PDA

View Full Version : نصب لینوکس Embedd بر روی پروسسور های ARM



kernel
یک شنبه 09 فروردین 1388, 12:06 عصر
اینم یه سری فایل توپ تقدیم به طرفداران Embedds

یه نسخه از kernel لینوکس قابل نصب روی ARM و دو تا PDF در مورد طراحی و راه اندازی بر پایه پروسسورهای ARM



ARM_Linux (http://www.4shared.com/file/95571726/98c64d0d/ARM_Linux.html)
PhilipsPatch (http://www.4shared.com/file/95571730/68bed979/PhilipsPatch.html)
uClinux_MMC_treiber (http://www.4shared.com/file/95571729/879509c/uClinux_MMC_treiber.html)

http://picfa.ir/images/kgafuqjpcepv9koh79e.png (http://www.4shared.com/file/95571726/98c64d0d/ARM_Linux.html)

: PDF
[/URL]

[URL="http://www.4shared.com/file/95571965/6f3df4b9/ARM-Linux-Notes.html"]ARM-Linux-Notes (http://www.4shared.com/file/95571726/98c64d0d/ARM_Linux.html)
ARMv6_Architecture (http://www.4shared.com/file/95572058/27c54fa6/ARMv6_Architecture.html)

kernel
دوشنبه 10 فروردین 1388, 00:21 صبح
راستی اگه آموزش یا سوالی در مورد ARM و یا AVR ها داشته باشین و اگه بتونم حتما کمکتون می کنم

x:

anubis_ir
دوشنبه 10 فروردین 1388, 11:02 صبح
سلام
ARM بيشتر در موبايل كاربرد داره؟ يا board خاصي براي آن هست؟ يا كلا يك سيستم embedded ساده با آن بخواهيم درست كنيم چه مراحلي را توصيه مي‌كنيد؟

kernel
دوشنبه 10 فروردین 1388, 12:21 عصر
به نظرم جواب همه سوالاتون تو لینک های زیر هست

اگه براتون کافی نبود سوالتونو دقیقا مطرح کنین اگه بتونم حتما جواب میدم


http://microcontrollershop.com/default.php?cPath=154

http://www.armkits.com

http://www.lynuxworks.com/board-support/arm-develop.php

SamaPic
دوشنبه 10 فروردین 1388, 15:06 عصر
با سلام خدمت دوست عزیز.
یک سوال تخصصی :
چگونه می توان یک آی سی Mega32 را به یک مدار آمپر بالا (حداکثر 200 آمپر ) متصل کرد بطوری که در عملکرد آی سی و مدار اختلالی ایجاد نشود و آی سی بتواند بر عملکرد مدار نظارت داشته باشد.
با تشکر .
خدانگهدار.

kernel
چهارشنبه 12 فروردین 1388, 01:38 صبح
می تونی از رله های صنعتی استفاده کنی البته اگه مدارت سوئیچینگ نباشه ! اگه نه هم که از optocoupler

اگه دقیقا بگی مدارت چیکار میکنه میتونم بهتر راهنماییت کنم

vahid2534
چهارشنبه 25 فروردین 1389, 16:23 عصر
ایا با این بورد صنعتی کار کرده اید یا ورژن های قبلیش:
TS-7300 Single Board Computer runs on a 200 MHz ARM9 processor
می تونید در مورد پورت کرنل ۲.۶ کمکی بکنید؟؟

trrstrima
یک شنبه 28 خرداد 1391, 11:39 صبح
سلام جناب کرنل
آقا یه سوال! نه چند تا سوال
اول این که آیا با بورد های مینی2440 و میکرو2440 کار کردید؟ یه آرم 9 سامسونگ 400 و 530 مگ روشونه! اگه کار کردید یه سر نخ به من میدید راجع به کامپایل کردن و بوت کردن سیستم عامل روشون؟
یا حد اقل یه وب ی جایی که خوب رو روال تیوتوریال داده باشه؟؟ :(
یه چیز دیگه! روی lpc1788 کار کردید تا حالا؟

fjm11100
شنبه 24 تیر 1391, 23:00 عصر
شماتیک مدار یک بورد ساده پیدا میشه که قابلیت نصب لینوکس هم داشته باشه؟ کلا میخوام معماری برد باید چگونه باشه که قابلیت نصب لینوکس یا ویندوز داشته باشه؟

kernel
دوشنبه 06 شهریور 1391, 10:48 صبح
شماتیک مدار یک بورد ساده پیدا میشه که قابلیت نصب لینوکس هم داشته باشه؟ کلا میخوام معماری برد باید چگونه باشه که قابلیت نصب لینوکس یا ویندوز داشته باشه؟

http://www.lps.usp.br/~fr/sbc/

korosh_setayeshi66
دوشنبه 27 شهریور 1391, 14:46 عصر
سلام - می خوام کد بنویسم ولی حجم کدم از فلش تمام ای سی هایی که سراغ دارم بیشتره می دونم که میشه در mmc به نحوی کد نوشت که اجرا بشه ولی چطور و در کدوم آی سی

korosh_setayeshi66
دوشنبه 27 شهریور 1391, 15:23 عصر
سلام - می خوام کد بنویسم ولی حجم کدم از فلش تمام ای سی هایی که سراغ دارم بیشتره می دونم که میشه در mmc به نحوی کد نوشت که اجرا بشه ولی چطور و در کدوم آی سی

mdshakeri
جمعه 19 آبان 1391, 10:39 صبح
http://www.lps.usp.br/~fr/sbc/
سلام
بوردی که شما معرفی کردید بر مبنای AT91RM9200-QU که متاسفانه دیگه گیر نمیاد بوردی که بر مبنای AT91SAM9260-QU باشه سراغ ندارید خودم هرچی گشتم چیزی گیر نیوردم

bn3232
شنبه 12 اسفند 1391, 12:32 عصر
سلام. من می خوام بروی بورد آرم سیستم عامل بیارم بالا. ترجیحا سیستم عامل realtime مثل FreeRTOS یا BlueCat. بیشتر می خوام یاد بگیرم چطور کامپایل کنم image بسازم و انتقال بدم به بورد.
در ضمن از چه بورد هایی میشه استفاده کرد؟ بعضیاشون MMU ندارن و فقط سیستم عامل هایی مثل uClinux روشون نصب میشه.
لطفا راهنمایی کنین.
ممنون.

farzadsw
شنبه 12 اسفند 1391, 16:46 عصر
سیستم عاملهایی مثل FreeRTOS و کلا RTOS ها، نیازی به MMU ندارند. در واقع بیشتر شبیه به یک برنامه پیچیده هستند تا سیستم عاملی مثل ویندوز یا لینوکس. برای استفاده شما باید سورس کدشون رو دانلود کنید، برنامه خودتون رو داخلشون بنویسید (با ایجاد Task های جدید تو فایل برنامه) ، کامپایل کنید و روی میکرو پروگرم کنید (مثل بقیه برنامه های میکرو). تقریبا روی هر میکروکنترلر یا میکروپروسسوری هم قابل استفاده هستند( 8051,AVR,PIC,ARMX,X86,FREESCALE )

mehran901
یک شنبه 04 فروردین 1392, 17:18 عصر
با سلام خدمت دوست عزیز.
یک سوال تخصصی :
چگونه می توان یک آی سی Mega32 را به یک مدار آمپر بالا (حداکثر 200 آمپر ) متصل کرد بطوری که در عملکرد آی سی و مدار اختلالی ایجاد نشود و آی سی بتواند بر عملکرد مدار نظارت داشته باشد.
با تشکر .
خدانگهدار.
از اونجایی که فقط بار شما 200 میلی آمپره، راه حل ساده ای وجود داره ، به راحتی با استفاده از یک ترانزیستور چ مثبت چ منفی ، درمد سوئیچینگ میتونید این کارو انجام بدین ... بطور خلاصه عرض کنم ، بیس رو به ی مقاومت یک کیلو بدین و سپس به میکرو متصل کنید ، اگه ترانزیستورتون منفی هست امیترش رو زمین کنید و بارتون رو روی کلکتور بندازین و اگه مثبته برعکس

علی آرین
شنبه 31 فروردین 1392, 22:26 عصر
بارش 200 آمپره !
فکر نمیکنم ترانزیستوری برای این کار پیدا کنی . برای این بار ها از کنتاکتور استفاده میشه . البته کنتاکتور 200 آمپری من ندیدم . 200 آمپر رو معمولا 3 فاز میکنند و بار تک فاز 200 آمپری نداریم . بهر حال ...
ترانزیستور رو همین جور که فرمودن وصل کنید و از یک عدد رله به عنوان بار استفاده کنید و بوبین رله رو با یک دیود هرزگرد ( میتونید از خازن هم استفاده کنید به همراه دیود ) به کلکتور ترانزیستورnpn وصل کنید .
رله هم به عنوان کلید راه انداز بوبین کنتاکتور وصل کنید . به موازات کنتاکتور یه خازن سرامیکی 100 نانو 400 ولت وصل کنید. فکر کنم مشکلتون حل بشه .

mehran901
جمعه 13 اردیبهشت 1392, 16:10 عصر
بارش 200 آمپره !
فکر نمیکنم ترانزیستوری برای این کار پیدا کنی . برای این بار ها از کنتاکتور استفاده میشه . البته کنتاکتور 200 آمپری من ندیدم . 200 آمپر رو معمولا 3 فاز میکنند و بار تک فاز 200 آمپری نداریم . بهر حال ...
ترانزیستور رو همین جور که فرمودن وصل کنید و از یک عدد رله به عنوان بار استفاده کنید و بوبین رله رو با یک دیود هرزگرد ( میتونید از خازن هم استفاده کنید به همراه دیود ) به کلکتور ترانزیستورnpn وصل کنید .
رله هم به عنوان کلید راه انداز بوبین کنتاکتور وصل کنید . به موازات کنتاکتور یه خازن سرامیکی 100 نانو 400 ولت وصل کنید. فکر کنم مشکلتون حل بشه .

اوه درست میفرمایید من درست نخوندم ، راه حل جایگزین ترانزیستور استفاده از ماسفت هست ، و ماسفت های 150 160 آمپری که میدونم هست مطمئنا 200 آمپرشم پیدا میشه اگه نشد میتونین ترکیبی ببندین ، فقط به درایو ماسفتتون باید توجه داشته باشین و برای بردن اون در حالت اشباع تلاش بیشتری باید بکنین چون که بر خلاف ترانزیستور ها با با جریان کنترل میشن ، گیت ماسفت با ولتاژ به اشباع میره که البته به مراتب به اشباع بردنش سخت تره تا ترانزیستور ... معمولا مدارات ماسفتی افت ولتاژ زیادی دارن که دلیل اون نرفتن به مرحله اشباع و اشباع ناقص هست
درمورد استفاده از کانال پی هم محتاط باشین

reza-ieee
شنبه 12 مرداد 1392, 13:05 عصر
سیستم عاملهایی مثل FreeRTOS و کلا RTOS ها، نیازی به MMU ندارند. در واقع بیشتر شبیه به یک برنامه پیچیده هستند تا سیستم عاملی مثل ویندوز یا لینوکس. برای استفاده شما باید سورس کدشون رو دانلود کنید، برنامه خودتون رو داخلشون بنویسید (با ایجاد Task های جدید تو فایل برنامه) ، کامپایل کنید و روی میکرو پروگرم کنید (مثل بقیه برنامه های میکرو). تقریبا روی هر میکروکنترلر یا میکروپروسسوری هم قابل استفاده هستند( 8051,AVR,PIC,ARMX,X86,FREESCALE )

سلام.امکانش هست لطف کنید در مورد نصب uclinux بر روی lpc1788 راهنماییم کنید؟ممنونم

MehdiElexal
دوشنبه 06 مرداد 1393, 16:59 عصر
با سلام خدمت دوست عزیز.
یک سوال تخصصی :
چگونه می توان یک آی سی Mega32 را به یک مدار آمپر بالا (حداکثر 200 آمپر ) متصل کرد بطوری که در عملکرد آی سی و مدار اختلالی ایجاد نشود و آی سی بتواند بر عملکرد مدار نظارت داشته باشد.
با تشکر .
خدانگهدار.

دوست عزیز آمپر که مهم نیست !!! شما به 200000 آمپرم بزنی اما سطح ولتاژت مثال 12 باشه با یه 7805 میکنیش 5 و هرچقدر جریان بخوایید ازش میکشید . این مهم نیست که چند آمپره مهم اینه که چند ولته ! موفق باشید

MehdiElexal
چهارشنبه 08 مرداد 1393, 10:00 صبح
منظورم هر چقدر بخوایید بکشید از باتری هست نه 7805 که 1.5-2 آمپره