View Full Version : مشکل در کار با ReportViewer در دات نت
zareenaz
پنج شنبه 06 فروردین 1388, 12:20 عصر
سلام به تمام دوستان و با عرض تبریک سال نو ان شاالله که سال خوبی برای همه باشه :چشمک:
وقتی به report Viewer گزارش گیری می کنم در زمان اجرا دکمه پرینت نداره :متعجب:و می بایست گزارشم در Excel و یا pdf
Export بشه تا از طریق اونا پرینت کنم
لطفا اگر راه حلی یا تنظیماتی داره بفرمایید
با تشکر از تمامی دوستان
zoofa
جمعه 07 فروردین 1388, 18:57 عصر
سلام
اگر در properties ان بگرديد خاصيتي براي اين كار وجود دارد كه به صورت True و False مي باشد
zareenaz
یک شنبه 09 فروردین 1388, 08:29 صبح
دوست عزیز متشکرم از پاسختان ولی من هر چی در propertise ، reportviewer گشتم به نتیجه نرسیدم یکی از property هاش ShowPrintButton داره که با true یا false کردنش هیچ اتفاقی نمی افته
اگر ممکنه بیشتر راهنمایی کنید :گریه:
Qermezkon
یک شنبه 09 فروردین 1388, 10:42 صبح
مرور گ وب شما چيه ، چون دكمه چاپ اين كنترل فقط روي IE قابل مشاهده است از يه ActiveX تحت عنوان RSClient استفاده مي كنه كه فقط روي IE نصب مي شه.
zareenaz
دوشنبه 10 فروردین 1388, 08:38 صبح
من هم روی IE6و7 امتحان کردم ولی روی هیچ کدام جواب نمی ده من از VS2005 استفاده می کنم آیا ربطی داره
در ضمن وقتی که صفحه را اجرا می کنم یه خطای جاوا اسکریپتی میده پایین صفحه می تونه مشکل از اون باشه :گیج:
در ضمن کدی پیدا کردم که مستقل از دکمه چاپ reportviewer چاپ را انجام بده بازم تاثیری نداشته و اونم کار نمی کنه :عصبانی++:
azygole
یک شنبه 08 شهریور 1388, 23:47 عصر
با سلام من هم مشكل مطرح شده رو دارم . اما هنوز جوابي پيدا نكردم . من اين سئوال رو اول در قسمت برنامه نويسي .net مطرح كردم و حالا اين رو ديدم . شايد بهتر بود اينجا سئوال مي كردم .( شرمنده كه 2 جا ذخيره كردم . )
در برنامه نويسي c# تحت وب با استفاده از Report.rdlc دو نوع گزارش سازي وجود دارد حالت Local و حالت Remote . در حالت Local در ساخت گزارش هيچ مشكلي وجود نداشته و حتي انتقال پارامترها نيز به سادگي امكان پذير بوده و خروجي آن ايجاد مي شود . ولي متاسفانه دكمه مربوط به Print در خروجي ايجاد نمي شود !
پس از جستجوهاي اينترنتي به اين نتيجه رسيدم كه همه برنامه نويس ها با اين مشكل برخورد كرده اند . چنانچه راه حلي براي اين مورد وجود دارد كه بسيار عاليست . به دليل پيدا نكردن راه حل شروع به كار با حالت دوم يعني Remote شدم كه در اين حالت لازم است دو پارامتر به شيء ReportViewer داده شود . يكي ReportServerUrl كه با http://<Report Server>/reportserver و دادن نام كامپيوتر و يا IP آن تحت شبكه به جاي <Report Server> تنظيم مي شود و پارامتر دوم ReportPath بوده كه با دادن مسير فايل rdlc تنظيم مي شود . ولي متاسفانه با دادن مسير فايل مربوطه خطاي زير ايجاد مي گردد :
The item '/samplefile.rdlc' cannot be found. (rsItemNotFound)
خواهشمند است در صورت امكان راهنمايي لازم را مبذول فرمائيد . با تشكر فراوان
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.