ورود

View Full Version : سوال: تغییر کنتراست در یک محدوده

Hsimple11
سه شنبه 27 اسفند 1387, 17:48 عصر
با سلام.

میخوام روی یک عکس وقتی موس رو حرکت میدم مثلا به شعاع 3 سانت اطراف موس یک دایره کنتراست تصویر زیاد شه. یعنی هرجایی میبرم موس رو یک دایره اونجا کنتراست بالا بره.

خیلی نیاز دارم. لینکی چیزی هم بذارید ممنون میشم.

ممنون.

samprp
سه شنبه 04 فروردین 1388, 17:11 عصر
با فرض دونستن چگونگی تغییر کنتراست تصویر:
اگه ما یه لایه کانواس بر روی تصویر اصلی داشته باشیم که کالیبره شده باشه(صفر صفر آنها منطبق باشه)، وقتی که ماوس در نقطه ای از تصویر هست مثلا 100*100 ما دایره مرورد نظر(به شعاع مشخص شده) از تصویر رو تو حافظه آورده و بعد از اینکه کنتراست روش اعمال شد کپی می کنیم روی لایه کانواس.
با هر بار حرکت ماوس کانواس پاک می شه و دوباره روال بالا انجام می شه.

Hsimple11
سه شنبه 04 فروردین 1388, 17:11 عصر
من همچنان منتظر نظرات گرانقدر عزیزان هستم!...........

Hsimple11
سه شنبه 04 فروردین 1388, 17:28 عصر
با فرض دونستن چگونگی تغییر کنتراست تصویر:
اگه ما یه لایه کانواس بر روی تصویر اصلی داشته باشیم که کالیبره شده باشه(صفر صفر آنها منطبق باشه)، وقتی که ماوس در نقطه ای از تصویر هست مثلا 100*100 ما دایره مرورد نظر(به شعاع مشخص شده) از تصویر رو تو حافظه آورده و بعد از اینکه کنتراست روش اعمال شد کپی می کنیم روی لایه کانواس.
با هر بار حرکت ماوس کانواس پاک می شه و دوباره روال بالا انجام می شه.

مرسی از ایده ات. ولی اینکار با حرکت موس، کند انجام نمیشه؟ خودت تا حالا انجام دادی خوب جواب داده. اگه لینکی چیزی هم داری ممنون میشم....

samprp
سه شنبه 04 فروردین 1388, 19:30 عصر
من ... نه انجام ندادم.
این اولین راهی بو که به فکرم رسید. و متاپاسفانه تا حالا کارای گرافیکی انجام ندادم.
به نظرم کند ترین کار قسمت اعمال کنتراسته. که برای حل این بهتره از روش های سرعت بالای اعمال کنتراست استفاده بشه
در مورد سرعت عمل کپی نمی دونم.
بهتره این راه رو تست کنی...

Hsimple11
چهارشنبه 05 فروردین 1388, 21:24 عصر
Select کردن دایره وار در زیر Mouse روی شکل هم مشکل رو حل میکنه. کسی اگه کار کرده راهنمایی کنه ممنون میشم.

samprp
پنج شنبه 06 فروردین 1388, 07:37 صبح
Select کردن دایره وار در زیر Mouse روی شکل هم مشکل رو حل میکنه
سرعتش پایین تره. بهتره به اندازه قطر دایره کپی بگیره تو حافظه به صورت دایره ای کنتراستو اعمال کنی بعد دوباره به صورت مربعی اعمالش کنی

در ضمن چرا همین راه حلو تست نمی کنی؟

Hsimple11
شنبه 08 فروردین 1388, 00:07 صبح
Still Waiting ....