View Full Version : مشکل با جدول اصلی
armangara
شنبه 08 فروردین 1388, 19:05 عصر
سلام دوستان
گزارش من از چندین جدول استفاده می کنه که جدول اصلی ممکنه چندین رکورد داره و بقیه جداول یک رکورد دارند. جداول رو بهم لینک کردم اطلاعات رو نمایش می دهد فقط یک رکورد از جدول اصلی رو می خونه و بقیه رو خیر. نمی دونم چکارش کنم.
hasan_esfahan
شنبه 08 فروردین 1388, 21:04 عصر
دوست عزیز واقعا فکر می کنم از این مشکلاتی هست که یک کار کوچیک اشتباه انجام شده مثلا فیلتر کردن یا عدم ارتباط صحیح بین جدول ها چون در هیچ موارد نمیشه که یک رکورد از جدول اصلی اجرا بشه . میتونید هم یک نمونه برای حل مشکل قرار دهید تا دوستان نگاهی بیندازند
armangara
یک شنبه 09 فروردین 1388, 16:08 عصر
فکر کنم شما با فیلد اشتباه گرفتید
روابط بین جداولم مشکلی نداره. وقتی می خوام گزارش رو تهیه کنم بر اساس چیزی که کاربر می خواهد یکسری اطلاعات از جدول اصلی خونده میشه که این جدول با توجه به انتخاب کاربر ممکنه چندین رکورد باشه.
مثلا فرض کنیم جدول سفارشارت مشتری باشه و مشتری می خواهد بر اساس یه بازه زمانی گزارش تهیه کنه. با توجه به بازه زمانی ممکنه یک سفارش یا چندین سفارش باشه.یا بر هر اساس دیگری مثلا نام کالا که ممکنه چندین کالا با اسم مشابه باشه و می خواهم که همه رو نمایش دهد. اما الان برای من فقط اولین موردی رو که پیدا کرد نمایش می دهد و جستجو را پایان می دهد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.