ورود

View Full Version : گفتگو: پروتکل ارتباط بین دو سیم کارت

armin.g
چهارشنبه 05 فروردین 1388, 09:16 صبح
سلام دوستان،
امروز می خوام ذهنتون رو (ذهن های زیباتون رو) به یک موضوع جالب که به نظر رسید جلب کنم. اول مختصری در مورد خودم بگم که من یه برنامه نویسم که تو برنامه نویسی PC تجربة چندین ساله دارم ولی تو برنامه نویسی موبایل می شه گفت که تازه کارم.
حالا اصل مطلب: تحقیق کنیم ببینیم پروتکلی وجود داره که با اون بتونیم کاری کنیم که دوتا (با ویژن n-تا) موبایل بتونن از طریق سیم کارتهاشون با هم صحبت کنن و زبون هم رو بفهمن!
یعنی به زبان فنی تر، روشی برای رد و بدل دیتا بین دو سیم کارت!
اگر هم چنین موردی هنوز ساخته نشده، بیاید این پروتکل رو خودمون اختراع کنیم.
حالا این مطلب به دو صورت قابل بررسی است » ارتباط از طریق PC و GSM مودم یا موبایل متصل به PC » ارتباط از طریق J2ME و استفاده از MIDlet
امیدوارم تاپیک خوب و سرحالی بشه.
موفق و موید باشید.

handinux
چهارشنبه 05 فروردین 1388, 15:33 عصر
توضیحاتی که در این مورد دادید بسیار کم هست!لطفا اطلاعات بیشتر ودر صورت امکان یک مثال بزنید تا دید بازتری ایجاد بشه

mahdi68
جمعه 07 فروردین 1388, 13:09 عصر
دوست خوبم اول از همه این اعتماد به نفستو ستایش میکنم .
لطفا یکم بیشتر در این مورد توضیح بدین .

mic_r_c
دوشنبه 10 فروردین 1388, 11:26 صبح
خوب البته خیلی خوبه، اما این ارتباط چه فایده ای می تونه داشته باشه. منظورم اینه که یک ارتباط باید با یک هدف جامع صورت بگیره، هدفی که ارزشه پول خرج کردن داشته باشه.
من یک نظره دیگه دارم که اگر روش کار بشه خیلی استفاده ها میشه ازش کرد.

بیایم روی موج FM اطلاعات باینری رو ارسال کنیم که در ضمن ارسال اطلاعات برای پخش برنامه های رادیویی هم مشکل بوجود نیاره. مثله ADSL.
اما یک هدف بزرگی هم هست که یک سیستم ارسال Broadcast اِ ، و میشه روی اون اطلاعات رو هم نشر کرد. البته برای مسائل کنترلی ازش میشه استفاده کرد و همینطور میشه با هاش مجله یا فایل ارسال و حتی رادیوی دیجیتالی طراحی کرد.

خوب اینم یک نظره دیگه...:خجالت:

msalehi
دوشنبه 17 فروردین 1388, 16:40 عصر
آقا من خیلی پایه ام این بحث رو ادامه بدیم به نظرم آخرش به جاهای جالب میرسیم
من اطلاعاتم کمه در این مورد

mzeadabadi
جمعه 04 اردیبهشت 1388, 10:41 صبح
بیه اما نظرتون چیه که ازgprs استفاده کنیم
راستی تا بحال چیزی درباره wifi که در بعضی گوشی نوکیا که در ایران هست و. مخابرات به دلایل امنیتی این سیستم را مجاز نمیدونه شنیدین؟
اگه علاوه بر اینها میخواید کاری بکنید توضیح بدبد

ali.tohidi
سه شنبه 04 خرداد 1389, 13:54 عصر
منظور شما اینه که از سیم کارت استفاده ای شبیه به بلوتوث داشته باشیم؟
یا اینکه می خواین اطلاعات خود گوشی رو رد و بدل کنین (مثلا سریال نامبر گوشی)
و دیگه اینکه می خواین از آنتن شبکه واسه این ارتباط استفاده کنین یا اینکه گوشیها مستقیما ارتباط برقرار کنن
اگه بخواین مستقیما بهم ارتباطشون بدین فکر می کنم باید گوشی داشته باشیم که واسه ارتباط نیازی به آنتن شبکه نداشته باشه!!!

persianshadow
سه شنبه 04 خرداد 1389, 14:09 عصر
و البته این پست مربوط به سال گذشته هست :).