ورود

View Full Version : سئوال مهم در مورد نصب و restoreکردن دیتابیس در sql

moloud
دوشنبه 07 دی 1383, 09:31 صبح
با سلام و تشکر از سایت خیلی خوبتون
انشالله خدا خیر و پاداش خوبی بهتون بده . چون دیگه در این زمانه کسی پیدا نمیشه که اطلاعات خودش را بصورت رایگان دراختیار دیگران قرار بده .
من یک برنامه ای نوشتم که باید چند تا کاراساسی برای اون انجام بدم . تا حالا خیلی هم به نتیجه نرسیدم .
برنامه را با دلفی و sql server نوشته ام و از دیتابیس sql استفاده میکنم . و بیشتر جاهایی که برنامه نصب میشه بصورت clientclientهست
باید برنامه را بصورت setup کنم . حالا باید قبل از اینکه بخوام برنامه را نصب کنم چک بشه ببینه دیتابیس وجود داره یا نه . اگر دیتابیس وجود نداشت آن را restore کنه .
حالا چندتا سئوال :
یکی اینکه چه کار باید بکنم که وقتی برنامه میخواد نصب بشه چک کنه در سیستم sql وجود داره یانه و چطوری میتونم sql را بدون دخالت کاربر توسط برنامه نصب کنم

دوم اینکه با چه دستوراتی میتونیم چک کنیم دیتابیسی وجود داره یا نه ؟
وبه چه دستوراتی میتونیم دیتابیس را restore کنیم .
خیلی ممنون میشم اگه جواب من را بدید . من باید هرچه سریعتر این سی دی را آماده کنم

AminSobati
جمعه 11 دی 1383, 00:55 صبح
دوست عزیزم،
با اجرای EXEC SP_HELPDB میتونین فهرست تمام دیتابیسهای موجود رو بدست بیارین.
برای Restore میتونین از RESTORE DATABASE و RESTORE LOG استفاده کنین.
اگر از MSDE استفاده میکنین، نسخه های جدید Install Shield میتونن کمک زیادی در نصب MSDE به شما انجام بدن.
موفق باشید
امین ثباتی MCSD

alians802
شنبه 26 دی 1383, 00:44 صبح
سلام من هم همین سوال را به یک شکل دیگری دارم. فرض کنید یک نرم افزار تولید کرده ایم که با سی کو ال سرور 2000 سروکار دارد (با دات نت) و حالا می خواهیم روی کامپیوتر دانشگاه آن را اجرا نماییم. مشکل اینجاست که باید روی آن کامپیوتر یک سی کو ال سرور 2000 نصب باشد و بعد بیاییم دیتابیس خودمان را به آن Attach کنیم و بعد برنامه را اجرا نماییم . می خواهم بدانیم راه دیگری هست یا نه ؟! خودم فکر می کنم بتوانم با sqlserver_desktop edition یک کار هایی انجام بدهم ولی لطفا دقیق و مرحله به مرحله مرا راهنمایی کنید

AminSobati
شنبه 26 دی 1383, 16:22 عصر
دوست عزیزم،
MSDE هم مثل هر نرم افزار دیگری میبایست اول نصب بشه و دیتابیس شما تحت اون قرار بگیره(Attach بشه)

sm
دوشنبه 05 بهمن 1383, 15:44 عصر
باسلام
من می خوام از توی برنامه (vb.net( این امکان رو به کاربر بدهم که از دیتابیس ÷شتیبان بگیره و درصورت لزوم آنرا برگردونه (Restore) برای ÷شتیبان گیری مشکلی نیست ولی هنگام برگردوندن دیتابیس ÷یعام میده که SQL داره استفاده میشه و نمیتونی برگردون رو اجرا نمایی
اینم رو بگم که با SP این کار رو انجام میدم
ممنون میشم راهنماییم کنین

AminSobati
دوشنبه 05 بهمن 1383, 22:23 عصر
دوست عزیزم،
زمانی که Restore انجام میدین، حتی یک Connection هم به دیتابیس نباید باشه و تمام Resourceهای مربوط به اون دیتابیس رو باید آزاد کنین. یعنی اگر Connection به SQL Server دارین اشکالی نداره، فقط باید دیتابیس دیگه ای رو Use کنین تا از دیتابیس مورد نظر برای Restore خارج شده باشین. حتی Enterprise Manager و Query Analyzer هم میتونن مانع Restore بشن.
موفق باشید