ورود

View Full Version : گفتگو: Persian Collation و دلفي 7

Modernidea
شنبه 01 فروردین 1388, 15:14 عصر
سلام
انشاء الله سال نوي خوبي داشته باشيد.

با توجه به اينكه sql server 2008 از حروف فارسي پشتيباني مي كند، اما دلفي 7 با اين موضوع مشكل داره و زماني كه مي خواي بانك رو به دلفي متصل كني خطا ميده و ميگه كه دلفي با اين نوع چيز سازگار نيست و بايد يك چيزي رو به روز كني يا يك چيزي رو عوض كني و كلي حرف حديث از خودش در ميكنه.

حالا به نظر شما من كه تازه كارم بايد چي رو جديد كنم يا چي رو عوض كنم،

يا اصلا چيكار كنم كه دلفي 7 اين نوع به نظرم يونيكد رو پشتيباني كنه؟

daffy_duck376
شنبه 01 فروردین 1388, 21:14 عصر
اگه منظورت گذاشتن نام فارسی برای جداول و فیلد ها هست نمی تونی چون دلفی 7 نام UNICODE رو به عنوان کاراکتر غیر مجاز حساب می کنه ! شما هم هیچ کاری نمی تونی بکنی :لبخند:

Modernidea
شنبه 01 فروردین 1388, 21:24 عصر
اگه منظورت گذاشتن نام فارسی برای جداول و فیلد ها هست نمی تونی چون دلفی 7 نام UNICODE رو به عنوان کاراکتر غیر مجاز حساب می کنه ! شما هم هیچ کاری نمی تونی بکنی :لبخند:

نه بابا كي مياد واسه جدول و غيره اسم فارسي بزاره!!!!!
من ميخوام ببينم كه دلفي7، Persian Collation اي كه sqlserver2008 داره رو ساپورت ميكنه يانه؟؟؟:متفکر:

ظاهرا اين Persian Collation رو يكي از همين مهندسين اسمي خودمون باعت شده كه ماكروسافت به sqlserver اضافه كنه ! اسم شريفشون رو فراموش كردم:خجالت:

vcldeveloper
پنج شنبه 06 فروردین 1388, 12:48 عصر
زماني كه مي خواي بانك رو به دلفي متصل كني خطا ميده و ميگه كه دلفي با اين نوع چيز سازگار نيست و بايد يك چيزي رو به روز كني يا يك چيزي رو عوض كني و كلي حرف حديث از خودش در ميكنه.
احتمالا انتظار دارید کاربرانی که قصد کمک دارند، متن پیغام خطای مربوطه، و مفهوم این "چیز"ها و "حدیث" را حدس بزنند!

Modernidea
پنج شنبه 06 فروردین 1388, 13:00 عصر
احتمالا انتظار دارید کاربرانی که قصد کمک دارند، متن پیغام خطای مربوطه، و مفهوم این "چیز"ها و "حدیث" را حدس بزنند!

:لبخند::لبخند: :خجالت::خجالت:
آقا ما مخلصيم. پست 3 رو هم يه نگاهي بندازيد!

من ميخوام ببينم كه دلفي7، Persian Collation اي كه sqlserver2008 داره رو ساپورت ميكنه يانه؟؟؟

daffy_duck376
پنج شنبه 06 فروردین 1388, 13:01 عصر
سلام دوستان :
اجازه بدید من یه توضیح کوچیک درباره Persian Collation بدم .
در SQL 2008 یک سری تغییرات روی نوع فیلدها داریم . مثلا تاریخ شمسی ساپورت میشود و یا مشکلاتی ما به علت فارسی بودن اطلاعاتمون با SQL SERVER داشتیم حل شده است . این تغییرات درحال حاضر درحال آزمایش می باشد و برنامه نویسان MICROSOFT از کاربران درخواست کردند هرگونه باگ رو به اونها گزارش دهند .
این هم لینک موضوع که سوء تفاهمی نشه
http://connect.microsoft.com/Connect/feedback/ViewFeedback.aspx?FeedbackID=307273