ورود

View Full Version : افزودن splash به فايل exe

irana_iran
شنبه 08 فروردین 1388, 10:13 صبح
با سلام
دوستان مي خواستم در مود اين كه چجوري ميشه يه تصوير را به فايل اجرايي اضافه كرد سوال كنم.مثلا وقتي فايل را اجرا ميكني يه تصوير را نشان بده مثلا 5 ثانيه بعد برنامه اجرا بشه.
متشكر

mithridates
شنبه 08 فروردین 1388, 13:32 عصر
من برنامشو نوشتم. برنامه میخوای یا راهشو؟ اشکال نداره یه dll به برنامه اضافه شه؟
بدون dll وقت گیره ولی میتونم انجام بدم

irana_iran
شنبه 08 فروردین 1388, 18:47 عصر
من برنامشو نوشتم. برنامه میخوای یا راهشو؟ اشکال نداره یه dll به برنامه اضافه شه؟
بدون dll وقت گیره ولی میتونم انجام بدم
با سلام دوست عزیز
اجازه بدبد مشکلم را کامل توضیح بدم
من مغازه محصولات نرم افزاری دارم .کلی وقت میزارم و گیم دانلود می کنم با این اوضاع اینترنت که خودتون بهتر می دونید.بعد یه عده هستن که میان این گیم ها رو می برن دستکاری می کنن به اسم خودشون میفروشن.حالا من میخام وقتی فایل اصلی برنامه یا گیم اجرا میشه اول یه تصویر که خودم میخام بیاد بعد از چند ثانیه برنامه اجرا بشه.اگه راهنمایی کنین ممنون میشم

mithridates
یک شنبه 09 فروردین 1388, 15:33 عصر
شما رو فایل های Setup میخوای logo بگذاری؟

باید برنامه های Decompile فایل Setup رو دانلود کنی. بعد خودت Setup بسازی با Logo جدید

اگر فقط میخوای رو exe سریع لوگو بندازی سه راه هست:

1- دستکاری EntryPoint برنامه و نوشتن کد زیر:

push DLL_FILENAME
call LoadLibraryA
jmp OEP

این برنامه یک Dll رو لود میکنه که متونی تو Dll عکس مورد نظرتو بگذاری

بدی این روش این هست که اگه Dll پاک شه یا یه Dll دیگه بریزن از کار می افته و یا فیکس کردن OEP

2- نوشتن کامل برنامه به زبان asm که این کار خیلی امن تره و کرکرهای مبتدی شاید حریفش نشن اگه خوب نوشته شه

3- قفل گذاری با برنامه های قدرتمند و لود لوگو که امن ترین روش هست و در اصل هم به زبان asm مینویسی هم قفل گذاری میشه و طرف باید اول قفل رو برداره که دردسر زیادی داره

irana_iran
دوشنبه 10 فروردین 1388, 07:20 صبح
شما رو فایل های Setup میخوای logo بگذاری؟

باید برنامه های Decompile فایل Setup رو دانلود کنی. بعد خودت Setup بسازی با Logo جدید

اگر فقط میخوای رو exe سریع لوگو بندازی سه راه هست:

1- دستکاری EntryPoint برنامه و نوشتن کد زیر:

push DLL_FILENAME
call LoadLibraryA
jmp OEP

این برنامه یک Dll رو لود میکنه که متونی تو Dll عکس مورد نظرتو بگذاری

بدی این روش این هست که اگه Dll پاک شه یا یه Dll دیگه بریزن از کار می افته و یا فیکس کردن OEP

2- نوشتن کامل برنامه به زبان asm که این کار خیلی امن تره و کرکرهای مبتدی شاید حریفش نشن اگه خوب نوشته شه

3- قفل گذاری با برنامه های قدرتمند و لود لوگو که امن ترین روش هست و در اصل هم به زبان asm مینویسی هم قفل گذاری میشه و طرف باید اول قفل رو برداره که دردسر زیادی داره
با تشكر از شما دوست عزيز
من با فايل setup كاري ندارم فقط ميخام رو exe اصلي برنامه logo بزارم.و متاسفانه هيچ اطلاعاتي هم در زمينه برنامه نويسي ندارم.اگر لطف كنيد كمك كنيد ممنون ميشم.در ضمن مشكلي هم نداره كه فايل dll اضافه بشه.

mithridates
دوشنبه 10 فروردین 1388, 16:00 عصر
خوب مشکل اینجاست که شما dll رو نمیتونی بسازی. در واقع باید یه تیکه اضافه شه که dll هم خودش بسازه. سعی میکنم ردیف کنم برات

فعلا از برنامه خوب و قدرتمند themida میتونی استفاده کنی البته فقط splash 256 بایتی رو میتونه برات قرار بده.

irana_iran
جمعه 14 فروردین 1388, 19:35 عصر
خوب مشکل اینجاست که شما dll رو نمیتونی بسازی. در واقع باید یه تیکه اضافه شه که dll هم خودش بسازه. سعی میکنم ردیف کنم برات

فعلا از برنامه خوب و قدرتمند themida میتونی استفاده کنی البته فقط splash 256 بایتی رو میتونه برات قرار بده.
با سلام و تشکر فراوان
مشکل من با برنامه ای که معرفی کردید حل شد
فقط یه سوال دیگه ایا راهی برای باز کردن فایلهای setup باپسوند bin که به جای cab از اونها استفاده میشه(مال نرم افزار inno setup) وجود داره؟
بازم متشکرم

mithridates
جمعه 14 فروردین 1388, 19:54 عصر
در مورد inno setup اظلاعاتی ندارم میتونید Topic جدید بزنید بچه ها جواب بدن. بیشتر در زمینه دستکاری فایل های exe کم و زیاد کردن امکانات و همچنین رفع باگ در قسمت های مختلف برنامه کار کردم

noshin2008
جمعه 21 فروردین 1388, 00:51 صبح
دوست عزیز فکر میکنم برای حل مشکل شما از winrar استفاده کنی بهتره.منظورم همون فایلهای cab

با تشکر

noshin2008
یک شنبه 23 فروردین 1388, 01:07 صبح
سلام دوست عزیز منم دنباله یه چنین برنامه ای بودم چون من هم رشتم نرم افزار هستش.

حالا من هم برنامه themida را دانلود و نصب کردم نسخه 2.0.4.0 منتاها بدون کرک .چون رو یعضی تنظیماتش که میرم و میخوام عوض کنم نمیزاده و پیغام نسخه ازمایشی میاد:ناراحت: اگه شما کرک برنامه رو دارین لطف کنید بهم بدین در واقع لینک رو برام بزارین.ممنون

با تشکر

ali2564
دوشنبه 07 دی 1388, 22:13 عصر
من قبلا یه برنامه آموزشی ساختم فایلاشو با برنامه install sheild به exe تبدیل کردم حالا میخوام همون برنامه رو به یه نفر دیگه بدم ولی یه عکس توش هست که اسمه خودمو نوشتم میشه کمکم کنین بگین جطور میشه این فایل exe رو ویرایش کرد تا اون عکسو تغییر بدم؟؟؟؟؟؟(الان فقط فایل exe رو دارم)
:ناراحت:

far9090
سه شنبه 08 دی 1388, 10:50 صبح
سلام. این در مورد قرار دادن Logo : من قبلا تو این تاپیک این موضوع رو کامل توضیح دادم . یه سر بزن و اگه بازم سوالی داشتی مطرح کن .
موفق باشید .
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=193165

در مورد سوال شمااحتمال داره بشه با resource Hacker تغییرش داد . البته IS می تونه فایل های Setup رو که MSI هستن Import کنه و تغییر بده . اگه تونستید فایلتون رو با نرم افزار به MSI تبدیل کنید و این روش رو هم امتحان کنید . موفق باشید .