View Full Version : سوال: مشکل در ارتباط login با دیتابیس
azarakhshl
دوشنبه 03 فروردین 1388, 13:24 عصر
سلام
من در یک پروژه از کنترل login استفاده کردم، اما زمانی که در منوی وظایفش Administer Website را انتخاب و بعد به صفحه scurity می رم، پیغام می ده که امکان برقراری ارتباط با پایگاه داده SQL را نداره.
من از SQL SERVER 2005 استفاده می کنم،
دوستان لطف می کنند، اگر کمکم کنن تا مشکلم حل شود.
peymannaji
دوشنبه 03 فروردین 1388, 17:01 عصر
sql express نصبه ؟ و یا جداول تو sql full version ایجاد شده ؟ و ...
azarakhshl
چهارشنبه 05 فروردین 1388, 09:19 صبح
در هر دو مورد جواب مثبته، تمام تنظیمات پایگاه داده را چک کردم.
peymannaji
چهارشنبه 05 فروردین 1388, 17:06 عصر
متن دقیق ارور رو اینجا قرار بده ...
azarakhshl
شنبه 15 فروردین 1388, 18:09 عصر
این هم متن error و ضمائمش:
There is a problem with your selected data store. This can be caused by an invalid server name or credentials, or by insufficient permission. It can also be caused by the role manager feature not being enabled. Click the button below to be redirected to a page where you can choose a new data store.
The following message may help in diagnosing the problem: Unable to connect to SQL Server database.
peymannaji
شنبه 15 فروردین 1388, 18:29 عصر
اینجا میگه که نام سرور یا مجوزهای لازم ولید نیست . خوب باید چک کنید این موارد رو ... آیا یوزر aspnet به دیتا بیس اضافه شده ؟ آیا جداول و دیتا بیس ساخته شده ؟ آیا connection string صحیح است و از نظر ارتباطی چک شده ؟ و ....
azarakhshl
شنبه 15 فروردین 1388, 18:48 عصر
می شه درباره اضافه کردن یوزر aspnet به دیتابیس توضیح دهید، لطفا!
mehdi1357
چهارشنبه 01 مهر 1388, 10:06 صبح
سرويس sql express را فعال كنيد
نریمانیان
یک شنبه 10 مهر 1390, 12:52 عصر
اینجا میگه که نام سرور یا مجوزهای لازم ولید نیست . خوب باید چک کنید این موارد رو ... آیا یوزر aspnet به دیتا بیس اضافه شده ؟ آیا جداول و دیتا بیس ساخته شده ؟ آیا connection string صحیح است و از نظر ارتباطی چک شده ؟ و ....
ببخشید میشه بیشتر توضیح بدید؟ منم دقیقا همین مشکل رو دارم
atarodi
یک شنبه 10 مهر 1390, 14:08 عصر
با سلام
بعنوان Administrator نرم افزار ویژوال استادیو را اجرا کنید ببینید حل میشه. راست کلیک روی نام نرم افزار در قسمت start<all programs و انتخاب run as administrator.
Saman Hashemi
یک شنبه 10 مهر 1390, 14:30 عصر
با سلام
بعنوان Administrator نرم افزار ویژوال استادیو را اجرا کنید ببینید حل میشه. راست کلیک روی نام نرم افزار در قسمت start<all programs و انتخاب run as administrator.
:متفکر:
ببخشید میشه بیشتر توضیح بدید؟ منم دقیقا همین مشکل رو دارم
وب کانفیگ اینجا قرار بده بعدم پوشه AppData بررسی کن ببین ASPNETDB ساخته یا نه ...!
masoud_dmp
دوشنبه 04 اردیبهشت 1391, 14:09 عصر
:متفکر:
وب کانفیگ اینجا قرار بده بعدم پوشه AppData بررسی کن ببین ASPNETDB ساخته یا نه ...!
سلام دوست عزیز
من پوشه AppData رو چک کردم هیچ فایلی داخلش نیست ؟!!!
چطور میشه ASPNETDB رو داخلش ساخت ؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.