View Full Version : سوال: اتصال sql server 2008 !
Modernidea
دوشنبه 26 اسفند 1387, 18:57 عصر
با سلام
من بدونه هيچ مشكلي اين برنامه رو نصب كردم و نصب اون رو هم دقيقا از روي يك آموزش كامل انجام دادم و هنگام نصب Persian collation100 رو انتخاب كردم.
حالا زماني كه يك AdoConnection روي فرم ميزارم و ميخوام به اس كيو ال وصلش كنم اين خطا رو ميده:
[DBNETLIB][ConnectionOpen (Connect()).]SQL Server does not exist or access denied.
روش اتصال هم به اين شكل است:
دابل كليك روي ado، انتخاب گزينه Microsoft OLE DB Provider for SQL Server ، در صفحه بعد انتخاب گزينه Use Windows NT Integrated security و در آخر وقتي مي خوام ليست بازشوي Select the database on the server را باز كنم، بعد از يكم فكر پيغام بالا رو ميده.
اگه كمك كنيد ثواب داره.خدا همه امواتتون رو بيامورزه.
با تشكر قبلي.
Modernidea
سه شنبه 27 اسفند 1387, 09:29 صبح
ميشه بگين مشكل از چيه؟
EffatBandehlou
سه شنبه 27 اسفند 1387, 10:25 صبح
دوست عزيز اين پيام نشون دهنده اينه كه برنامه نتونسته سرور شما رو پيدا كنه. شما در مرحله اول بايد سرور رو معرفي كنيد نام سرور يا IP اون از همه مهمتره بعد بايد بريد سراغ بانك اطلاعاتي و نحوه دسترسي كه مي تونه windows only يا sql and windows باشه.
masoud.ramezani
سه شنبه 27 اسفند 1387, 10:47 صبح
سلام
زمانی که میخواهید نام سرور را انتخاب کنید به جای نام سرور از یک نقطه (.) استفاده نمایید. در ضمن اگر با instance خاصی نصب کردید مثل SqlServer2008 آن را به صورت زیر بنویسید :
sqlserver2008/.
انشاا... مشکلتون حل میشه
Modernidea
سه شنبه 27 اسفند 1387, 17:08 عصر
سلام
ممنونم از جوابتون ولي
اقاي مسعود رمضاني من كاري كه شما گفتيد رو انجام دادم و نتيجه نداد چون به نظر من خانم EffatBandehlou درست ميگن و دلفي قادر به پيدا كردن آن نيست. چون زماني كه ليست بازشو مربوط به سرويس دهنده ديتابيس ها رو باز مي كنم اين پيغام رو ميده و هيچ نامي هم نشون نميده.
اما خانم EffatBandehlou، من منظور شما رو از سرور و IP نمي دونم چيست! چون من اس كيو ال سرور رو بر روي سيستم خودم نصب كردم و از طريق سيستم خودم مي خوام با دلفي به اون متصل بشم.
هنوز مشكل حل نشده ها!
EffatBandehlou
چهارشنبه 28 اسفند 1387, 08:55 صبح
ببينيد دوست عزيز شما پيش از اينكه بخواهيد برنامه رو به sql وصل كنيد ابتدا بريد تو sql بعد سرور رو يكبار delete كنيد بعد مجدداً سعي كنيد كه اونو دوباره New Registreation كنيداگه اونجا بتونيد با همون . يا نام سرور و يا IP اينكارو بكنيد كه مشكلتون حل شده وگرنه بايد بگرديد دنبال مشكل اصلي
Modernidea
چهارشنبه 28 اسفند 1387, 22:40 عصر
سلام
ببخشيد ولي منكه تازه با sql آشنا شدم و شما هم كه رمزي صحبت مي كنيد. خلاصه اينجوري كه من فهميدم منظورتون اين بود كه سرورهاي ريجستر شده رو حذف كنم و بعد دوباره ايجاد كنم. كه اين ار رو كردم پيغامي كه دلفي هنگام ليست كردن سرور ها ميداد عوض شد كه به اين شكل است:
عنوان پنجره مربوطه : Microsoft Data Link Error
Invalid authorization specification
درضمن منظورتون از IP نميدونم چيست و IP چي رو ميگيد؟!
اگه لطف كنيد بگيد ديگه بايد چيكار كنم؟ خداييش خسته شدم:گریه:
AminSobati
چهارشنبه 28 اسفند 1387, 22:44 عصر
دوست عزیزم شاید Instance رو اشتباه میدین:
http://www.barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=43055v
Modernidea
چهارشنبه 28 اسفند 1387, 22:50 عصر
دوست عزیزم شاید Instance رو اشتباه میدین:
http://www.barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=43055v
فكر نمي كنم چون sql بدون مشكل نصب شد و بدون مشكل به ديتابيس متصل ميشه!
Modernidea
پنج شنبه 29 اسفند 1387, 19:30 عصر
يه چيزه ديگه اينكه من ADSL هم دارم.نميدونم گفتم شايد به اين هم مربوط بشه!
siavash_realy
یک شنبه 02 فروردین 1388, 23:43 عصر
دوست عزيز شما اگر در حال حاضر يك instance درست و فعال داشته باشيد (به عبارتي اگر يك database server سالم داشته باشيد) مثل همون چيزي كه در ابتدا و قبل از حذف سرورتون داشتيد، ميتونستيد خيلي راحت در قسمت Server name بنويسيد Localhost() و سپس به جاي use windows nt integrates security از نام كاربري sa و پسوردي كه تعريف كردين استفاده كنين به راحتي ميتونيد نام جدول رو انتخاب كنيد و كانكشنتنون رو بسازيد
Modernidea
یک شنبه 02 فروردین 1388, 23:50 عصر
سال نو مبارك
متشكر من مشكلم حل شده بود. ولي ممنون از جوابتون.
tdodangeh
چهارشنبه 12 خرداد 1389, 11:12 صبح
من هم تمام این راه ها را تست کردم ولی حل نشد میشه بگید چه جوری حل کردید؟
Modernidea
چهارشنبه 12 خرداد 1389, 14:00 عصر
والا اصلا یادم نیست که چه کاری انجام دادم.
چون کلا 2008 رو پاک کردم و 2000 رو نصب کردم.
درست همین پیغام رو میده؟
وقتی دوباره ریجستر کردید پیغام تغییر نکرد؟
طریقه اتصالتون به چه شکل است؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.