PDA

View Full Version : سوال: کنسول mmcدر شبکه های دومین

samady_marzieh62
یک شنبه 02 فروردین 1388, 12:34 عصر
لطفا در مورد کنسول mmcدر شبکه های دومین مرا راهنمایی کنید مرسی

misagh1359
یک شنبه 02 فروردین 1388, 13:18 عصر
دوست عزیز تو شبکه های دامین با توجه به اینکه اعمال Security از طریق Active Directory و کامپیوتر سرور اعمال می شه در نتیجه mmc مفهومی نداره و می بایست تنظیمات رو از طریق ActiveDirectory انجام بدی ، اگه سئوالی در اون زمینه داشتی من در خدمتم .

hghyami
یک شنبه 02 فروردین 1388, 17:28 عصر
دوست عزيز چى كار ميخواى بكنى. اولا اين دوست مون ميگه تو دامين mmc مفهوم نداره. لطف كن من رو هم روشن كن منظورت چى هست. mmc(مايكروسافت management console) كه تمام كارها تو دامين از طريق اين console انجام ميشه. فقط دامين نيست. مثلا event viewer/ديسك management گروه policy و گيره. شما ميتونى توى شبكه از طريق pc خودت هم دامين رو كنترل كنى. اين كار از طريق delegation انجام ميشه و اينكه بايد admintools رو از رو سى دى ويندوز سرور رو دستگاه خودت install كنى. اگر خواستى بگو بيشتر توضيح بدم،

kh1387
جمعه 23 مهر 1389, 13:04 عصر
دوست عزيز چى كار ميخواى بكنى. اولا اين دوست مون ميگه تو دامين mmc مفهوم نداره. لطف كن من رو هم روشن كن منظورت چى هست. mmc(مايكروسافت management console) كه تمام كارها تو دامين از طريق اين console انجام ميشه. فقط دامين نيست. مثلا event viewer/ديسك management گروه policy و گيره. شما ميتونى توى شبكه از طريق pc خودت هم دامين رو كنترل كنى. اين كار از طريق delegation انجام ميشه و اينكه بايد admintools رو از رو سى دى ويندوز سرور رو دستگاه خودت install كنى. اگر خواستى بگو بيشتر توضيح بدم،
سلام
میشه بیشتر توضیح بدید؟
hraeissi
جمعه 23 مهر 1389, 19:00 عصر
لطفا در مورد کنسول mmcدر شبکه های دومین مرا راهنمایی کنید مرسی

دوست من MMC یک دستور است که پس از تایپ در RUN پنجره management console را برایتان باز می کند که برای راحتی مدیر شبکه است و مدیر شبکه با استفاده از آن سرویسهای مهمی را که به آنها زیاد سرو و کار دارد را به آن کنسول اضافه کرده تا به جای باز کردن کنسول هر کدامیک از سرویسها با باط کردن کنسول ساخته شده توسط خودش تمام سرویسهای مورد نظر خود را در دسترس داشته باشد

همین

kh1387
جمعه 23 مهر 1389, 22:30 عصر
دوست من MMC یک دستور است که پس از تایپ در RUN پنجره management console را برایتان باز می کند که برای راحتی مدیر شبکه است و مدیر شبکه با استفاده از آن سرویسهای مهمی را که به آنها زیاد سرو و کار دارد را به آن کنسول اضافه کرده تا به جای باز کردن کنسول هر کدامیک از سرویسها با باط کردن کنسول ساخته شده توسط خودش تمام سرویسهای مورد نظر خود را در دسترس داشته باشد

همین
یعنی هر تغییری در این محیط دقیقا برابر با تغییرات در جای اصلی است؟؟؟

hraeissi
یک شنبه 25 مهر 1389, 08:50 صبح
یعنی هر تغییری در این محیط دقیقا برابر با تغییرات در جای اصلی است؟؟؟

بله دوست من فرقی نمی کند. مثل میز کار می ماند که همه چیز رو دم دست می گذارید