View Full Version : چرا workGroup و Domain
fazel-d
دوشنبه 26 اسفند 1387, 18:57 عصر
1 ) مدل WorkGroup و Domain بر چه مبنایی ایجاد شدند ؟ ( برام گنگه که چرا در شبکه بندی کامپیوتر از این مدل ها استفاده می شود . و آیا این مدل ها یک استاندارد هستند که ماکروسافت برای خودش قرار داده یا ... ؟ )
2 ) آیا مدل های مدیریتی دیگری هم وجود داره؟
shervin_agh67
سه شنبه 27 اسفند 1387, 00:19 صبح
اگر تفاوت بین این دو مدل رو نمی دونی و آشنایی باهاش نداری :
مدل اولی یک حالت گروه کاری ایجاد می کنه و در این حالت هیچ مدیری وجود نداره و هر سیستمی می تونه عضو یک گروه کاری بشه . این مدل برای مکانهای کوچک مثل کافی نت ها که نیاز به share کردن فایل دارن به درد می خوره .
مدل دوم توسط یک سیستم عامل سرور مدیریت می شه و در عضویت سیستم ها در دامنه ها دخالت می کنه . در این سیستم قوانین مختلفی توسط مدیر وضع میشه . مدیر می تونه به سیستم های عضو دسترسی داشته باشه و به سیستم های دیگه حق دسترسی بده . این مدل در شرکتهای بزرگ برای کار بر روی یک سیستم خاص مثلا بانک اطلاعاتی و ... کاربرد داره . جزئیات بیشتر رو در کتاب MCSE infra می تونی بخونی .
امیدوارم منظورت همین باشه .
در مورد مدلهای دیگه هم اطلاعی ندارم چون من شبکه بندی ویندوز کار کردم و همین دو مورد رو دیدم.
bijibuji
سه شنبه 27 اسفند 1387, 11:56 صبح
من هم تا جایی که اطلاع دارم فقط همین دو مدل هستند یعنی:
Distributed
و
Centralized
ممنون می شم که دوستان دیگه ای که اطلاعات عمیق تری دارند کمک کنند.
mskh109
سه شنبه 04 فروردین 1388, 19:00 عصر
در حالت Work group شما يك شبكه بصورت گروه كاري ايجاد مي كنيد كه در اين صورت تمامي سيستم ها از سطح دسترسي يكساني برخوردار هستند و Account به صورت مجزا در سيستم كاربران شبكه تعريف مي شود و دسترسي گاهاً يكسان است و گروه بندي شده هستند در يك شبكه محلي مي توانيم چندين گروه كاري متفاوت داشته باشيم و معمولاً دسترسي به گروهها هم نام سريعتر مي باشد .
در حالت دوم Domain در اين حالت شبكه بر مبناي يك دامنه محدود شده طراحي مي گردد كه دسترسي هاي كاربران در اين حالت محدود ميشود و زماني كه Server روشن مي شود با توجه به Account هاي تعريف شده در سرور سيستم ها مي توانند وارد سرور شده و سيستم ها وارد شبكه شود و اگر سرور خاموش باشد عملاً شبكه قطع مي شود .
mskh109
سه شنبه 04 فروردین 1388, 19:03 عصر
راستي اگه بخواهيد Domain رو عملي پياده سازي كنيد ميتونيد از اين وب لاگ كمك بگيريد و يه PDF است دانلود كنيد .
www.saeid109.persianblog.ir
eL2rado
چهارشنبه 05 فروردین 1388, 04:51 صبح
Distributed
و
Centralized
سلام. امضات جلب توجه کرد:گیج: این کتابهای mcse که عکساشو گذاشتی رو میتونی دانلود کنی خوب:متفکر:
a.javaheri
چهارشنبه 05 فروردین 1388, 12:00 عصر
Distributed
و
Centralized
سلام آقا من چند تا از این کتابایی که شما دنبالش هستی رو دارم -خواستی email بده بفرستم برات
a.javaheri@kanoon.net:چشمک:
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.