ورود

View Full Version : مشکل در ارسال پارامتر هنگام "رفرش گزارش"

Mojtaba.Kh
یک شنبه 09 فروردین 1388, 13:14 عصر
سلام
من تازه کار هستم تا الان با فاکس تحت داس برنامه می نوشتم تا اینکه تصمیم گرفتم با زبان سی شارپ برنامه بسازم حالا یکی دوتا کتاب مطالعه کردم و تقریبا کار با کامپوننت های "آدو" رو یاد گرفتم اما هنگام استفاده از کریستال رپورت توی فرم گزارش هنگام اجرا کاربر باید کد واحد سازمانی رو برای نمایش گزارش وارد کنه . حالا من برای نمایش اون واحد باید بعد از انتخاب واحد توسط کاربر ، یکبار گزارشو "رفرش" کنم اما بعد از رفرش پنجره درخواست پارامتر ظاهر میشه و این در حالی که من نمی خوام این عمل اتفاق بیافته.
ناگفته نمونه که من تمام کتابهای آموزش دوستان رو خوندم و خیلی هم خوب بود دستتون درد نکنه اما چنین حالتی وجود نداشت البته تا قبل از "رفرش" کردن پارامترها مقداردهی میشوند اما مشکل من با "رفرش" کردن گزارش هست خواهشا کمکم کنید خیلی سر این موضوع گیج شدم. حالا اگه روشی هست که بدون رفرش بشه پارامترهای جدید رو اعمال کرد و دیدشون لطف میکنید و اگه بگید. :گیج:
چشماتون خسته نشد که یه خورده طولانی شد...
منتظر جوابم.

hasan_esfahan
یک شنبه 09 فروردین 1388, 17:40 عصر
شما زمان که دوباره کد سازمانی را وارد می کنید و رفرش می کنید شی جدیدی از گزارش می سازید که اگر چنین باشد حتما باید پارامتر ها را ارسال کنی ولی اگر از رفرش خود کریستال ریپورت ویور استفاده می کنی چنین مشکلی رخ نمی دهد

Mojtaba.Kh
سه شنبه 11 فروردین 1388, 12:49 عصر
شما زمان که دوباره کد سازمانی را وارد می کنید و رفرش می کنید شی جدیدی از گزارش می سازید که اگر چنین باشد حتما باید پارامتر ها را ارسال کنی ولی اگر از رفرش خود کریستال ریپورت ویور استفاده می کنی چنین مشکلی رخ نمی دهد

ممنون از پاسختون توی این تعطیلی:قلب::بوس:.
دوست من ، منم از متد ReportRefresh خود کریستال ریپورت ویوور استفاده میکنم اما فرم پیشفرض پارامتر ظاهر میشه.
ببینید من با کریستال رپورت 11 گزارشو ساختم و بعدش توی پروژه ام اونو Project>Add Exist Item میکنم و بعد براش بصورت اتوماتیک یه reportDocument ساخته میشه که منم شیء کریستال رپورت ویوور رو به اون مقید میکنم و بقیه کارها...
حالا توی برنامه اگه متد crystalRepViewer.Refresh رو فراخوانی کنم همون واحد قبلی رو رفرش میکنه و هیچ پارامتری هم نمیخواد. بنابراین مجبورم از متد crystalRepViewer.ReportRefresh استفاده کنم تا واحد جدید رو نمایش بده که باز هم از من پارامتر میخواد. درضمن من سال و ماه مورد نظر کاربر رو هم ازش بصورت پارامتر میخوام تا توی گزارش فقط اطلاعات همون سال و همون ماه نمایش داده بشه و همینطور در "هدر" گزارش هم بیاد.
اصلا میشه فرم درخواست پارامتر رو غیر فعال کرد؟؟
متشکرم از توجه جنابعالی
نوروزتان هم پیروز باد:لبخند:

mom alone
چهارشنبه 12 فروردین 1388, 17:57 عصر
اگه توی خود کریستال رفرش کنی
می پرسه آیا پارامتر جدید می خای یا همون قدیمی ها
ببین میشه با کد اینو فعال کنی که از قدیمی ها استفاده کنه؟