View Full Version : چطوری در پاسکال exe بسازیم کنیم ؟
iranfa
چهارشنبه 05 فروردین 1388, 16:13 عصر
سلام دوستان من با توربو پاسکال 7 کار می کنم چه طوری میتونم بعد از نوشتن کد اون رو تبدیل به exe کنم ،
ببخشید این سوال فوق مبتدی رو پرسیدم ، احتمالا بعد از گزفت جوابم باید اسمم رو عوض کنم پون ابروم رفت ، ولی واقعا نیاز دارم کمک کنید
hadisalahi2
چهارشنبه 05 فروردین 1388, 16:24 عصر
دوست عزیز شما احتیاجی به ساختن فایل Exe ندارید ، چون خود پاسکال این کار رو براتون انجام میده.
ولی اگه انجام نداد ، دقیقا یادم نیست ولی فکر کنم باید از منوی Compile گزینه Build یا Make رو انتخاب کنید
موفق باشی
یا حق
Ahmad Chehreghani
چهارشنبه 05 فروردین 1388, 16:36 عصر
F9 بزني مي سازه ديگه!
يا از منوي Compile منوي Make رو بزن
Felony
چهارشنبه 05 فروردین 1388, 17:56 عصر
دوستان عزیز خوب مسیری که فایل exe ساخته میشه براشون گنگ هست وگرنه که نمیپرسیدند !
پس از زدن F9 تو برنامتون برید به مسیری که برنامه رو نصب کردید که پیشفرض C:\TPW هست تو اون مسییر یه فایل exe بدون آیکن با نام پروژه خودتون هست ، مثلا noname00.exe
Ahmad Chehreghani
چهارشنبه 05 فروردین 1388, 22:13 عصر
سلام دوستان من با توربو پاسکال 7 کار می کنم چه طوری میتونم بعد از نوشتن کد اون رو تبدیل به exe کنم ،
حتما اين نيست که توي مسيري که پاسکال نصب هست پروژشونو ذخيره کرده باشن، هر جا که فايل pas مربوط به کدشون هست اونجا فايل اجراييشون ساخته مي شه. بايد ببينن کجا برنامشونو ذخيره کردن
Felony
پنج شنبه 06 فروردین 1388, 23:31 عصر
حتما اين نيست که توي مسيري که پاسکال نصب هست پروژشونو ذخيره کرده باشن، هر جا که فايل pas مربوط به کدشون هست اونجا فايل اجراييشون ساخته مي شه. بايد ببينن کجا برنامشونو ذخيره کردن
بله درسته ، ولی فکر میکنم پروژشون رو جای خاصی ذخیره نکردن وگرنه با یه بار کامپایل پروژه فایل اجرایی پروژشون رو تو اون مسیر میدیدن و این سوال رو نمیکردن.
iranfa
پنج شنبه 13 فروردین 1388, 10:04 صبح
خیلی ممنون ، حل شد ! مشکل این بود که تو اون همه فایل من فایل exe رو ندیده بودم
خیلی ممنون که با اینکه سوال در سطح مادون مادون مادون مبتدی بود ، بهش جواب دادید از همه تون متشکرم...
با وجود شما دوستان عزیز دیگه غصه مشکلاتم تو برنامه نویسی رو نمیخورم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.