View Full Version : جا به جایی کنترل های گزارش
مهدی رحیم زاده
دوشنبه 03 فروردین 1388, 00:39 صبح
سلام من باید گزارشاتی طراحی کنم که توی اون کاربر بتونه کنترل ها رو هر جایی که دوست اره بچینه و فقط باید بتونه که اونا رو جا بخ جا کنه .
میشه راهنمایی کنید که برای این کار باید چطور از کریستال ریپروت استفاده کنم ؟؟؟
ممنون
hasan_esfahan
دوشنبه 03 فروردین 1388, 11:49 صبح
سلام اگه منظورتون جابه جای ستون ها ست یک نگاهی به این تاپیک بیندازید
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=151438
مهدی رحیم زاده
دوشنبه 03 فروردین 1388, 12:42 عصر
نه منظورم جابه جا کردن کنترل ها در هنگام اجرا توسط کاربره . یعنی کاربر بتونه مثلا Textbox نام رو هر جایی که دوست داره ببره . مثل Fastreport.
ممنون
hasan_esfahan
دوشنبه 03 فروردین 1388, 16:04 عصر
تا انجای که من اطلاع دارم و کارم می کنم همچین امکانی نداره البته من هم زیاد جستجو کردم در سایت های خارجی زیاد که یکی از انها codeproject.com که اگر داینامیک کریستال را جستجو کنی به مطالب زیر بر می خورید
البته این مطلب را هم در چند پست قبلی گزاشتم
Crystal Reports is not very useful when it comes to these things. It is an absolutely terrible tool when it comes to doing normal things. I have several times had to create my own reports using print objects/GDI+ etc because CR wouldnt do what I wanted it to, or it was just easier and quicker to do it myself. Setting parameters may be an answer.... Just let the users enter what coulumns they want, then use function fields to match their input up to actual columns. Unfortunately, you still dont have a way to layout the page dynamically. It may turn out to be quicker to do your own reports lol. Hopefully CR will be completely redone in its next release
مهدی رحیم زاده
دوشنبه 03 فروردین 1388, 23:03 عصر
داره!
یعنی من یه جا خوندم که میشه این کار رو با کریستال ریپورت هم انجام داد . کریستال ریپورت 10 این امکانات رو به خوبی فراهم کرده اما من نمی دونم که چطور باید این کار رو انجام بدم . اگه مطلبی پیدا کردید به من هم خبر بدید ممنون میشم .
مهدی رحیم زاده
پنج شنبه 13 فروردین 1388, 16:52 عصر
کسی تا حالا کار نکرده ؟؟؟؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.