ورود

View Full Version : گفتگو: معرفی کامپوننت TMS Advance Edit

hadisalahi2
پنج شنبه 06 فروردین 1388, 18:07 عصر
با سلام به همگی دوستان
امیدوارم که سال نو به همگی دوستان تا الان خوش گذشته باشه.
در این تاپیک قصد دارم تا کامپوننت TMS Advance Edit رو براتون معرفی کنم.
این کامپوننت یکی از کامپوننت های مجموعه TMS است که چون اکثر ما با کنترل Edit کار میکنیم و مجبوریم خیلی از کارهای مورد نیازمون رو خودمون با کد نویسی انجام بدیم ، به همین دلیل امکانات عالی این کامپوننت رو براتون معرفی میکنم.

1- قابلیت ورود یک نوع داده خاص(خاصیت EditType): این خاصیت به شما اجازه میده تا فقط Edit رو برای ورود یک نوع داده خاص استفاده کنید. به عنوان مثال شما با تنظیم بر روی Float میتوانید فقط داده عددی صحیح یا اعشاری وارد کنید.

2- قابلیت لیست انتخاب(Lookup ): این خاصیت به شما این انکان رو میده که مانند یک Combobox مقادیری رو در لیست Edit قرار دهید. به محض اینکه کاربر شروع به تایپ کند با توجه به حروف تیپ شده لیست داخل Edit به کاربر نمایش داده میشود تا کاربر از لیست یک گزینه را انتخاب نماید. ای خاصیت را هم در هنگام طراحی و هم اجرا می توان تنظیم کرد.
کد زیر نحوه افزودن به لیست رو هنگام اجرا نمایش می دهد

with AdvEdit1.Lookup do
begin
Enabled := true;
DisplayList.Add('MacroMedia');
DisplayList.Add('Microsoft');
DisplayList.Add('McAfee');
DisplayList.Add('MicroGraphix');
end;

http://www.tmssoftware.com/advedb3.gif

هنگام طراحی نیز باید از خاصیت Lookup استفاده نمایید. این خاصیت دارای حالت تو در تو است که تعدادی از خاصیتهای این قسمت رو معرفی میکنم.
CaseSensitive: حساس به حروف کوچک و بزرگ هنگام تایپ ( برای کلمات لاتین)
DisplayCount : تعداد گزینه هایی را که هنگام تایپ یک حرف در لیست نمایش نمایش میدهد.
DisplayList: لیست آیتم های Edit
NumChars: این خاصیت مشخص میکند که در صورت تاپی چند کاراکتر گزینه های داخل لیست نمایش یابند. به عنوان مثال در تصویر بالا این خاصیت با عدد 1 تنظمی شده است.
Multi: در صورت True بودن این خاصیت میتوان چند گزینه از لیست رو داخل Edit قرار داد.
Separator: این خاصیت زمانی استفاده دارد که خاصیت Multi دارای مقدار True باشد. این حاصیت علامت جداکننده بین گزینه های لیست را مشخص میکند.

ادامه بحث رو بعدا ادامه میدم. فعلا....
یا حق