View Full Version : لینکهای عجیب در سایت برنامهنویس
amir_saniyan
دوشنبه 26 اسفند 1387, 22:46 عصر
با سلام
اگر سورس HTML صفحات رو نگاه کنید (Right click > View Source) در آخر صفحه یک سری لینک عجیب و غریب وجود داره:
<a href="http://www.zamansiz.com/"></a><a href="http://www.otoder.com/"></a><a href="http://www.findomestic.org/"></a><a href="http://www.findomesticbanca.org/"></a><a href="http://www.bankaustria.org/">
نمیدونم این لینکها به عمد بوده یا نه اما اگه سایتهاشون رو ببینید خیلی ربطی به سایت برنامهنویس ندارند.
هر چند اصلا نمیشه زود قضاوت کرد اما این احتمال رو هم نمیشه رد کرد که ممکنه این چند روز سایت برنامهنویس هک شده باشه و این لینکها در انتهای صفحات گذاشته شده باشه...
موفق باشید...
shervin_agh67
سه شنبه 27 اسفند 1387, 00:05 صبح
آخه چند تا لینک بدون نام هکرا واسه چی می ذارن ؟ فکر نمی کنم مسئله زیاد مهمی باشه . (به چه چیزایی دقت میکنی ! اونو چجور دیدی؟)
مهدی کرامتی
سه شنبه 27 اسفند 1387, 02:49 صبح
فکر میکنم این لینک ها رو یکی از پلاگین هایی که روی وی بولتن نصب کردیم در اونجا اضافه کرده.
amir_saniyan
سه شنبه 27 اسفند 1387, 09:42 صبح
آخه چند تا لینک بدون نام هکرا واسه چی می ذارن ؟ فکر نمی کنم مسئله زیاد مهمی باشه . (به چه چیزایی دقت میکنی ! اونو چجور دیدی؟)
سلام دوباره
مساله اینجاست که بسیاری از سایتهای ضد اخلاقی برای اینکه رتبه اونها تو گوگل بالاتر بره و زودتر به عنوان نتیجه جستجو اعلام بشوند، لینک خودشون رو تو هر سایتی سعی میکنند بگذارند، در واقع مساله اصلی سو استفاده از سایتهای محبوب است نه مشهور شدن هکرها.
در ضمن هر گونه لینک به سایتهای ضد اخلاقی در ایران به معنی فیل+تر شدن خودکار اون سایت است (توسط رباتهای ضد اخلاقیاب). خوب از اون جایی که من احساس کردم ممکنه مورد مشکوکی باشه گفتم مطرحش کنم تا حداقل حتی احتمال خیلی کم سو استفاده از این سایت از بین بره.
این که من چه جور اون رو دیدم باید بگم به سختی :لبخند:
به هر حال از زحمات مدیران سایت باز هم سپاسگزارم.
موفق باشید.
hghyami
سه شنبه 27 اسفند 1387, 12:53 عصر
سلام دوباره
مساله اینجاست که بسیاری از سایتهای ضد اخلاقی برای اینکه رتبه اونها تو گوگل بالاتر بره و زودتر به عنوان نتیجه جستجو اعلام بشوند، لینک خودشون رو تو هر سایتی سعی میکنند بگذارند، در واقع مساله اصلی سو استفاده از سایتهای محبوب است نه مشهور شدن هکرها.
در ضمن هر گونه لینک به سایتهای ضد اخلاقی در ایران به معنی فیل+تر شدن خودکار اون سایت است (توسط رباتهای ضد اخلاقیاب). خوب از اون جایی که من احساس کردم ممکنه مورد مشکوکی باشه گفتم مطرحش کنم تا حداقل حتی احتمال خیلی کم سو استفاده از این سایت از بین بره.
این که من چه جور اون رو دیدم باید بگم به سختی :لبخند:
به هر حال از زحمات مدیران سایت باز هم سپاسگزارم.
موفق باشید.
به دلايل كاملا واضح نميتونم بگم كجا و چى ولى من جاتون بودم يك چك ميكردم سورس رو. در ضمن آيا اين نسخه واقعا خريدارى شده از خود jelsoft ؟؟؟؟!!!!
shervin_agh67
سه شنبه 27 اسفند 1387, 13:44 عصر
بله می دونم چی می خوای بگی منم خودم به اون موضوع شک کردم . ولی با توضیحاتی که آقای کرامتی داد نظرم عوض شد.
hghyami
سه شنبه 27 اسفند 1387, 14:11 عصر
دقيقا حرف آقاى kerami قبول ولى من چيز ديگه دستگيرم شدم با يك ذره چرخ زدن و با كمك qualys.com
در هر صورت در حد نظر هست
amir_saniyan
سه شنبه 27 اسفند 1387, 14:22 عصر
دقيقا حرف آقاى kerami قبول ولى من چيز ديگه دستگيرم شدم با يك ذره چرخ زدن و با كمك qualys.com
در هر صورت در حد نظر هست
مثلا چه چیزی؟
hghyami
سه شنبه 27 اسفند 1387, 15:10 عصر
دوست عزيز من يك چيزى كه ياد گرفتم در مورد كامپيوتر اينكه يا اينكه نگو ولى وقتى ميگى بدون كه چى ميگى و براش مدرك داشته باش. اميدوارم جواب سوالت رو داده باشم و فراموش نشه كه من قصدم نه توهين و نه moakhezeh هست. به عنوان كسى كه از اين سايت زياد ديدن ميكنم و دوستش دارم دوست دارم اون چيزى رو كه ميدونم و تجربه كردم بگم
amir_saniyan
سه شنبه 27 اسفند 1387, 17:06 عصر
دوست عزيز من يك چيزى كه ياد گرفتم در مورد كامپيوتر اينكه يا اينكه نگو ولى وقتى ميگى بدون كه چى ميگى و براش مدرك داشته باش. اميدوارم جواب سوالت رو داده باشم و فراموش نشه كه من قصدم نه توهين و نه moakhezeh هست. به عنوان كسى كه از اين سايت زياد ديدن ميكنم و دوستش دارم دوست دارم اون چيزى رو كه ميدونم و تجربه كردم بگم
راستش دقیقا نفهمیدم منظورتون چیه؟ خیلی سر راست حرف نمیزنید :لبخندساده:
من سورس صفحات رو نگاه کردم (به عنوان یک کاربر عادی این سایت، منظورم سورس HTML توی اینترنت اکسپلورر است نه سورس PHP) و بعد در انتهاش چند لینک مشکوک دیدم (به عنوان مدرک شما هم میتونید همین کار رو بکنید و ببینید، ولی منظورتون رو از ارایه مدرک نفهمیدم) چون دیدم مشکوکه گفتم ممکنه که به تازگی سایت مورد حمله قرار داده شده باشه و مدیران هم بی اطلاع باشند، به همین دلیل اطلاع دادم.
البته ممکنه چون من گفتم «نمی دونم لینکها به عمد بوده یا نه» شما چیز دیگهای رو برداشت کردید (این فقط یک حدسه) ولی من منظورم این بود که سایت هک نشده و به عمد و برای تبادل لینک چنین کاری انجام شده و چون سایتهای مذکور ربطی به برنامهنویسی نداشتند تعجب کردم.
اینجا نه من و نه شما قصد توهین به همدیگر رو نداریم و در شان هیچ کدوم از ما نیست اما ممکنه سو تفاهم پیش بیاد که اون هم قابل حله.
موفق باشید.
tto_baran
چهارشنبه 30 اردیبهشت 1388, 14:53 عصر
برقراري و بردوامي اين سايت بي گمان دانش و مراقبتهاي روز افزون ميخواهد ، امير آقا هم مطمئنا نيت خير دارد - هر چند كار غير معمولي انجام داده است و اكثرا افرادي كه دنبال را ههاي ديگر ميگردند چنين
كاري ميكنند .ولي من مطمئنم كه ايشان كاملا از اين اتهام بري هستند. - و در جواب ايشان ميخواهم خاطرشان به كلي جمع باشد ، اين سايت مديراني آگاه و دانشمند دارد . پس دليلي براي نگراني نيست . بجاي اين نگراني ها و دل مشغولي ها از نعمت موجود كمال استفاده را ببر
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.