PDA

View Full Version : مرتب سازی جدول براساس ستون ردیف

asefy2008
چهارشنبه 28 اسفند 1387, 20:17 عصر
سلام دوستان چطور می تونم یک جدول رو براساس ستون ردیف مرتب کنم ؟
البته نمی خوام برای این کار کد بنویسم می خوام بدونم خود سی شارپ همچین قابلیتی رو داره ؟
در ضمن می خوام بعد هر بار حذف کردن دوباره مرتب بشه .
ممنوت می شم کمک کنین

mtaboy
چهارشنبه 28 اسفند 1387, 21:55 عصر
درست وتوجه نشدم...ولی اگه منظور شما جدول دیتابیس هست از ORDER BY با ید استفاده کنی

asefy2008
چهارشنبه 28 اسفند 1387, 23:32 عصر
بله منظورم دیتابیس هست میشه در مورد ORDER BY توضیح بدید

asefy2008
چهارشنبه 28 اسفند 1387, 23:42 عصر
در ضمن من دارم از ویزارد استفاده می کنم

seven7777777
پنج شنبه 29 اسفند 1387, 06:54 صبح
دوست عزیز شما برای نمایش اطلاعات نیاز به مرتب بودن اونها دارید نه برای نگه داشتن در دیتابیس .
برای نمایش هم احتمالا از یک دیتاگرید استفاده خواهید کرد .
حالا یه حالت اینه که با خود خاصیت دیتاگرید ستون ردیفت رو مرتب کنی . حالت دیگه اینه که همون طور که دوستمون گفتن با استفاده از order by اطلاعات رو از دیتابیس واکشی کنی که به صورت زیر است :

SELECT id FROM table WHERE ... ORDER BY id ASC/DESC
اگه Asc بذاری صعودی مرتب می کنه و اگه Desc نزولی .
شما از هر روش هم که استفاده کنی چون اطلاعات به ترتیب قرار دارند با حذف هر کدوم از اونها همچنان اطلاعاتت به ترتیب قرار دارند چون یه عنصر حذف شده اگه اضافه میشد شاید ترتیب به هم می خورد .

asefy2008
پنج شنبه 29 اسفند 1387, 12:46 عصر
ممنون از توجهتون
دوست من احتمالا بد توضیح دادم منظورم از مرتب سازی این هست که هر سطر پس از حذف شدن شماره ستون ردیفش به سطر بعدی داده بشه تا ترتیب شماره ها بر هم نخوره
در ضمن یه سوال اگر از ویزارد استفاده کنیم می تونیم هم زمان از کدهای sql هم استفاده کنیم اگر میشه لطفا کمی توضیح بدین.

hasan_esfahan
پنج شنبه 29 اسفند 1387, 22:17 عصر
دوست عزیز در بانک فیلد تون را از autonumber بگیرید وگرنه باید با کد نویسی کد های زیادی بنویسید

hasan_esfahan
پنج شنبه 29 اسفند 1387, 22:19 عصر
در ضمن یه سوال اگر از ویزارد استفاده کنیم می تونیم هم زمان از کدهای sql هم استفاده کنیم اگر میشه لطفا کمی توضیح بدین.

هیچ مشکلی نداره میتونید یک رکورد را با ویزارد ایجاد کرده و سپس با sql ان را حذف کنید

seven7777777
پنج شنبه 29 اسفند 1387, 23:27 عصر
دوست عزیز در بانک فیلد تون را از autonumber بگیرید وگرنه باید با کد نویسی کد های زیادی بنویسید

{{{ البته ما به آقای hasan_esfahan نمیگیم بهتر بود یه نگاه می انداختی بعد جواب می دادی ===تاپیک مورد نظر (http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?p=693963&posted=1#post693963) ===}}}

با ایده دوستمون اگر شما یک ردیف از دیتابیست حذف بشه و بعد یه ردیف جدید اضافه کنی ، شماره ردیف هات به ترتیب هست اما پشت سرهم نیست یعنی مثلا شماره هات میشه 1،2،4،7،... . اگه به کارت میاد این کار بهترین کاره ولی می خوای ترتیب و پشت سرهم بودن شماره ها رعایت شه ، فکر کنم نیاز به برنامه نویسی داره !!!

hasan_esfahan
جمعه 30 اسفند 1387, 00:05 صبح
دوست عزیز seven7777777 شما میشه پست 6 را یک بار دیگه بخونید البته با عرض معذرت و شرمندگی

دوست من احتمالا بد توضیح دادم منظورم از مرتب سازی این هست که هر سطر پس از حذف شدن شماره ستون ردیفش به سطر بعدی داده بشه تا ترتیب شماره ها بر هم نخوره

asefy2008
جمعه 30 اسفند 1387, 01:08 صبح
با عرض شرمندگی به خاطر این که بد توضیح دادم .منظور همون چیزی بود که دوستمون seven7777777
در پست 9 فرمودن .
در ضمن خودم با AUTOINCREMENT کار کردم و از راه کد نویسی هم می تونم مشکل رو حل کنم هدف این هست که ببینم آیا خود سی شارپ همچین قابلیتی داره که اگر 1و2و4و7و... بود اون رو به 1و2و3و4و... تبدیل کنه.
ممنون از همتون و پیشاپیش سال نوتون مبارک