ورود

View Full Version : Div چیست؟

بیتافرهی
جمعه 30 اسفند 1387, 11:34 صبح
سلام دوستان
1-میشه یکی لطف کنه بگه Div چیه؟این div همونیه که تو visual studio در toolBox در گروه Html هستش؟ (این div ای که شما تو این قسمت ازش حرف می زنید فقط با کد نویسی بهش دسترسی دارید؟)
اگه اونو ،این که مثل panel می مونه ، وقتی هم که اجرا میشه معلوم نیست پس یه چه دردی می خوره؟
2-چه جوری باید ازش استفاده کرد؟من می خوام برای سایتم یه طرحی بزنم که توش از button ,textbox"رفته وجود داره تا عکس و...آیا منم باید از div استفاده کنم؟
من این طرحو تو برنامه ی یکی از دوستان دیدم می خوام پیادش کنم بهم گفتن باید از div استفاده کنیو css .اما نمی دونم از کجا باید شروع کنم .

ماهان مقدم
جمعه 30 اسفند 1387, 12:13 عصر
عزیز من div یعنی divider(جدا کننده). شما بنا به طوری که میخوای سایتت رو طراحی کنی باید از اون اسفاده کنی شما وقتی یک کدی رو div قرار میدی اون کد و یا هرچی غیر از کد توی اون محوطه ای هست که div تعریف شده حالا میتونی با css تمام مشخصات اون محیط(div) رو تعیین کنی.

اینم یه نمونه:

<div style="position:absolute;background:#000000;width:100px;h eight:200px;left:50px;top:100px">
</div>
این یه نمونه به نظر من اگه شما css رو یاد بگیری که خیلی هم آسونه میتونی مثل آب خوردن قالب وبلاگ سایت و هرچیز دیگه ای رو درست کنی میتونی به این آدرس بری البته اگه لاتین میتونی بخونی.

http://www.htmlcodetutorial.com/

afsungar
جمعه 21 فروردین 1388, 19:36 عصر
سلام
این که جواب نشد مهندس جان !
من الان حدود دو ساعت دارم دنبال توضیحاتی در مورد تگ Div می گردم و لی تو هیچ سایتی نتونستم در موردش مطالب کاملی پیدا کنم.
اگر کسی باشه که بتونه به صورت کامل توصیح بده ممنون میشیم هممون.:لبخندساده: