ورود

View Full Version : سوال: استفاده از Hierarchyid

Amir.Akhoundpour
یک شنبه 02 فروردین 1388, 18:10 عصر
باسلام

Performance باسلام،
1 پردازش اطلاعات با استفاده از این مدل در مقایسه با مدل های قدیمی ID,ParentID چگونه است؟
2در صورتیکه فیلد Hierarchyid بعنوان Primary key استفاده شود و نیاز باشد درTabel های دیگر بعنوان Foreign Key استفاده شود مشکلی بوجود نمی آید یا بهتر است یک فیلد Unique مثلا Integer در Table اصلی در کنار این فیلد در نطر گرفته شود تا در روابط با Table های دیگر از این فیلد استفاده شود و فیلد Heirarchyid فقط برای پیمایش ساختار Hierarchical بکار رود؟
با تشکر فراوان
امیر آخوندپور

AminSobati
یک شنبه 02 فروردین 1388, 18:45 عصر
سلام دوست عزیزم،
- در مورد سرعت، در خود Books Online این رو توضیح داده که کدوم Queryها رو این Data Type بهتر جواب میده.
- من توصیه نمیکنم جایگزین PK بشه، ولی میتونین روی اون Unique Constraint بگذارین

siavash_realy
یک شنبه 02 فروردین 1388, 23:15 عصر
سلام دوست عزيز من از اين نوع داده به كرات استفاده كردم و بسيار قوي و كاربردي طراحي شده شما ميتونين از اون به عنوان primary key , foreign key به راحتي استفاده كنيد و مشكلي هم پيش نمياد، ولي اگر قصد استفاده از ADO را در نرم افزارهايي كه روي اين پايگاه جدول مينوسيسد داريد بايد بگم كه ADO اين نوع داده رو هنوز به درستي ساپورت نميكنه و بايد دستورات ADD كردن ركورد جديد رو از طريق رويه هاي SQL اي انجام بديد ولي به نظظر من به دردسر اندكش كاملا ميرزه چون به شدت كار رو آسون ميكنه و يك نكته جهت كار راحت با ADO ميتونيد يك فيلد تو جدول اس كيو اليتون ايجاد كنيد و در قسمت فرمول اون بنويسيد : H_Field.ToString() اينطوري ميتونيد با ADO به راحتي با اين جدول كاركنيد چون همون مقدار باينري فيلد رو به شكل varchar بر ميگردونه ، واقعا عاليه

AminSobati
دوشنبه 03 فروردین 1388, 15:56 عصر
از جنبه PK احتیاط کنید، این بستگی به سناریوی شما داره. اگر PK یک فرد میتونه Update بشه، پس علاوه بر به روز کردن آدرس زیرمجموعه هایش، جدولی که بهش رفرنس میده هم تحت تاثیر قرار میده