ورود

View Full Version : سوال: انتخاب زبان و محيط برنامه نويسي

ramram
شنبه 08 فروردین 1388, 07:34 صبح
باسلام
بنده يك كاربر حرفه‌اي كامپيوترم كه سالهاست برنامه نويسي سمت كلاينت را رها كرده و به برنامه نويسي سمت وب روي آورده بودم براي انجام پروژه‌هايي كه مربوط به رشته تخصصيم هست (الكترونيك) نياز داشتم با زباني مثل cpp دوباره كار كنم با توجه به گزينه هاي موجود

Borland C++ Builder
Visual C++ .Net
Borland Delphi

من دوست دارم borland cpp رو انتخاب كنم
حالا چند سوال داشتم
اول اينكه كساني كه با اين محيط آشنا هستند چقدر به اين انتخاب نسبت به ديگر انتخابهاي موجود برتري مي‌دهند
دوم اينكه آيا بورلند انجيني براي پايگاه داده دارد يا بايد از انجينهايي مثل MSSQL و... استفاده كرد
سوم اينكه كتابي كه آخرين نسخه Borland CPP Builder 2009 رو آموزش داده باشه خصوصا GUI رو وجود داره يا نه چون من هنوز چيزي پيدا نكردم
و چهارم اينكه بطور كلي چه كتابي رو مستقل از كتاب CPP How to program براي بورلند سي پلاس پلاس بيلدر پيشنهاد مي كنيد

vcldeveloper
سه شنبه 25 فروردین 1388, 16:54 عصر
++BC دیگه محصول بورلند نیست. چند سالی هست که شاخه مربوط به تولید دلفی، BC++, JBuilder و سایر محیط های توسعه نرم افزار بورلند، از این شرکت جدا شدند، و با نام CodeGear فعالیت می کنند.

دوم اينكه آيا بورلند انجيني براي پايگاه داده دارد يا بايد از انجينهايي مثل MSSQL و... استفاده كرد
اگر منظورتون RDBMS هست (مثل Oracle, MS SQL Server, MySQL و غیره)، CodeGear دو محصول Interbase و BlackFish SQL را عرضه میکنه.

اگر منظورتون راه های ارتباط با بانک اطلاعاتی هست، ++BC بطور پیش فرض از BDE, ADO, و DBX برای اتصال به بانک های اطلاعاتی استفاده میکنه. این بانک های اطلاعاتی هم می تونند هر نوع بانکی که درایور مربوطه را ارائه می کند، باشد، یعنی عملا می تونید با هر کدوم از این تکنولوژی ها به تمامی RDBMSهای معروف متصل بشید.