View Full Version : ایجاد شبکه workgroup
jeniferxp
پنج شنبه 06 فروردین 1388, 18:20 عصر
با سلام خدمت دوستان
من یک شبکه ورک گروپ دارم که با استفاده از هاب ارتباط بینشون برقرار است من یکی از کلاینتها را ویندوزش را عوض کردم وآی پی را که باید می دادم ،دادم واسم شبکه را هم مثل بقیه نام گذاری کردم وای زمانی که گزینه set up home or office network راانتخاب می کنم نمی دونم از بین 3 گزینه کدوم را باید انتخاب کنم هر سه گزینه را هم همتحان کردم ولی کامپیوترهای دیگه را نه می بیند ونه کامپیوترهای دیگه من را می بینند.درضمن آیکن اتصال به شبکه نیز در taskbarوجوددارد.اگر امکان داره من را درتنظیمات نرم افزاری ویزارد شبکه که درnetwork place وجودداره راهنمایی بفرمایید.
با تشکر
online_mansoor2007
پنج شنبه 06 فروردین 1388, 18:43 عصر
1- آی پی ها احیاناً در یک رنج هستند ؟؟؟
2- کابل از کامپیوتر به هاب کراس هست یا استرایت؟؟
3- سیستم ها به یکدیگر پینگ دارند یا خیر ؟؟؟؟
amin513
پنج شنبه 06 فروردین 1388, 21:04 عصر
سلام.
استاد ما آقا منصور درست گفتند.البته من چون آخرین راه حل رو پیشنهاد می کنم.میتونم بگم اگه دیدید نشد بهتره win کل سیستما رو عوض کنید دوباره شبکه کنید.البته درسته وقت گیره اما هم winها سرویس میشن هم شبکه درست میشه.
online_mansoor2007
پنج شنبه 06 فروردین 1388, 23:00 عصر
سلام.
استاد ما آقا منصور درست گفتند.البته من چون آخرین راه حل رو پیشنهاد می کنم.میتونم بگم اگه دیدید نشد بهتره win کل سیستما رو عوض کنید دوباره شبکه کنید.البته درسته وقت گیره اما هم winها سرویس میشن هم شبکه درست میشه.
ممنون دوست عزیزم
اما عوض کردن ویندوز اصلا کار درستی نیست . در علم کامپیوتر برخورد با مشکلات یکی از مهمترین راه های پیشرفت هست . چرا که اگر مشکلی نباشه هیچ کدوم از ما چیزی را یاد نمی گیریم . عوض کردن ویندوز هیچ دردی رو دوا نمی کنه چون 100 درصد مشکل از ویندوز نیست بلکه احتمال داره از تنظیمات ویندوز باشه .
jeniferxp
جمعه 07 فروردین 1388, 09:37 صبح
با تشکر از لطف همه دوستان
ولی به سوال من شما پاسخ ندادیدکه زمانی که من آیکن network place راکلیک کردم برای ایجاد ورک گروپ بعد ازکلیک روی آیکن setup a home or office network ودوبارکلیک برروی دکمه nextاز بین 3گزینه ای که ظاهر می شه کدام گزینه را باید انتخاب کنم به نظر خودم 2 گزینه اول مربوط share کردن اینترنت می باشد گزینه آخر برای من باید کاربرد داشته باشه؟درست برداشت کردم؟؟؟؟؟؟؟.چون تمام مواردی که شما خواسته بودید راچک کردم مشکل فقط در تنظیمات نرم افزاری networkplace هست چون حتی آی پی را روی سیستم های دیگه چک کردم وبه شبکه هم وصل شدن .ولی دوستان هیچ کدوم به این قسمت که سوال من بود اشاره نکردن یعنی به تنظیمات این قسمت مربوط نیست یا اصلا احتیاج نیست؟
با تشکر
zoofa
جمعه 07 فروردین 1388, 09:52 صبح
با سلام
دوست من
من هميشه گزينه سومي و يا همان other را انتخاب مي كنم و از صفحهي بعدي نيز گزينه سوم يا
this computer belongs to a network that does not have an internet connection را انتخاب مي كنم.
اگر بر روي view example ان ها هم نگاهي بيندازي شكل كلي شبكه را نشان مي دهد كه همان سومي با اون توضيحاتي كه گفتيد بهتر به درد شما مي خورد.
اگر قصد استفاده از اينترنت را نداريد كه مشكلي نيست اما اگر مي خواهيد از اينترنت استفاده كنيد مي توانيد مودم خود را share كنيد كه اين كار با رفتن به كانكشن ها و دستكاري properties آنها امكان پذير مي باشد.
در رابطه با مشكل شما
آيا همه ويندوزها xp است؟
به آنها ip استايك داده اي و يا دايناميك است؟
همان طور كه دوستمان گفتند آيا ip هاي شما همه در يك كلاس ip هستند يا خير
آيا نام گروه كاربري شما يكي است؟
و ....
online_mansoor2007
جمعه 07 فروردین 1388, 10:02 صبح
سلام
معمولا نیازی به استفاده از ویزاد Network place نیست !!! اما اگه می خواهید استفاده کنید گزینه Other . ولی بازم می گم نیاز نیست . اگه همه چیز اوکی باشه باید شیکه کار کنه ! ویندوز ها همه XP هستند ؟؟ چه نسخه ای ؟؟؟ نسخه های جدید ویندوز به لحاظ امنیتی این امکان رو ندارند که به خودی خود سیستم های موجود در شبکه رو به لیست ورک گروپ خود اضافه کنند . پینگ هست و ارتباط کاملا برقرار اما دسترسی ورک گروپ خیر . شاید خیلی از دوستان برخورد کرده باشند که گاهاً در یک شبکه هنگام ورود به یک فلدر شیر شده از ما یوزر و پس مش خواد . اینم یک نمونه از ویژگی های امنیتی جدید ویندوز هست . در این شرایط از گزینه add a network place استفاده و طبق دستورالعمل کامپیوتر مورد نظر را به ورک گروپ خود اضافه نمایید . گاهاً در هنگام اضافه کردن به جای اسم کامپیوتر مورد نظر باید از آی پی آن استفاده کنید چون ممکن هست با اسم نتونه این کار رو بکنه . اگر شرایط دقیقاً مطابق با فرمایشات شما باشه 99% مشکل شما از این طریق جل خواهد شد .
در پایان هم آیا روی سیستم ها فایروال یا آنتی ویروس نصب نیست ؟
بای
online_mansoor2007
جمعه 07 فروردین 1388, 12:10 عصر
سلام
لطف کنید اگه به نتیجه رسیدید اینجا بگید و تاپیک را نیمه کاره رها نکنید . ممنون
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.