 12:34 عصر
سلام دوست عزیز میتونم درخواست کنم در بخش کار با این شبیه ساز ها در انجمن ما فعالیت کنید ؟
www.forum.wsnlab.ir (http://barnamenevis.org/www.forum.wsnlab.ir)
sapina
جمعه 08 اردیبهشت 1391, 12:03 عصر
برای آشنایی بیشتر با شبکه های حسگر بی سیم به انجمن تخصصی شبکه حسگر بی سیم به آدرس زیر مراجعه کنید:
www.forum.wsnlab.ir (http://barnamenevis.org/www.forum.wsnlab.ir)
757575
یک شنبه 08 اردیبهشت 1392, 22:35 عصر
سلام ایمیلم من برای منم این کتابو بفرستید moam.zamani@yahoo.com
mikham barnamenevis sham
سه شنبه 19 شهریور 1392, 10:52 صبح
salam mishe khahesh konam ketabae fogholadaton dar morede wsn ro barae man ham email konin
mis_arg2003@yahoo.com
ba tashakor
manvaputra
چهارشنبه 20 شهریور 1392, 22:38 عصر
اون پستی که توش گفتم کتاب دارم بر میگرده به 4 سال پیش! الان دیگه خودمم ندارم کتاب ها رو .. هر چند بعد گذشت این همه سال اون کتای ها هم قدیمی به حساب میان
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.