PDA

View Full Version : سوال: اشکال در مورد backup از oracle 9

mehdiDER_5
یک شنبه 09 فروردین 1388, 11:16 صبح
با سلام
من همیشه backup را از طریق cm d ,با استفاده از دستور exp انجام میدادم و username , password که داشت را میزدم و هیچ مشکلی نبود اما دیروز که میخواتسم backup بگیرم با این ارو رمواجه شدم حال نمیدانم چه کنم

aidin300
دوشنبه 10 فروردین 1388, 08:51 صبح
بهتر اسكريپتي كه براي export استفاده مي كني رو چك كني و مطمئن شي كه Username و Password درست وارد شده باشه و يا Password رو عوض كن.

mehdiDER_5
چهارشنبه 12 فروردین 1388, 16:24 عصر
با سلام
من منظوتان را از حالتی که می گوئی بهترین اسکریپ چیست و همچنین نمیدانم چگونه پسورد عوض شده است و همچنین چگونه پسورد را عوض کنم

aidin300
شنبه 15 فروردین 1388, 21:16 عصر
تو پستم بهترین اسکریپ چیست رو پیدا نکردم، منظورم این بود که وقتی دستور exp رو توی Command تایپ می کنی و از شما نام کاربری و کلمه عبور رو می خواد اون ها رو صحیح وارد کن و اگه برای export از اسکریپت استفاده می کنی این اسکریپت رو با نام کاربری و کلمه عبور جدید ویرایش کن.
برای تغییر کلمه عبور توی این بخش می تونی جستجو کنی اما به طور خلاصه به صورت زیر عمل کن:
با یک کاربر OS که عضو گروه ORA_DBA (در Win) و یا dba (در Linux) هست یک شل باز کن و دستور زیر رو وارد کن
sqlplus "/ as sysdba"
و بعد با کمک دستور زیر کلمه عبور رو تغییر بده
alter user user_name identified by new_pass;

mehdiDER_5
یک شنبه 16 فروردین 1388, 07:28 صبح
با سلام و تشکر
برنامه من تنها یک user name و password داشت (در ابتدا که بانک را نصب میکردیم با یک دستور sql در محیط sql plus یک یوزر و پسورد به وجود آورد کعه ما با همان پسورد backup میگرفتیم و با یوزر و پسورد system manger هم وارد نمیشود حال چه کنم