ورود

View Full Version : روشی برای کاهش حجم و در نتیجه کاهش کیفیت عکس

msoleiman
سه شنبه 27 اسفند 1387, 10:09 صبح
سلام من دنبال یک روشی هستم که عکس ارسالی تحت شبکه را قبل از ارسال حجمش را کاهش دهد . و سپس بر روی سرور ذخیره کند . البته هم اصل عکس می بایستی ذخیره گردد و هم عکس با حجم و کیفیت کاهش یافته . برای تسریع در سرعت پیش نمایش .
حال برای آن که بتوانم حجم عکس را کاهش دهم چه روشی را پیشنهاد می کنید ؟
برنامه تحت دلفی 7 و اس کیو ال 2005 است .
با تشکر سلیمان

babak_delphi
چهارشنبه 28 اسفند 1387, 15:42 عصر
باید از الگوریتم های فشرده سازی استفاده کنید که احتمالا در سایت نمونه هایی از آنها وجود دارند
ZLIB رو هم امتحان کنید
در موردش در سایت ، مفصّل بحث شده

موفق باشید

reza_Nazem
پنج شنبه 29 اسفند 1387, 01:55 صبح
من این کار رو با کامپوننت imageen انجام دادم اگه کامپوننت رو داری و با هاش کار کردی بگو تا برات یک مثال بزارم همین جا

ICEMAN
جمعه 07 فروردین 1388, 18:12 عصر
.jpg کن
Compress کن
بعد با Delphi 2007 میتونی مستقیم از بانک بخونی
کدهای زیادی برای Compress و تبدیل هست پیدا نکردی

بگو کدش و بذارم

اصغر (پآچ)
یک شنبه 09 فروردین 1388, 12:41 عصر
سلام دوست من

توسط دستورهای دلفی اول عکست رو تبدیل به Jpg کن، بعد بیا ابعاد عکست رو به اندازه همون پیش نمایشی که مد نظرت است تبدیل کن و اون رو توی بانکت ذخیره کن!

موفق و موید باشی

msoleiman
شنبه 29 فروردین 1388, 15:05 عصر
پس از بررسی زیاد روش تبدیل به jpgو تغییر سایز بدلیل آنکه کیفیت عکس را بسیار از بین می برد کاربردی نداشت . و با راهنمایی دوستان کامپوننت ImageEn برای این کار بسیار بهینه و خوب است .
حالا تصمیم دارم به امید خدا یک تاپیک برای کار با این کامپوننت خوب پردازش تصویر ایجاد کرده و اطلاعاتمان را به اشتراک بگذاریم .
یا علی ...

اصغر (پآچ)
یک شنبه 30 فروردین 1388, 08:31 صبح
سلام دوست من

شما اگه بخوای یه پیش نمایش توی بانکت ذخیره کنی، فکر میکنم همه میدونن که ابعاد پیش نمایش در حدی است که اصلا کیفیت عکس مهم نباشه و فقط یه شمایل کلی از عکس رو نشون بده!

پس فکر نکنم با تبدیل به Jpg انقد که شما میگی کیفیت عکس پایین بیاد. در هر صورت خود شما باید روی حافظه اشغال شده توسط برنامه ای که نوشتید مدیریت کنی و تصمیم آخر با خود شماست.

من از منتظر تاپیکی که آـموزش ImageEn رو قراره بده هستم.

موفق و موید باشی

reza_Nazem
دوشنبه 31 فروردین 1388, 18:21 عصر
با سلام خدمت دوستان

روش کاهش کیفیت در نتیجه حجم عکس

ImageEnIO1.AttachedImageEn := ImageEnView1;
ImageEnIO1.LoadFromFileFormat('c:\logon.jpg',3);
ImageEnIO1.Params.JPEG_Quality := 3;
ImageEnIO1.SaveToFile('c:\logon1.jpg');

JPEG_Quality را می توانید از صفر تا صد تنظیم کنید