ورود

View Full Version : ارتباط با paypal بصورت مطمعن

khadem1386
دوشنبه 26 اسفند 1387, 11:16 صبح
از دوستان آیا کسی تا به حال با paypal ارتباط برقرار کرده. ( داده بده داده بگیره؟)

من در مورد ذخیر امن اطلاعات کاربران داخل database خودم و طریقه انتقال اون به paypal سوال دارم.

مشکل اونجاست که اگر اطلاعات را کد کنی و بگذاری توی دیتا بیس دیگه قابل درک نیست که بشه برای paypal بعد ها ارسال کنی. مثلا روش MD5
اگر هم کد نکنی که database شما یک مرحله نا امن تر خواهد بود. چون اطالاعات داخلش مانند هلو آماده و پوست کنده برای دوستان می باشد.

با تشکر

کسی چیزی میدونه؟

aryaei2000
پنج شنبه 06 فروردین 1388, 22:58 عصر
با عرض سلام و تبریک سال نو
دوست عزیز آیا تو صفحه ی پرداخت(که بعد میره به paypal ) میتونی مشخصات کاربرا رو انتخاب کنی؟بیشتر راجع به سایتت توضیح بده

khadem1386
دوشنبه 10 فروردین 1388, 09:27 صبح
سلام:
قرار است کسانی که عضو سایت می شوند به صورت ماهیانه از شون پول برداشت بشه

مثلا کسی که 12 فروردین ثبت نام کرده 12 هر برج از حسابش پول برمی داریم.
پس باید تمام مشخصات حسابش را داشته باشیم. ولی قبلش باید کد کنیم. خوب اگر اطلاعات را هش کنم آیا دیگر به درد paypal می خورد؟

من قبلا با paypal کار کردم ولی اون برای یک فروشگاه بوده و مشتری هر بار که خرید می کرده خودش اطلاعات مربوط به کارت اعتباریش را داخل paypal وارد می کرده

ولی حالا دیگه مشتری یک بار عضو می شه و به دفعات ازش باید پول بگیرم.

با تشکر سال نوی شما هم مبارک باشه

aryaei2000
دوشنبه 10 فروردین 1388, 15:10 عصر
سلام
شما میتونی تو بانک اطلاعاتی به هر کاربر یه اعتبار اختصاص بدی.و سر هر ماه از اون اعتبار کم کنی.و کاربر با ورود مبلغ مورد نیاز خود داخل یک تکست فیلد و یک کلید که اون رو به صفحه ی پرداخت پیپال راهنمایی می کنه از تو اعتبار بخره.البته باید اطلاعات سایت خودت مثل نام سایت و پیپال ایمیل و ... رو هم همراش بفرستی.
موفق باشی
اگه سوال دیگه ای داشتی این آی دی من:aryaeiaryaei

khadem1386
سه شنبه 11 فروردین 1388, 12:21 عصر
مشکل اینجاست که نمی خوایم کاربران هی درگیر مسائل مادی باشند.

هنگام ثبت نام همه چیز کامل گفته می شه اگر قبول کردند بر اساس مصرف اونها از خدمات، ازشون پول کسر می شه
اینکه من بیام برای خودم یک اعتبار مجازی داخل سایت خودم تعریف کنم.اونها رو مجبور می کنه تا دائما نگران اعتبارشون باشند و هی بیان چک کنند و اصولا خیلی جالب نیست.

درستش اینکه اول قواعد و هزینه را بهشون بگیم بعد بر اساس مصرفی که دارند از اونها پول بگیریم بدون اینکه لازم باشه مرتبا اونها را درگیر مسائل مادی سایت بکنیم.

مسائله ی اعتبار داخلی برای سایت را قبلا من به فکرم رسیده بود ولی کار فرما به همین دلایلی که گفتم از نظر روانشناسی این روش را رد کرد. می گه لازم نیست هی به یادشون بیارم که داریم ازشون پول می گیریم. (خوب درست هم می گه)

سوال دوم:
آیا شما دقیقا فرق بین روش expers و روش direct را در paypal می دانید؟
با کدامها تا بحال کار کرده اید؟

مرسی از وقتت