behzadsaed
یک شنبه 02 فروردین 1388, 19:38 عصر
ذخيره فايلهاي تصويري در داخل فيلدهاي از نوع BLOB در بانک هاي اطلاعاتي DBISAM
سلام خدمت دوستان عزيز
من همه تاپيکهاي با عنوان DBISAM رو جستجو کردم
اما چيزي پيدا نکردم
شايد ظاهراً عنوان تاپيک تکراري باشه اما درواقع متفاوت از بقيه تاپيکهاي که تا به حال توسط دوستان عنوان شده
سوال : اگر کابري بخواد از بانک اطلاعاتي DBISAM براي ذخيره تصوير(BMP,JPG) استفاده کنه ، فيلد حاوي تصوير بايد
از چه نوع دادهايي تعيين شود ؟ و نحوه ذخيره و بازيابي به چه روشي است ؟
اگر اشتباه نکنم انواع Data Type اينا باشن :
1. BLOB Field
2. Graphic Field
من اطلاعات فايل هاي تصويري BMP رو خيلي ساده با فيلدهاي از نوع Graphic در بانک ذخيره ميکنم ولي امکان درج
فايلهاي تصويري از انواع ديگه (مثل JPG,Gif) در اين فيلد موجود نيست
فکر کنم راه حل اين مشکل هم همونطور که دوستان در تاپيک هاي ديگه گفتن BLOB هستش که بنده از اون بي اطلاعم
متاسفانه مطالبي که در سايت هست فقط به درج فايلهاي تصويري (با هر پسوندي) در ADO اشاره کردن و به ساير بانک هاي
ديگه مثل DBISAM توجهي نشده
اگر درباره نحوه ذخيره وبازيابي يک فايل تصويري در فيلدهاي BLOB از جداول DBISAM توضيح بدين ممنون ميشم
با تشکــــر
سلام خدمت دوستان عزيز
من همه تاپيکهاي با عنوان DBISAM رو جستجو کردم
اما چيزي پيدا نکردم
شايد ظاهراً عنوان تاپيک تکراري باشه اما درواقع متفاوت از بقيه تاپيکهاي که تا به حال توسط دوستان عنوان شده
سوال : اگر کابري بخواد از بانک اطلاعاتي DBISAM براي ذخيره تصوير(BMP,JPG) استفاده کنه ، فيلد حاوي تصوير بايد
از چه نوع دادهايي تعيين شود ؟ و نحوه ذخيره و بازيابي به چه روشي است ؟
اگر اشتباه نکنم انواع Data Type اينا باشن :
1. BLOB Field
2. Graphic Field
من اطلاعات فايل هاي تصويري BMP رو خيلي ساده با فيلدهاي از نوع Graphic در بانک ذخيره ميکنم ولي امکان درج
فايلهاي تصويري از انواع ديگه (مثل JPG,Gif) در اين فيلد موجود نيست
فکر کنم راه حل اين مشکل هم همونطور که دوستان در تاپيک هاي ديگه گفتن BLOB هستش که بنده از اون بي اطلاعم
متاسفانه مطالبي که در سايت هست فقط به درج فايلهاي تصويري (با هر پسوندي) در ADO اشاره کردن و به ساير بانک هاي
ديگه مثل DBISAM توجهي نشده
اگر درباره نحوه ذخيره وبازيابي يک فايل تصويري در فيلدهاي BLOB از جداول DBISAM توضيح بدين ممنون ميشم
با تشکــــر