View Full Version : سوال: كندي سرعت سرور برنامه نويس!!!
salehbagheri
دوشنبه 26 اسفند 1387, 22:19 عصر
با سلام!!
از زحمات مدير كل سايت به خاطر تغيير سرور سايت كاملا متشكرم!!!
ولي بعد از اين قضيه سرعت لود سايت به شدت كند شده تا حدي كه در بعضي مواقع فقط متن ها لود ميشن و هيچ عكس و تصويري ديده نميشه!!! :افسرده: (+ دهها خطاي پي در پي) :ناراحت:
اگر اين موضوع هم كمي بررسي بشه بد نيست!!
(همين تاپيك رو با هزار بدبختي اينجا هك كردم)
با تشكر!!
emad_67
دوشنبه 26 اسفند 1387, 23:33 عصر
اتفاقا به نظر من که خیلی خوب شده. من قبل از انتقال سرور این مشکلاتی که شما میگی رو چند ماه داشتم اما الان هیچ مشکلی ندارم و خیلی وضعیت بهتر شده.
shervin_agh67
دوشنبه 26 اسفند 1387, 23:58 عصر
آره مشکل حل شده و سرعت خیلی بهتر شده .شاید مشکل پهنای باند منطقه ای دارید .
khadem1386
سه شنبه 27 اسفند 1387, 14:39 عصر
شرایط بهتر شده
دست بچه ها درد نکنه.
فقط ای کاش می گفتند که مشکل قبلی چی بود؟
یا این که چه امکاناتی دقیقا به سرور جدید اضافه شده
به هر حال تشکر
xxxxx_xxxxx
سه شنبه 27 اسفند 1387, 14:49 عصر
فكر مي كنم Full text search هم فعال شده:چشمک:
و همينطور پست هاي تكراري كه به خاطر سرعت پايين به وجود ميومدن هم ديگه وجود نداره.
تشكر از مديران:flower:
shervin_agh67
سه شنبه 27 اسفند 1387, 14:52 عصر
Full text search خیلی وقت پیش فعال شده بود مگر اینکه دوباره از کار انداخته باشنش .
Saeed_m_Farid
سه شنبه 27 اسفند 1387, 15:11 عصر
اتفاقا به نظر من که خیلی خوب شده. من قبل از انتقال سرور این مشکلاتی که شما میگی رو چند ماه داشتم اما الان هیچ مشکلی ندارم و خیلی وضعیت بهتر شده.
بله، درسته بنده هم تایید میکنم تفاوت محسوسی تو سرعت و کارایی (و رفع بعضی خطاها) ایجاد شده. آقا صالح فکر میکنم یه نگاهی به نسخه Explorer بندازین، شاید از اون باشه. (چون خیلی ها که عضو سایت نبودن قبلا به من این موضوع رو گفته بودن ولی الان خیلی بهتر شده...)
با تشکر از مدیران محترم.
مهدی کرامتی
چهارشنبه 28 اسفند 1387, 09:32 صبح
قبلا CPU سرور 1.8Ghz و رم آن یک گیگابایت بود.
سرور جدید مجهز به دو CPU 2.4Ghz و 2 گیگابایت رم است. همچنین سیستم عامل سرور به آخرین ورژن پایدار لینوکس ارتقاء یافته است.
سرور قبلی از نظر نرم افزاری و پیکربندی مشکل زیادی داشت، در سرور جدید اکثر آن مشکلات رفع شده است.
arta.nasiri
چهارشنبه 28 اسفند 1387, 23:37 عصر
آره خیلی توی لود سایت فرق کرده قبلا ها من هم مشکل داشتم ولی الان دیگه مشکل حل شده
en.kamali.ir
پنج شنبه 29 اسفند 1387, 16:11 عصر
تفاوت کاملامحسوس بوده
جناب کرامتی تشکر من رو پذیرا باشید
aftab3000
چهارشنبه 19 فروردین 1388, 15:06 عصر
سلام
ولی من هم خیلی وقت ها که سایتو با فایرفاکس باز میکنم با خطا مواجه میشوم و این اتفاق هم خیلی رخ میده ولی اگه هم.ن لحظه سایتو با اکسپلورر باز کنم مشکلی نداره اگه میشه لطف کنید اینو بررسی کنید.
shervin_agh67
چهارشنبه 19 فروردین 1388, 23:07 عصر
من الان با فایرفاکس بازش کردم و مشکلی نداره. همیشه هم با فایرفاکس باز می کنم.
احتمالا از تنظیمات مرورگرته . اگه فقط این سایت رو باز نمی کنه احتملا بلاکش کردی.
bitasoft.ir
پنج شنبه 20 فروردین 1388, 17:02 عصر
:گریه:لینک بعضی از برنامه ها کار نمیکنه و در هنگان ارسال کامنت هم بعضی وقتها ارور دیتابیسی میده.
لطفا بررسی فرمائید.
Mehdi Asgari
پنج شنبه 20 فروردین 1388, 18:42 عصر
لینک بعضی از برنامه ها کار نمیکنه
بعضی لینک های قدیمی که در سایت های public hosting ، قرار داده شدن پاک شدن. همچنین یه کاربر ممکنه برای استفادۀ بیشتر از quotaی خودش ، فایل های قدیمیش رو (که روی سرور برنامه نویس هستن) پاک کنه
در هنگان ارسال کامنت هم بعضی وقتها ارور دیتابیسی میده.
معمولا وقتی رخ میده که بین باز کردن یک صفحه و ارسال جواب در اون صفحه ، دوباره login کرده باشید (مثلا یه تاپیکی رو بازکنی و بخونی ، بعد DC بشی. پس از نوشتن جواب دوباره متصل بشی به اینترنت و در اون صفحه دکمۀ ارسال رو بزنی ؛ بهترین راه اینه که همیشه جواب هاتون رو کپی کنید در یه جایی که اگه به همچین مشکلی برخوردید زحمتتون به هدر نره)
ŋµxXle
پنج شنبه 20 فروردین 1388, 22:30 عصر
من که میگم سرور مشکل داره. البته مشکل که نه فقط به علت استقبال زیاد کاربران بعضی وقت ها DOWN! میشه :)
به مرورگرم هم ربطی نداره چون سرور رو هم پینگ میکنم جواب نمیده
اگر از خوشه استفاده بشه دیگه همیشه صد در صد آپ تایم میشه سایت که البته اصلا مقرون به صرفه نیست و هزینه زیادی در بر میگیره.
یک سری ترفند برای صرفه جویی در ترافیک هست که خیلی ساده هم هست و الان سایت اونها رو اجرا نکرده. مثلا برای عکس ها در خواست مجدد (GET request (http://www.labnol.org/internet/lower-amazon-s3-bill-improve-website-loading-time/5193/)) تا ده روز داده نشه و یا فشرده سازی بعضی از قسمت های صفحه و ....
salehbagheri
سه شنبه 08 اردیبهشت 1388, 11:40 صبح
من که میگم سرور مشکل داره. البته مشکل که نه فقط به علت استقبال زیاد کاربران بعضی وقت ها DOWN! میشه :)
اره ديشب هم فكر كنم همين مشكل پيش اومده بود!
در كل اين تنها سايتي هست كه مي بينم اينقدر قاطي ميكنه!!! (و علتش هم همچنان نامعلوم)
امروز هم كه با هزار زور و زحمت وارد سايت شدم، ديدم فقط خودم تو سايتم!!! :متفکر:
http://barnamenevis.org/forum/picture.php?albumid=214&pictureid=523
مدتي هم بود كه بخاطر پستهاي قبلي كاربران، فكر ميكردم كه مشكل از طرف خودمه ولي اينطور نبود!
milade
یک شنبه 20 اردیبهشت 1388, 15:52 عصر
سلام
امروز سرور چند بار کم اورد و پیام " بار بر روی سرور زیاد است " رو نشو نداد !
نکنه بازم قضیه قبلی دوباره ...
اگه اره یه برنامه قوی تر برا جلوگیری بزارید اگه نه هم که ...
موفق باشید
xxxxx_xxxxx
یک شنبه 20 اردیبهشت 1388, 23:11 عصر
"بار روي سرور هم اکنون بسيار زياد است ، دوباره سعي کنيد."
اين پيغامي هست كه امروز حداقل 10 بار در ساعات مختلف باهاش مواجه شدم (و احتمالاً شديم). اگر قراره كه وضعيت به همين منوال باشه، من يه پيشنهاد در موردش دارم:
اگر امكانش هست كاربران رو براي دريافت اين پيغام اولويت بندي كنيد. به اين صورت كه اولويت دسترسي به سايت با كاربران عضو باشه. يعني هر وقت كه بار رو سرور زياد ميشه كاربران مهمان با اين پيغام مواجه شن تا دسترسي اعضاء قطع نشه. به نظر من اين منصفانه هست. به اين دليل: آخه يه موقع داري پست ميزني يهو بعد از ارسال پست اين پيغام مياد و وقتي back ميزني ديگه چيزي از نوشته هات باقي نميمونه.
يا يه بار ديدم كه كاربران حاضر در انجمن شامل 120 كاربر عضو و 170 كاربر مهمان بود، بعد از Refresh صفحه با اين پيغام مواجه شدم. يه ده دقيقه اي طول كشيد تا دوباره تونستم صفحه اصلي رو ببينم. پايين صفحه تعداد كاربران رو نگاه كردم ديدم تعداد كاربران عضو شده 69 نفر و مهمان 174 نفر!!!
متشكرم
الان هم از متن كپي گرفتم تا باز اگه پيغام داد دو ساعت دوباره تايپ نكنم
bahman_akbarzadeh
یک شنبه 20 اردیبهشت 1388, 23:47 عصر
باور ميكنيد من از صبح تا الان داشتم فقط ثبت نام ميكردم؟
همش اين خطا رو ميده :
بار روی سرور هم اکنون بسیار زیاد است ، دوباره سعی کنید.
ياد اين جمله افتادم كه ميگه : كوزه گر هميشه از كوزه شكسته آب ميخوره (البته با عرض پوزش :لبخند:)
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.