ورود

View Full Version : ديكشنري موبايل

sara7_777
سه شنبه 27 اسفند 1387, 12:22 عصر
سلام به دوستاي عزيز
من ميخوام برنامه ديكشنري موبايلو بنويسم به راهمناييتون احتياج دارم. اگه ميشه يه كم بهم كمك كنيد در مرحله اول بگين چطور بايد شروع كنم؟
ممنونم:قلب:

nicolas_vires
سه شنبه 27 اسفند 1387, 23:59 عصر
با سلام

فكر مي‌كنم اول بايد مباحث مربوط به فايل‌ها را ياد بگيريد تا براي ذخيره سازي لغات و معاني آن‌ها مورد استفاده قرار دهيد.كار با فايل آنطوري كه من متوجه شدم مبحث ساده‌اي نيست و يك كم قلق دارد.بعد هم بايد داده‌هاي مورد نظر را تحت يك قالب خاص كه اصولا برنامه‌نويسان براي خودشان در نظر ميگيرند لغات و معاني آن‌ها را در فايل ذخيره كنيد.سپس پيشنهاد مي‌كنم از يك الگوريتم بسيار بهينه براي جستجو لغت مورد نظر در فايل استفاده كنيد.(و البته يك نكته مهم اگر هنوز به مقدمات برنامه‌نويسي براي موبايل با جاوا آشنا نيستيد از آموزش‌هاي تصويري كه در اين بخش هست استفاده كنيد.)
موفق باشيد.

sara7_777
چهارشنبه 28 اسفند 1387, 19:13 عصر
ممنون من يه كم كار با جاواي موبايل رو بلدم.البته اصلا مبحث فايلهارو نخوندم. كجا ميتونم يه منبع واسه يادگيري فايلها پيدا كنم. ممنون ميشم بهم بگين. در ضمن من برنامه‌ رو ميخوام با netbeans بنويسم.

mahdi68
چهارشنبه 28 اسفند 1387, 20:28 عصر
سلام
به نظر من بهتره از پایگاه داده استفاده کنید ,و با استفاده از الگوریتم های ذخیره و جستجو در پایگاه داده لغات ذخیره و بعدا بخونین .
البته مهمتر از همه اینکه قبل از برنامه نویسی به فکر لایبرری دیکشنری باشین که طیف بزرگی از کلمات پوشش بده که بشه 99% کلمات مورد جستجو ازش پیدا کرد
اینترفیس هم نقش مهمی داره باید ساده باشه که به راحتی بشه ازش استفاده کرد
واسه موبایل دیکشنری های زیادی وجود داره میتونین به عنوان کاربر اونارو بررسی کنین و ضعف ها و ایراد ها ی اونارو تو برنامه خودتون اصلاح کنین
موفق باشین

sara7_777
چهارشنبه 28 اسفند 1387, 22:16 عصر
ممنون از راهنماييتون دوست عزيز. ميشه يه كوچولو در مورد لايبرري ديكشنري توضيح بدي.:لبخندساده:

sara7_777
پنج شنبه 29 اسفند 1387, 10:49 صبح
با عرض شرمندگي از دوستان.چون وقتم كمه:ناراحت: اگه كسي هست كه حوصله‌شو داره و ميتونه بهم كمك كن لطفا ID شو بهم بده كه راحت تر بتونم سوال كنم. البته اگه وقتشو دارين و باعث مزاحمت نميشه. يه دنيا ممنون:قلب:

mahdi68
جمعه 07 فروردین 1388, 13:02 عصر
منظورم تعداد لغات و کلاماتی هستش که تو دیکشنرییت هست مثلا LONGMAN Handy Learner
28000 تا لغت داره
قدرت یک دیکشنری قبل ار نرم افزار به اینه اگه بهترین برنامه نویسی بکنی ولی آخر سر دیکشنریت یه معنی درست حسابی واسه hello نده کارت هیچ ارزشی نداره !!!