View Full Version : طراحی فاکتور 2 قسمتی
resident
پنج شنبه 06 فروردین 1388, 21:16 عصر
سلام.
سال نوتون مبارک.
اول سالی بدجور گرفتار یه فاکتور شدم.ممنون میشم راهنماییم کنید.
من میخوام یه فاکتور درست کنم که بالای صفحه اقلام فاکتور بیاد. در این قسمت مشکلی ندارم یک section دارم که در اون ، این کار انجام میشه.
در یک قسمت دیگه (پایین همون صفحه) میخوام نحوه تسویه حسابش بیادکه ممکنه نقدی باشه ، با چک باشه ، با فیش باشه یا به یک روش دیگه باشه.حالا هر کدوم از موارد بالا هم ممکنه چندتا باشه.مثلا خریدار چند تا چک داده باشه.
بنابراین اگه اشتباه نکنم برای چک که ممکنه چند تا باشه هم باید یک section دیگه داشته باشیم.
اما من نمی تونم یک section مستقل از section اول(sectionای که برای اقلام فاکتور در نظر گرفتم) داشته باشم چون section های جدید رو میبره زیر مجموعه section اول میذاره و بنابراین بخش detail رو برای این section نداریم.
چکار کنم؟
متشکرم.
resident
جمعه 07 فروردین 1388, 10:43 صبح
مشکلمو درست بیان نکردم یا راهی وجود نداره؟
unique1984
جمعه 07 فروردین 1388, 18:22 عصر
سلام
اگر درست متوجه شده باشم، مشکل شما با subreport ها ، قابل حله.
این دو خط رو درست متوجه نشدم.
اما من نمی تونم یک section مستقل از section اول(sectionای که برای اقلام فاکتور در نظر گرفتم) داشته باشم چون section های جدید رو میبره زیر مجموعه section اول میذاره و بنابراین بخش detail رو برای این section نداریم.
ضمنا نگفتین از چه ابزاری برای گزارشگیری استفاده می کنین.
resident
شنبه 08 فروردین 1388, 17:38 عصر
سلام
اگر درست متوجه شده باشم، مشکل شما با subreport ها ، قابل حله..
سلام.
ممنون از راهنماییتون .
من یه گزارش برای قسمت دوم سوالم که نحوه پرداخت رو مشخص میکنه طراحی کردم.
حالا میخوام توسط یک SUBREPORT اونو به گزارش اصلیم اضافه کنم. Subreport رو به بخش detail گزارش اصلیم نمیتونم اضافه کنم چون به ازاء هر یک از کالاهای فروخته شده این ساب ریپورت رو یکبار نمایش میده. در بخشهای header و footer هم نمیتونم بذارم چون اصلا نشون نمیده.
چکار کنم؟
ضمنا نگفتین از چه ابزاری برای گزارشگیری استفاده می کنین.
crystal report
متشکرم
hasan_esfahan
شنبه 08 فروردین 1388, 20:55 عصر
من چند وقت پیش این اموزش را برای یکی از دوستان ارسال کردم و مشکلش حل شد حالا شما ببین چه طور است البته ایشون هم همین مشکله
چون به ازاء هر یک از کالاهای فروخته شده این ساب ریپورت رو یکبار نمایش میده
resident
یک شنبه 09 فروردین 1388, 09:49 صبح
من چند وقت پیش این اموزش را برای یکی از دوستان ارسال کردم و مشکلش حل شد حالا شما ببین چه طور است البته ایشون هم همین مشکله
ممنون از راهنماییتون. ولی مشکلم حل نشد . من میخوام فاکتوری که فایل اکسلش رو ضمیمه کردم طراحی کنم.
29521
با توجه به اینکه در یک فاکتور ممکنه چند کالا اومده باشه پس قسمت زرد رنگ رو که چند کالا ممکنه باشه باید در قسمت details مربوط به group خودش بذاریم.
از اونجا که در قسمت نحوه تسویه حساب هم ممکنه خریدار چند تا چک داده باشه باید قسمت مربوط به تسویه حساب(سبزرنگ) هم در قسمت details قرار بگیره تا قابلیت تکرار داشته باشه. برای این قسمت هم من یک section زیر قسمت details اضافه کردم و فیلدهای مربوط به تسویه حساب رو در اون ساب ریپورت قرار دادم.
اما مشکل اینجاست که به ازاء هر یک از کالاهایی که در details1 میاره یکبار هم details2 رو میاره. من میخوام یکبار اقلام فاکتور کامل پشت سر هم بیاد و بعد نحوه تسویه حساب ، نه اینکه یکی در میان بیان.
ممنون میشم راهنماییم کنید.
متشکرم.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.